A to jest już termin Derbów oficjalnie?
Heh tak się składa, że widziałem trochę tego meczu z Brentford, bo mi spieprzył kupon. W skrócie obrona Częstochowy przeciw, której Brentford było bezradne i w końcu dostali gola po niezłym uderzeniu z dystansu.
Sprawdziłem na stronie premier league i nie ma. Flashcore mnie wprowadził w błąd. Podali 11.02
Nie jest. Puchar i następna kolejka ligowa będą w niedziele więc derby mogą dać w środę.
O popacz!
City znowu jakimś trafem nie ma nikogo z PL
Ale my tez nie mamy.
Puchacz vs Salah, chcę to zobaczyć chociaż przez końcowe 10 minut meczu
Nie ma innej opcji jak mecz w niedzielę 9 bądź nawet w poniedziałek 10 lutego skoro gramy w czwartek 6 o 21 rewanż ze Spurs.
Ale na kanonierach szambo wybiło. Ten trzask pękających dup, to muzyka dla mojego serca.
City najpierw derby z Salford a teraz w kolejnej rundzie prawdopodobnie znów Derby
Salaha raczej nie będzie w kadrze na ten mecz
Raya w akcji
Źle się mu nacisnęło na padzie
Uświadomiłem sobie, że Arsenal właśnie w tydzień przegrał sezon. Praktycznie stracili już szanse na jakiekolwiek w tym sezon, bo ciężko będzie im odrobić 0:2 z Newcastle na wyjeździe w Carabo.
Ja na miejscu kibicow Arsenalu bym sie przyzwyczail ze nic z tego nie bedzie. Szkoda tylko Saki bo powinien grac w lepszym klubie.
Eee tam, on jest jeszcze młody.
Na etap jego rozwoju kariery akurat Arsenal to odpowiedni klub.
Saka będzie miał na pewno możliwość zagrania gdzieś indziej.
Myślicie, że Arsenal pójdzie na zakupy i sprowadzi napastnika w zimie? Saka im wypadł, teraz Jesus.
Czy dograją sezon czwórką Martinelli/Havertz/Sterling/Trossard?
Myślę że będą próbować ale zimą to nie będzie takie łatwe. Mało klubów się chce pozbywać w tym okienku dobrych zawodników i wiedząc że Arsenal jest na musiku to dowalą im cenę. A tamci są tylko kontuzjowani i za kilka, góra kilkanaście tygodni wrócą a wtedy może im się zrobić nadmiar zawodników w ofensywie. Szczególnie jeśli odpadną z LM bo pucharów już nie będzie wtedy.
Kurde powtorzyli z niedzieli i wyszlo takie samo ?