Wątpię żeby jakaś wielka spinka była na te ostatnie mecze. Pewnie będzie też sporo rotacji i myślę że wyniki będą hokejowe
Pany to ten arsenal który chciał wygrać z nami PL ? Nawet jak nie byli ani kolejki liderem
Kibice Arsenalu: walczymy z Liverpoolem o mistrzostwo, jak równy z równym! Tylko my możemy ich pokonać!
Arsenal: * zajmuje 4 miejsce w lidze *
Kibice Arsenalu:
Może nie chcą być wiecznie drudzy i wolą skończyć na trzecim miejscu.
Nie jestem pewny, ale Arsenal chyba nawet jednego dnia w tym sezonie nie był na pierwszym miejscu.
Na podstawie wyników wyszukiwania, w bieżącym sezonie Premier League 2024/2025, następujące drużyny zajmowały pozycję lidera (pierwsze miejsce) w tabeli:
- Brighton & Hove Albion: Był liderem na samym początku sezonu (po 1. kolejce).
- Manchester City: Przewodził w tabeli przez 5 kolejek (najwcześniej po 2. kolejce, ostatni raz po 9. kolejce).
- Liverpool FC: Jest liderem od 6. kolejki i utrzymuje tę pozycję do teraz (stan na 35. kolejkę, 4 maja 2025). Łącznie prowadził przez 29 kolejek.
Czy tylko ja mam uczucie, że Arsenal nie doniesie wicemistrzostwa i zesra się metr przed? City nawet w tak fatalnym sezonie może mieć wicemistrza, bo Arsenal jest beznadziejny.
Ale fajny ten United. Taki miałki, śmieszny, słaby, na odpowiednim miejscu w tabeli.
United już odpuściło ligę, nawet Amorim o tym mówił, że w tym sezonie będą zdarzały się słabe mecze w lidze. W sumie i tak o nic nie grają.
Jakby to dziwnie nie brzmiało utrzymanie mają pewne ![]()
Szkoda tej porażki Newcastle dzisiaj, bo była szansa, że Varsenal skończy na 4 miejscu.
Upadek United w ogóle jako klubu a nie tylko drużyny jest przerażający. Powinienem się cieszyć ale szkoda że nie wygramy 21 w bezpośredniej walce z nimi … było by to coś wspaniałego
Isak od paru meczów kompletnie niewidoczny
Dobra wiadomość jest taka że na ławkę Tottenhamu powrócili już zawodnicy kontuzjowani, United zostanie w finale rozjechane
Tylko, że nie będzie żadnego finału dla United. Z taką formą, to Bilbao ich przemieli. Warto chyba postawić kilka stówek na Hiszpanów.
Najpierw to muszą przejść Bodo a tam już kilka niezłych ekip się wyłożyło
Już 3-0 było w Bilbao, przespałeś ?
@FranekDolas to postaw, bo kurs będzie strasznie wysoki. Moim zdaniem United spokojnie dowiezie, bo po prostu spora zaliczka i wyjdą na sporym spokoju. Z Totkami też pewnie wygrają, bo gen frajerstwa mają oni głęboko zakorzeniony
Niczego to nie zmienia. Czuję, że United nie doniesie awansu.
United w LE gra jak klasowa drużyna pewna swego.
Z Lyonem mieli już 2-4 na 10 minut przed końcem i wyciągnęli na 5-4. Przypomina mi się nasz mecz z Atletico, w którym drużyna się załamała tracąc gola na 2-1. Wyśmiewany ManU się nie załamał, wzięli się do roboty i dali radę w beznadziejnej sytucji.
Z Bilbao przetrwali napór gospodarzy i puknęli ich 3-0.
Można się z nich nabijać, dają co chwilę powód do tego w PL, ale w Europie czapki z głów.
🎥 W przyszłym sezonie Premier League operatorzy kamer będą mogli wbiegać na boisko, by filmować celebracje goli!
Do tej pory kamery pojawiały się na murawie dopiero po końcowym gwizdku, ale liga wpadła na nowy pomysł, aby pokazać emocje widzom z jeszcze bliższej perspektywy.
Mike Keegan [Daily Mail]
Dzisiaj wchodząc na stronę diabełków sądzę, że trafiłem na ciekawą informację nawet dla postronnego kibica.
Antony może teoretycznie wygrać ze swoimi zespołami Ligę Europy i Ligę Konferencji.
Osobiście nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek była taka sytuacja, że zawodnik może dostać 2 medale.
I w United nabił trochę minut , a teraz w Betisie jest ważnym zawodnikiem.
Hehe zawodnik może zdobyć w krótkim czasie więcej trofeów niż Skarpeta co mnie trochę bawi ![]()
![]()
![]()