Podobno Nunez na wylocie, to Chelsea ma okazję.
Dzisiejsza ewentualna wygrana City narzuci presję na Arsenal przed ich jutrzejszym spotkaniem.
City ładnie się bawi, a w weekend z Leeds ledwo wygrali. Coś te City nierówne, bo potrafią zagrać fenomenalnie, a i drżeć u siebie z beniaminkiem
City wywiera presję na Arsenal a ten jutro z Brentford łatwej przeprawy miał nie będzie.
xD to City znowu odwala maniane ![]()
Ale wesoły mecz. City nawet 5 bramek przewagi potrafi zmarnować. Już 4:5!
Oby tylko o Darwinie Nunezie nie pomysleli bo jak go sciagna to bedzie mozna zlikwidowac ta lige. ![]()
Pep też na problemy w tym sezonie z grą swojej drużyny w defensywnie, tracą dużo goli, podobnie jak my.
Aż z ciekawości włączyłem sobie ten szalony mecz w Londynie - o co kaman City?
Tylko że strzelają dużo więcej od Nas ;d
Nie zmienia to jednak faktu, że bez Rodrigo w formie nie potrafi ułożyć tej gry z tyłu, tak jak i jego obrońcy mu nie pomagają, bo o ile można mówić o zjaździe formy VvD względem tych najlepszych lat, to nie wiem co powiedzieć o Diasie i Gvardiolu w tym sezonie. Nunes i O’Reilly dają fajnie z przodu, ale z tyłu dużo błędów również.
Oni może i super atak mają dzięki Haalandowi, ale w obronie to jest drużyna z dolnej połowy tabeli, podobnie jak Liverpool, z tym że Liverpool nie ma Haalanda ![]()
Ale opierdziel zgarną od Pepa ![]()
Te City w tym sezonie to takie trochę “brendanowe” z naszej prawie mistrzowskiej kampanii ![]()
Erling to taki ich Suarez
Brighton co się rozpędziło, Arsenał coś się zesrać nie chce ![]()
AV ma jednego zawodnika mniej na ławie, a Harveya nie wzięli. Strasznie nieładnie się zachowują, już myślę, że więcej interesów z nimi nie będziemy robić
@laensraanmars ja tam jestem za rywalizacją na najwyższym poziomie, więc jak zbierają punkty, to znaczy, że są trudnym rywalem w końcu i to mi się podoba. Mam nadzieję, że damy radę wskoczyć na obroty takie, aby z nimi rywalizować, jak nie w tym sezonie, to w następnym
cicho z tym arsnealem : ( co tydzien napędzasz ich do zwycięstwa
Z powodu Elliotta? Już bez przesady. To nie wina AV, że kolejny trener wrzucił Harveya do koszyka z ogórkami. Bardziej to Elliott sobie sam zaszkodził wybierając ten kierunek, a nie mniej wymagającą ligę.
Jak robią wszystko, żeby nie aktywować klauzuli, a pewnie poszliśmy im na rękę z wypożyczeniem, bo mogliśmy go sprzedać do RBL. Tylko pewnie niższą kwotę oferowali Niemcy
No wydymali nas bez mydla. Jestesmy w dupe z kasa teraz, bo moze za 10 go sprzedamy teraz.
A to my poszlismy im na reke, ze wypozyczylismy go, gdzie teraz bedzie miec rok do konca kontraktu.
Te 10 spotkan to chyba bylo w razie jakby sie polamal na poczatku i mial byc pewniak.
Ciekawe swoja droga ile kasy dali za to wypozyczenie.
Leeds już 2 do 0 z Chelsea