Nie ma się co śmiać z Chelsea, bo przed nami dużo trudniejsze zadanie. Fajnie gdyby odpadli, ale jestem przekonany, że u siebie wyciągną wynik.
Po pierwszym meczu można a czy po drugim tak będzie… zobaczymy
Myślę, że na SB Chelsea wygra przynajmniej dwoma.
W sumie nie wiem jakim cudem obie drużyny znalazły się w półfinale. Strasznie niski poziom pokazywały obie strony. Palmers 3x z rzędu nie strzelił w bardzo dobrych sytuacjach, ale gazety i tak będą pastwić się po Nunezie.
Fani śpiewali o zwolnieniu Pochettino xD plastikowy klub to idealne określenie. A fani już płaczą, że musi przyjść Xabi Alonso. Muszą wydać jeszcze z miliard funtów. Caicedo dziś tragicznie, na tle Boro wyglądał jakby grał na codzien w jakimś Blackburn a oni podpisali z nim kontrakt na 8lat? Colwill też strasznie słaby występ z Luton też bardzo przeciętnie. Jak na piłkarza za 100mln to taka kwotę mogłaby zapłacić tylko Chelsea, ale jest jej wychowankiem.
Kiedyś ludzie w Europie bali się Chelsea. Ostatnio za Tuchela, teraz to pośmiewisko, któremu bliżej Leeds.
Cóż się dziwić, skoro polityka Boehly’ego polega na ściąganiu samych młodych, w dodatku rzadko naprawdę dobrych zawodników. Z czymś takim nie masz prawa bytu w PL. Ci zawodnicy nie są gwarantem jakości na teraz i nawet nie są nim na przyszłość.
Tylko czytając to forum niektórzy chcą takiej polityki transferowej jak Chelsea. Byle wydawać pieniądze na byle jakich piłkarzy. To smutne.
Uważaj z takimi tekstami, bo zaraz przyjdzie nasz naczelny fan Chelsea Roan i Cię ustawi do pionu i dokładnie wytłumaczy, że Chelsea ma lepszy i bardziej perspektywiczny projekt niż Liverpool tak jak argumentował decyzję Caicedo.
A jak wróci Nkunku (znowu xd), to w ogóle rozwalą ligę w drobny mak
Znowu się połamał?
jakbys dokładniej czytał forum. to byś widział ,że większość chce DM i CB i od biedy RB(ale to nie jest takie pilne, bo jest Gomez) więc tak naprawdę dwa transfery, ktore w tym momencie by nam dały wieksze szanse walczyc o mistrza.
Tak, gdzieś mi mignęło, że znowu kontuzjowany.
Tak wypada na jakieś 3 tygodnie, kontuzja biodra. Nie wiadomo, czy zagra z nami.
Mister Hooper,pan wstydu nie masz!
Nie mogę patrzeć na tą łysą, skrzywioną mordę.
Nie będzie varu w tym meczu? Ale będą jaja
W pierwszym składzie M’borough jak zwykle ostatnio Rav van den Berg, młodszy brat naszego Seppa. Też stoper.
Come on Boro, po finał
Chilwell robi różnicę, znakomite dogranie przy akcji bramkowej.
Przy okazji - czy przy wcześniejszej główce Chilwella nie powinno byc jednak karnego? Ben dostał w głowę w tej sytuacji, piłka była jeszcze w grze.
Zdecydowanie karny.
Rzekłbym podręcznikowy.