Przyśpiewki

Cześć wam. Przychodzę z pytaniem czy ktoś wie co to za przyśpiewka na początku dogrywki z PSG? Starałam się szukać tyle czasu ale nie mogę znaleźć.
Z góry dziękuję za pomoc

Chyba wiem o co chodzi.
Też mi ta przyśpiewka wpadła w ucho.

Trzymaj linka.

blogs.mtdv.me/videos/LiverpoolChants

1 polubienie

Odświeżę temat: jakie są wasze ulubione przyśpiewki fanów Liverpoolu?

Moja ulubiona to była Bobbiego Firmino. Z obecnych to chyba “Liverbird Upon My Chest”

2 polubienia

Ta o Diogo była i jest moją ulubioną, a oprócz tego ta o Alim zaczynająca się od “Alisson Becker the Brazilian in our goal” oraz Szobo “Where’s he gonna go Dominik Szoboszlai”

Si Senor legendarna i chyba będzie wieczna :slight_smile: ona tak jakoś siadła że myśle będzie pamietana przez wiele wiele lat :slight_smile: mam nadzieję bo to moja ulubiona.

3 polubienia

Ekitikie, De, de, de, der, de, de, Ekitike, De, de, de, der, de, de… (Repeated…)

Najlepsza wedlug mnie (mozna zrobic najwięcej burdelu) to piosenka Virgila a druga to Allez Allez Allez :stuck_out_tongue:

TOP 3
3.Luis Suarez - Just Can’t Get Enough ( du du du du-du-du-du) ostatni raz była śpiewana, chyba na FA CUP 2024 z Norwich
2.Steve Gerrard, Gerrard
1.Mo Salah running down the wing

1.Torres (sentyment do niej mam)
2.Salah
3.Allez Allez

Co to za nowa piosenka śpiewana kilka razy w meczu? Już w meczu z Palace było ją słychać, ale nie byłem pewny która strona ją śpiewa, a wcześniej jej nie słyszałem.