Puchar Ligi Angielskiej

Ale super mecz jak finał jakiś :DD
Amorim to juz nie wie co zrobić

1 polubienie

Macie Linka, zaraz losowanie

2 polubienia

Manchester United odpada po rzutach karnych z Grimbsy Town czyli średniakiem 4 ligi angielskiej

piękna historia. Brawo

1 polubienie
7 polubień

Co tam się wydarzyło :joy:

Zawsze milej na sercu jak United przegrywa :zany_face:

Edit: nieźle musiał być obsrany Sesko przed karnym że poszedł jako 10. Chociaż się nie wyrywał jak Darwin z PSG…

1 polubienie

Pan z obrazka może nie wytrwać do września jeśli nie wygra z Burnley w sobotę, a to wcale nie jest niemożliwe.

1 polubienie

Szczerze powiedziawszy ja juz nie wiem co by United musialo zrobic zeby sie podniesc. Kolejny trener nie umie tego ulozyc, nie trafiaja z transferami, burdel tam co nie miara. Wiadomo mi to nie przeszkadza ale ciekawi mnie co tam by sie musialo stac. Totalna czystka?

Dawać arsenal w 4 rundzie :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

Totalny upadek, czyli spadek do Championship, co wcale nie jest takie nierealne xD

Uważam że transfery zrobili super pod siebie może oprócz Sesko. Bo tak: nie brali jakiś niesprawdzonych sezonowców z innych lig tylko poważne dwie kluczowe postacie czyli Mbuemo i Cunha którzy są gotowi i wiedzą co to PL. Niesamowite… Uważam że w trenerze nie jest problem

Nie zgadzam się. Onana klasa światowa. W takiej formie żaden klub go nie wyjmie z Man Utd!

Pięknie Grimsby ich wytrzymało!

Od razu raźniej, jak człowiek widzi, kiedy kosztem United inne kluby piszą swoje historie. Teraz przynajmniej Amorim będzie mógł się skupić tylko na lidze! :joy:

A mógł zostać w sportingu

Gramy z Southampton na Anfield. Chyba dosyć dobrze ale totki, arsenal jeszcze lepiej

Mogliśmy trafić na brendtford i vile , nie ma tragedi

Ej no, ale on mówi o Premier League :joy:

Southampton spoko rywal i jeszcze unikamy wyjazdu.

1 polubienie

A czemu to ekipy z pucharów oprócz Crystal Palace w innym koszyku?:thinking: O ile mnie pamięć nie myli nigdy tak nie było.

GRIMSBY!!!

“memnited “ole! ja ciągle z ciebie śmieję się :joy: