Nie rozumiem logiki.
Chyba lepiej zagrać z United i Chelsea w przyszłym roku w LM, niż w ogóle. Zaraz dojdzie Villi Liga Europy w czwartek jeszcze bardziej siądą w lidze poprzez natłok meczów. Chelsea też mają teraz ciężki terminarz plus w LM dwumecz z PSG. W najlepszej sytuacji jest United bo nie grają w żadnych Pucharach i mogą skupić się tylko na lidze, więc pewnie awansują do LM. Moim zdaniem będziemy na koniec przed Villą i Chelsea. Skończymy sezon na 3 lub 4 miejscu.
Brawa dla Wolves, widziałem na trybunach sporo kibiców mimo bądz co bądz beznadziejnej sytuacji w tabeli ich klubu. Ależ to jest liga, że czerwona latarnia wygrywa z zespołem, który na pewno mierzy w LM, nawet może jeszcze mistrzostwo?
Ilu tych Gomesów tam grało?![]()
przepraszam, ale to mają nie kibicować? to na 2-3 lige na dolne czesci tabeli nikt nie chodzi?
Gra nie jest idealna i jest się do czego przyczepić ale zrobiliśmy swoje póki co. Terminarz Chelsea i Aston Villi to jakiś kosmos, więc mamy generalnie dość łatwa drogę do top 5.
Naprawdę wielka szkoda tego sezonu. Rywale daleko od wybitnej formy. Można było i wręcz powinniśmy walczyć o tytuł. Niestety łysy nas pozbawił tej możliwości
United wraca tam gdzie ich miejsce
Jeszcze mi Wilson siadł na kapitanie w FPL ![]()
No tak, Slot kazał Konate sabotować pół sezonu, to On kazał Wirtzowi dojechać dopiero w grudniu, On kazał Salahowi grać padake, On kazał Macce mieć zjazd formy, On kazał naszym PO sie co chwilę łamać, przecież to On kazał Isakowi nie przepracować okresu przygotowawczego.
Slot nie jest bez winy, ale zwalanie na Niego jej całej, jest co najmniej abstrakcyjne.
Wszystkie te problemy wynikają z indolencji Slota. Na kontuzje nie ma rady, to fakt, ale resztę tych problemów lepszy trener powinien ogarnąć. A te problemy nie zaczęły się teraz, tylko już w poprzednim sezonie.
Naprawdę, nic nie broni Slota i jego bronienie jest absurdem.
No tak zjazd formy piłkarzy czy problem z aklimatyzacją wynika z indolencji trenera. Mogłeś w zeszłym sezonie iść do biur City i im to powiedzieć ![]()
![]()
![]()
Przecież Alonso by to zrobił maszynę z tym Konate i Salahem ![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy wy jesteście naiwni czy odklejeni?
Btw
7 bramka Sesko w 6 ostatnich spotkaniach. Coś zaczyna odpalać.
heh, chyba jednak nie ![]()
Akurat po CP nie można było wiele się spodziewać. Zespół totalnie w kryzysie, jeszcze czerwona na początku II połowy ustawiła przebieg.
United to faworyt do podium z racji tego, ze nie grają w żadnych innych rozgrywkach. No i efekt nowej miotły działa tam w najlepsze.
Karny dla MU prawidłowy, ale czerwona to lekki skandal.
dla mnie taka naciagana ta czerwona ustawiła mecz
No wiesz, pośrednio tak. Może nie kazał ale jego zmianami taktycznymi, przygotowaniem do sezonu, brak rotacji, graniem każdego meczu tym samym składem. Pewnie jeszcze więcej bym znalazł. To tak. Jego decyzjami i pomysłami tak odjechaliśmy od czołówki…
Co oczywiście nie zmienia faktu, że no przeszliśmy niemałą przebudowę składu więc też tak całkowicie zrzucać winy na niego nie można.
Z Isaka nie ma nic w tym sezonie, oczywiście musieliśmy trafić na najgorszą wersję Isaka czyli połamanego Isaka. Reszta nowych również weszła w skład jakby juniorami byli. Jednak kto odpowiada za taki stan rzeczy? A i zjazd zaliczyła stara gwardia również.
Więc takie zrzucanie winy wyłacznie na zawodników no trochę nie jest uczciwe.
Akurat ten karny i dodatkowo czerwo to jakiś czerstwy żart, ciągną ich za uszy do top 4.
Ależ United się dziś wyślizgnęło spod topora. Karny kontrowersyjny, kartka maks żółtko. Całościowo tragiczny mecz do oglądania.
Teraz czas na danie głównie i cały futbolowy świat jest za Chelsea.
No niestety racja, wrócili do top3 ligi ![]()
ciekawe na jak długo xD