Puchar Anglii

Nieźle, Wilki na wyjeździe można ograć :red_circle: :flexed_biceps: :blush:

Arsenal znowu dostał jakieś ogórki. Ci to są pchani. City z Newcastle hit tej rundy. Nasz rywal spoko.

Arsenal znowu dostał jakieś ogórki. Ci to są pchani. City z Newcastle hit tej rundy. Nasz rywal spoko.

Fulham, Sunderland, Man City, Leeds United, Arsenal Liverpool, Chelsea, Brentford. Te zespoły przejdą dalej.

1 polubienie

I tak na ostatniej prostej się poślizgną. :poop:

Pierwszy wypier*ol już 22 marca w finale Carabao Cup.

3 polubienia

Ciekawe jak to będzie w przyszłym tygodniu,bo gramy w sobotę z Młotami,a potem 2 razy z Wilkami,we wtorek w Lidze i o zgrozo później w piątek w FA Cup.Jak to Arne poustawia,jak i czy porotuje,niewątpliwie duże wyzwanie przed nim.

– piątek, 6 marca

21:00 Wolverhampton – Liverpool (TVPSPORT.PL, aplikacja mobilna, smart TV i YouTube)

– sobota, 7 marca

13:15 Mansfield Town – Arsenal (TVPSPORT.PL, aplikacja mobilna, smart TV i YouTube)
18:45 Wrexham – Chelsea (TVPSPORT.PL, aplikacja mobilna, smart TV i YouTube)
21:00 Newcastle – Manchester City (TVPSPORT.PL, aplikacja mobilna, smart TV i YouTube)

– niedziela, 8 marca

13:00 Fulham – Southampton
14:30 Port Vale – Sunderland
17:30 Leeds United – Norwich City

– poniedziałek, 9 marca

20:30 West Ham United – Brentford (TVPSPORT.PL, aplikacja mobilna, smart TV i YouTube)

2 polubienia

No to już zobaczyłeś 3 dni temu,jak to poustawiał😎

Arne znowu zaskoczył -Mamardashwili przyspawany bardzo dobrze do ławeczki,jak Chiesa,Nyoni i inni potencjalni pilkarze

Arsenal ogrywa Mansfield, za niedługo Wrexham - Chelsea, a na deser Newcastle - Manchester City.

Dobry mecz na St James’ Park dzisiaj. Porządne tempo, a nie jakiś “pedestrian mode” jak w naszych meczach z Wolves.

Trzymam kciuki za Newcastle. Mam nadzieję, że wyrzucą City z FA Cup, choć łatwo nie będzie.

1 polubienie

Autentycznie jak się ogląda takie drużyny to jak zupełnie inna galaktyka.

Kibic Liverpoolu oglądając ten mecz.

13 polubień

Kiedy losowanie ćwierćfinałów?

Pewnie jutro przed meczem West ham - Brendford.

Losowanie na TNT Sport o godz 19:05 GMT, (UK) czyli o 20:05 w Polsce (thefa.com).

Port Vale, Southampton lub Leeds już na nas czekają.

W 1/4 przydałby się jakiś mniej wymagający przeciwnik zważywszy na to, że mecz będzie zaraz po przerwie reprezentacyjnej (weekend rozpoczynający się 4 kwietnia). A nasi im dłużej odpoczywają tym gorzej grają.

Na kogo Liverpool trafi w ćwierćfinale? (będziemy losowani z numerem 6)
  • 1 - Southampton
  • 2 - Port Vale
  • 3 - Man City
  • 4 - Leeds United
  • 5 - Arsenal
  • 7 - Chelsea
  • 8 - West Ham United / Brentford
0 głosujących

Znając nasze szczęście i innych rywali to obstawiam coś takiego:

Chelsea - Liverpool
Arsenal - Port Vale
Southampton - City
Leeds - West Ham/Brendford

Aczkolwiek no wiadomo wymarzony rywal to Port Vale czy Southampton, no ale z kim byśmy mieli nie grać, jak celujemy w wygraną to trzeba każdego pokazać.

Ja osobiście chętnie obejrzałbym mecz z Leeds, może być nawet wyjazdowy. Mielibyśmy szansę się zrewanżować za urwane punkty w lidze.

Z Brentford i Chelsea gramy w maju w PL, więc uniknięcie ich urozmaiciłoby nieco tę końcówkę sezonu.

A jak już mamy dostać silnego przeciwnika to niech będzie Arsenal na Anfield.

1 polubienie

Ja myślę że dostaniemy WHU albo Southampton. City trafi na Leeds a Arsenal na Port Vale.

Ja chciałbym Arsenal. Na tym etapie już bym chciał mocną drużynę skoro i tak za wiele rotacji nie robimy na te rozgrywki.

Ale świetnie te losowanie wygląda, na stadionie, wśród kibiców, byli angielscy piłkarze Joe Cole, Hart, Ally McCoist, no podoba mi się :laughing:

To mam wylosowali.

Southampton - Arsenal

Chelsea - Port Vale

Manchester City - Liverpool

West Ham/Brentford - Leeds United