Wątpię żeby jakaś wielka spinka była na te ostatnie mecze. Pewnie będzie też sporo rotacji i myślę że wyniki będą hokejowe
Pany to ten arsenal który chciał wygrać z nami PL ? Nawet jak nie byli ani kolejki liderem
Kibice Arsenalu: walczymy z Liverpoolem o mistrzostwo, jak równy z równym! Tylko my możemy ich pokonać!
Arsenal: * zajmuje 4 miejsce w lidze *
Kibice Arsenalu:
Może nie chcą być wiecznie drudzy i wolą skończyć na trzecim miejscu.
Nie jestem pewny, ale Arsenal chyba nawet jednego dnia w tym sezonie nie był na pierwszym miejscu.
Na podstawie wyników wyszukiwania, w bieżącym sezonie Premier League 2024/2025, następujące drużyny zajmowały pozycję lidera (pierwsze miejsce) w tabeli:
- Brighton & Hove Albion: Był liderem na samym początku sezonu (po 1. kolejce).
- Manchester City: Przewodził w tabeli przez 5 kolejek (najwcześniej po 2. kolejce, ostatni raz po 9. kolejce).
- Liverpool FC: Jest liderem od 6. kolejki i utrzymuje tę pozycję do teraz (stan na 35. kolejkę, 4 maja 2025). Łącznie prowadził przez 29 kolejek.
Czy tylko ja mam uczucie, że Arsenal nie doniesie wicemistrzostwa i zesra się metr przed? City nawet w tak fatalnym sezonie może mieć wicemistrza, bo Arsenal jest beznadziejny.
Ale fajny ten United. Taki miałki, śmieszny, słaby, na odpowiednim miejscu w tabeli.
United już odpuściło ligę, nawet Amorim o tym mówił, że w tym sezonie będą zdarzały się słabe mecze w lidze. W sumie i tak o nic nie grają.
Jakby to dziwnie nie brzmiało utrzymanie mają pewne
Szkoda tej porażki Newcastle dzisiaj, bo była szansa, że Varsenal skończy na 4 miejscu.
Upadek United w ogóle jako klubu a nie tylko drużyny jest przerażający. Powinienem się cieszyć ale szkoda że nie wygramy 21 w bezpośredniej walce z nimi … było by to coś wspaniałego
Isak od paru meczów kompletnie niewidoczny
Dobra wiadomość jest taka że na ławkę Tottenhamu powrócili już zawodnicy kontuzjowani, United zostanie w finale rozjechane
Tylko, że nie będzie żadnego finału dla United. Z taką formą, to Bilbao ich przemieli. Warto chyba postawić kilka stówek na Hiszpanów.
Najpierw to muszą przejść Bodo a tam już kilka niezłych ekip się wyłożyło
Już 3-0 było w Bilbao, przespałeś ?
@FranekDolas to postaw, bo kurs będzie strasznie wysoki. Moim zdaniem United spokojnie dowiezie, bo po prostu spora zaliczka i wyjdą na sporym spokoju. Z Totkami też pewnie wygrają, bo gen frajerstwa mają oni głęboko zakorzeniony
Niczego to nie zmienia. Czuję, że United nie doniesie awansu.
United w LE gra jak klasowa drużyna pewna swego.
Z Lyonem mieli już 2-4 na 10 minut przed końcem i wyciągnęli na 5-4. Przypomina mi się nasz mecz z Atletico, w którym drużyna się załamała tracąc gola na 2-1. Wyśmiewany ManU się nie załamał, wzięli się do roboty i dali radę w beznadziejnej sytucji.
Z Bilbao przetrwali napór gospodarzy i puknęli ich 3-0.
Można się z nich nabijać, dają co chwilę powód do tego w PL, ale w Europie czapki z głów.