Reprezentacja Polski

Zamiast przeboju Sylwii to zanucę hit Danuty “gdzie ci mężczyzni, prawdziwi tacy, orły, sokoły, herosy”… W tej kadrze daremno ich szukać choć takiego Casha np to żal.
On się pewnie pyta: WTF? :grimacing:

Ten Probierz to jednak jest mózg. Rozkręcił burzę ze zmianą kapitana, dał opaskę Zielińskiemu, a ten i tak dzisiaj nie zagra z Finlandią.

I jeszcze ma czelność pierdolić farmazony, że odpowiedniego czasu na takie decyzje i tak nigdy nie ma.

Aż strach pomyśleć, jaki plan ten dowódca wymyśli na dzisiejszy mecz.

5 polubień

No dobra panowie, jaki wynik typujecie ?
Ja stawiam na bardzo wymęczone 1:0 po słabym meczu

Szkoda nawet tych partaczy oglądać. Stawiam remis, chociaż to i tak będzie to dobry wynik.

Coś czuję wygraną Suomi… obym się mylił :grimacing:

Pierwszy raz od 5 dekad! widząc skład naszej reprezentacji pomyślałem “co to są za noł nejmy”? :man_facepalming:t2:

Całkiem nieźle grają, nie ma wstydu, póki co.

Banda amatorów xd
Znaki

Haha to żeś wykrakał

Skorupski xpp #znaki

I juz niezle odwalili :rofl:

Lewy, ogladasz? To patrz teraz

Jak coś cofam to :rofl::rofl::face_with_peeking_eye:

Bardzo słabi są ci Finowie. Problem taki że u nas nie działa nic. W ataku pozycyjnym nie potrafimy się utrzymać przy piłce. W obronie nasz pressing jest zerowy i polega w pewnym momencie na wycofywaniu się.

Nasza ofensywa to
-indywidualnosc Nikoli
-dziesiatki wrzutek i strzałów z nieprzygotowanych pozycji.

Probierz pewnie teraz myśli :
“Dziwne na dunajska strade też nie działało”

Ale babol Skorupskiego, ja pierdziele ! :man_facepalming:t2:

Brawo dla Finów za walkę

Skorup sie podpalil i zaczal sie rzucac po nogach . Juz odrazu bylo widac ze śmierdzi karnym jak zaczał skakac :slight_smile:

A tymczasem Virgil z golem dla Oranje :smiling_face:

5 polubień

Sprekurowal rzut karny, nie umie grać nogami i potem pot wpływem adrenaliny załatwił rzut karny. Dwa błędy w jednej akcji, bułka lepszy

Gdzie jest Grabara się pytam Michałku?

1 polubienie

tak widze ten mecz na ten moment

10 polubień