Przerwa reprezentacyjna

Szczerze mówiąc zastanawiałem się, gdzie pisać o przerwie reprezentacyjnej, jak radzą sobie nasi (i nie tylko) piłkarze w różnych eliminacjach, meczach towarzyskich i jaki jest bilans kontuzji w różnych zespołach w trakcie tychże meczy. Dajcie znać czy temat jest potrzebny czy może trzeba go usunąć.

Podczas obecnej przerwy chyba żaden nasz zawodnik nie doznał kontuzji, jedynie Virgil wrócił nieco przemęczony do klubu wcześniej. Natomiast sporo zawodników pograło, dziś w nocy cały mecz rozegrał chociażby Alexis, Luis Diaz, a Darwin Nunez nie wyszedł na drugą połowę. Może ktoś wie, czy to jakiś uraz? Czy może po prostu zawiódł swojego trenera swoją marną grą?

Co do innych zespołów, naszych głównych rywali to nie wiem jak i ile pograli, może ktoś prowadzi jakieś statystyki, sprawdza takie rzeczy i mógłby wrzucić jak to wygląda na pod względem minut na kadrach: Arsenal/Liverpool/City. A odnośnie kontuzji - podobno Trossard doznał urazu i wypada z gry na jakiś czas. Oprócz niego chyba z Top3 raczej bez większych strat w ludziach. (top 3 w domyśle, wiem że obecnie Chelsea jest na 3 miejscu) :slight_smile:

1 polubienie