Jadą Arsenal i to w 10.
Dwie cegły z muru Arsenalu wyciągnięte i już Arsenal nie taki straszny w obronie. Jednak o sile drużyny stanowią jednostki.
3,4 i 5 pkt to przewaga Kanonierów nad 2,3 i 4 drużyną aktualnie
“Noale” Arsenal już “miszczem” ![]()
I się zestarzało ![]()
Callafiori też powinien wylecieć wcześniej z drugą żółtą kartką. Arsenal ciągnięty za uszy standardowo.
Gonimy gonimy (ironia)
9 oczek czyli niwelujemy do meczu na Emirates na 4-5 a tam wygrywamy i już ich prawie mamy ![]()
![]()
Czy wspominałem już, że uwielbiam sci-fi i fantasy ![]()
Uwielbiam te liczenie punktów, strat podczas trwania meczu… Jest 1-1 i dopiero 75min a tu już tyle postów… I co tydzień to samo praktycznie
A ja (nie) uwielbiam brak poczucia humoru ![]()
Młodzieży nie bądźcie takimi “sztywniakami” ![]()
Najważniejsze ze tabela jest płaska i różnice sa na ten moment minimalne. Nie mamy jakości na majstra ale na dzień dzisiejszy prxy bardzo słabej grze nie mamy dużej straty do kilku ekip które same będą rozstrzygać kwestie europejskich pucharów. My powinniśmy skupiać sie na kazdym kolejnym spotkaniu. liczy sie tylko najbliższy mecz i dawanie z siebie wszystkiego.
To licz sobie w trakcie meczu w 36. Kolejce. Co to za sens ma liczenie teraz po każdej bramce sytuacji w tabeli ![]()
Oba zespoły grają o niebo lepiej od nas na ten moment. U nas był taki tylko jeden mecz. Ten z Realem. Jestem ciekaw czemu nie możemy grać co tydzień.
Arsenal powinien mieć dziś dwie czerwone kartki. Obrzydliwe i stronnicze sędziowanie. Pchają Arsenal.
To Gyo niby na czerwoną?
Chelsea w 10 gra lepiej niż Liverpool w 11.
A wcale nie powiedziałbym że mają lepszych pilkarzy.
Na srodku obrony przeciętne duo Fofana-Chalobah, w ataku tartak Delap i Garnacho.
Sęk w tym że mają trenera który nie jest amatorem
Ewidentna czerwona dla Jokeresza, wejście na złamanie czaszki Sancheza..
Faul na pograniczu czerwonej kartki, którą można było dać ale z tej decyzji Taylor spokojnie się wybroni.
Czerwona dla Hincapie (dwie żółte/lub bezpośrednia czerwona za pierwszy łokieć), Calaforiego (dwie żółte), Lewisa-Skellyego (dwie żołte) i Gyokeresa (bezpośrednia). Jakim cudem Arsenal skończył w 11, wie tylko ustawiona liga i Taylor.
2 punkty odrabiamy na obronę tytułu ciągle szansę mamy ![]()
![]()
![]()
Jak nawet Chelsea zawodnicy nie protestowali, a wy tu protestujecie.
Ja się nie dziwię, że wy macie nas za wiecznie poszkodowanych, skoro sędziowie mają tak gwizdać jak chcecie ![]()
Komuś bardzo zależy, żeby Arsenal został mistrzem.