Puchar Ligi Angielskiej

Cały stadion śpiewa: CAN WE PLAY WITH MANCHESTER EVERY WEEK :rofl:

1 polubienie

Aż żałuję, że nie mogę tego obejrzeć :wink:

Z drugiej strony w zeszłym sezonie w Pucharze Anglii rozklepał nas spadkowicz z Championship.

“memnited “ ole! ja ciągle z ciebie śmieję się :joy:

ten co nawpuszczał

BUUU

1 polubienie

Ciekawe czy kibice losernited powiedzą dalej że to najlepszy klub w historii angli :joy::joy::joy:

Bramka po karnym i drugi garnitur. Mocne rozklepanie. Tylko widzisz United gra dziś niemal na galowo i się kompromitują.

Amorim poleci. Po całkiem dobrym meczu z Arsenalem myślałem, że coś tam ruszyło, ale taki sam syf jak sezon temu.

Amorim poleci i znowu przyjdzie nowy trener z system 433 i znowu 2-3 okienka na kupienie odpowiednich piłkarzy i znowu się skompromitują i koło się zatacza, musimy wygrać ligę i mieć te 21😎

Oni mają piłkarzy pod 4-3-3, tylko ten jest uparty jak osioł. Kolejny trener dostanie lepszych piłkarzy niż Amorim po EtH.

@edum generalnie zgoda, ale ich skład pod ogarniętym trenerem mógłby punktować.

Sesko takie warunki fizyczne, a typo ma 1/5 wygranych pojedynków w powietrzu z 4 ligowcem XD

Oni nie mają piłkarzy pod żadną formację, zlepka totalnie przeciętnych i słabych piłkarzy.

Pokaż mi ogarniętego trenera dostępnego na rynku.

Śmiem sądzić, że Solskjer mógłby teraz grać w pucharach z tym skladem, który miał Amorim. Problem w tym, że tam jest burdel w całym zarządzaniu od samej góry do samego dolu, a dodatkowo infrastruktura leży i kwiczy.

Infrastruktura raczej nie leży i nie kwiczy, skoro przebudowali swoje Carringhton. Nawet tegoroczne transfery wydają się mieć ręce i nogi.

Tylko, że na boisko wychodzi stare, dobre ManUnited :wink:

Mbuemo, 2-1.

2 polubienia

No cóż, blisko sensacji

2-2 Maguire

Ogólnie to trochę wół zapomniał jak cielęciem był. 15 lat temu odpadliśmy w pucharze z Northampton (League Two), 5 lat później ledwo ledwo daliśmy radę po karnych z Carlisle (League Two). To wszystko to rollercoaster raz gnieciesz a raz jesteś gnieciony warto to mieć na uwadze w życiu.

Czy się uśmiecham z takiego obrotu sprawy? Tak, ale bez przesady

3 polubienia

Daleko szukać nie trzeba w zeszłym sezonie wyeliminował nas z FA Cup spadkowicz z Championship

2 polubienia

tylko jakim składem wyszlismy my a jakim oni

pewnie grając juniorami

1 polubienie

4 polubienia

jak sobie patrze, że to niby mial byc nasz mocny skład, to my naprawdę bylismy kiedyś w czarnej dupie.

9 polubień

Poleci Amorim to żeby utrzymać formację przyjdzie Probierz. Zawsze jeszcze jest Czesiu Michniewicz w zanadrzu może wtedy coś ruszy.

No i przegrali chłopaczki w karnych🤣 Amorim poleci na pewno.

Chłop wpuścił cały I skład na 4 ligowca, żeby zrobić come back i jeszcze w*ebał po 14 karnych. Nie dam rady z tego klubu.

4 polubienia

Bye bye memmined co za karne :fire: