Nie spodziewam się dzisiaj cudów, jak nigdy nie oglądałem spotkań naszej reprezentacji, to nawet dzisiaj mam jakąś ochotę obejrzeć nasze spotkanie z Holandią na wyjeździe. Zadanie arcytrudne, zobacyzmy jak będzie wyglądać nasza gra.
Również nie przepadam za meczami naszych, ale ze względu na Holandię obejrzę.
Jest i on “Kodi Hakpo” wrócił do gry!
Smutne jest to, że oglądam ten mecz ze względu na trzech piłkarzy Liverpoolu, z nie ze względu na nasze orełki ![]()
Ja tam jestem za naszymi, do boju Oranje!
Mam tak samo, też ogladam ze względu na Liverpool. Fajne te passy Virgila. Cash chłopie… niech mu się coś w głowie przestawi jak mawia klasyk xd
Ale ten Dumfries to jest dzik, idealny obrońca. Gdyby był młodszy to by pasował na prawą obronę. Idealny obrońca dobry z tyłu jak i z przodu.
Cash ma chyba jakiś problem do Hakpo
Kilka razy go tam skrobał, popychał .. zatargi z PL ?
Ps. Dziwne, że Kiwior, były gracz Arsenalu dopuścił do takiego rożnego ![]()
To wygląda jak mecz seniorów z juniorami albo jak kto woli: chłopców z mężczyznami.
Zabrzmi to śmiesznie, ale ja już widzę progres względem tego co było za Probierza. Są okazje, wiadomo mało i trzeba je wykorzystywać jeśli myśli się o jakichś punktach..
Ciekawostka: 8/11 podstawowego składu Holandii to przedstawiciele Premier League… + nasz Cash ![]()
Najniższy wymiar kary!
Przynajmniej nie wygląda to tak siermiężnie jak za Michałka ![]()
Podoba mi się ten Hakpo, jest podobny do naszego gracza Gakpo, pewnie zbieg okoliczności. Może wziąć Hakpo do rotacji zimą ? ![]()
Dwójka Gakpo z Hakpo to byłby duet marzeń ![]()
Hughes musisz!
Słowacja 2:0 ![]()
, gdzie ta nasza reprezentacja…
Edit.
Zaraz będzie 3:0
Dziś prawdziwych fryców/szkopów już nie ma!
Jak żyć… Herr Tusk? ![]()
![]()
![]()
Graven jest genialny. Uwielbiam patrzeć jak się urywa, bez różnicy czy w środku pola ma Rodriego czy Krychowiaka. Masterclass.
A nie mówiłem. ![]()
Gotówka ale winkiel ustrzelił ![]()
Goooool!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale bramka Casha ![]()