Fajnie się kibicowało naszym dziewczynom w tych mistrzostwach. Ambicja była ogromna i zasłużona nagroda w postaci trzeciego miejsca. To niesamowite , że nasze dziewczyny rzadziej poprawiały fryzurę niż nasze gwiazdy z męskiej (podobno) reprezentacji.
Staramy się o organizację ME 2029 ![]()
Fajnie byłoby gdyby ten turniej odbył się w Polsce ![]()
![]()
Polecam też zerknąć na historie Reanne Evans - wielokrotną mistrzynie świata w kobiecym snookerze - sporcie gdzie fizyczność nie ma większego znaczenia. Próbowała też swoich sił w turniejach z mężczyznami i dostawała tam takie bęcki, że aż zęby bolały na to patrzeć.
A więc Jasiek Urban ![]()
A jak wiadomo Jaśki to morowe chłopy więc będzie dobrze ![]()
![]()
![]()
![]()
Nie bedzie dobrze. Urban to cienias jak cala ta mierna szajka starych trenerow ekstraklapowych.
Kamień z serca, że do kadry nie wraca Brzęczek (uff).
To dopiero byłby akt desperacj, jakbyśmy ponownie zatrudnili gościa, który nie ma jaj ani osobowości, o umiejętnościach zarządzania kadrą nie wspominając. Byłyby to kolejne 2-3 lata stracone.
Natomiast trener, który zbiera(ł) doświadczenia za granicą ma większe szanse powodzenia z kadrą, niż jakikolwiek inny cienias z Ekstraklasy.
Na szczęście Urban początek trenerki szlifował w Hiszpanii więc to “inny rodzaj kapelusza”.
Po drugie to jedno z nielicznych szczew obok Lubańskiego czy Szołtysika które można tolerować
Zabrzmi “seksistowsko”
ale laski nie nadają się do strzelania rzutów karnych ![]()
Sweet Caroline
dla Angielek a Szwedki, które tak dobrze wyglądały w grupie jadą do domu!
Kolega oglądał to spotkanie, jednym okiem też patrzyłem, no karne to porażka, Szwedki też dały sobie wbić dwa gole w odstępie paru minut, rozumiem, że w męskim futbolu też to się zdarza no ale jednak…
pierwszy z brzegu przykład, wczoraj Celje w 63 i 64 stracili.
A co do karnych to samo chciałem wczoraj pisac, ale nie chcialo mi sie szukac tematu ![]()
To co pisałem wyzej, te strzały kobiet to są jakby nie miały siły, no i z daleka jak podniesie piłke i ona potem opada nad bramkarka, to jakos wpada. Natomiast karne, to wyglądały jak podania do bramkarek. Pare weszlo, bo z całej siły były w ogole nie patrząc, gdzie strzela - ale tez dwa poleciały na hektary.
I angielskie laski jak narazie w plecy z dziewczynami od pizzy ![]()
Faworyt zawodzi ale jeszcze 15 minut grania.
95 minuta i
wyrównuje i to absolutnie zasłużenie!
Dogrywka ![]()
Chloe Kelly jak zwykle ze znakomitą zmianą zapewnia córom Albionu finał i szansę na obronę tytułu ![]()
Liczyłem na karne, można dobrze zarobić na przestrzelonych ![]()
A tak przy okazji to to jest wątek „Reprezentacja Polski” a nie o kobiecym euro ![]()
W tym watku piszemy o reprezentacji Polski a kobieca grala na aktualnym turnieju pan wiec…nie badzmy tacy malostkowi,ze jak nasze odpadly to juz cicho sza w temacie ![]()
Nikt nie zalozyl tematu EURO 25
Niespodziewany kierunek, sportowo chyba lepszy niż Turcja.
Będzie miał okazje do wrzucenia paru garnków do gabloty.
Dobry kierunek.
Jurek “sztandarowy przedstawiciel polskiej myśli szkoleniowej”, “wuja” Brzęczek ma zostać selekcjonerem naszej kadry U-21 ![]()
Brawo Kulesza, proponuję kolejny order od aktualnego Prezydenta bo to mu się po prostu należy! ![]()
Na mecze wyjazdowe reprezentacji również bilety kupujemy przez PZPN ?
Jak masz profil na portalu Łączy nas piłka to tam poprzez PZPN były jeszcze z 3 tyg temu bilety na mecz w Rotterdamie ja akurat chciałem kupić bilety na mecz z Finlandią na śląskim
Sprawdzę gdzie jestem zalogowany, czy łączy nas piłka czy PZPN. Będę polował na wyjazdowe spotkanie na Malcie.