Reprezentacja Polski

Nie spodziewam się dzisiaj cudów, jak nigdy nie oglądałem spotkań naszej reprezentacji, to nawet dzisiaj mam jakąś ochotę obejrzeć nasze spotkanie z Holandią na wyjeździe. Zadanie arcytrudne, zobacyzmy jak będzie wyglądać nasza gra.

Również nie przepadam za meczami naszych, ale ze względu na Holandię obejrzę.

Jest i on “Kodi Hakpo” wrócił do gry!

3 polubienia

Smutne jest to, że oglądam ten mecz ze względu na trzech piłkarzy Liverpoolu, z nie ze względu na nasze orełki :person_shrugging:

12 polubień

Ja tam jestem za naszymi, do boju Oranje!

2 polubienia

Mam tak samo, też ogladam ze względu na Liverpool. Fajne te passy Virgila. Cash chłopie… niech mu się coś w głowie przestawi jak mawia klasyk xd

1 polubienie

Ale ten Dumfries to jest dzik, idealny obrońca. Gdyby był młodszy to by pasował na prawą obronę. Idealny obrońca dobry z tyłu jak i z przodu.

1 polubienie

Cash ma chyba jakiś problem do Hakpo :laughing: Kilka razy go tam skrobał, popychał .. zatargi z PL ?

Ps. Dziwne, że Kiwior, były gracz Arsenalu dopuścił do takiego rożnego :thinking:

To wygląda jak mecz seniorów z juniorami albo jak kto woli: chłopców z mężczyznami.

2 polubienia

Zabrzmi to śmiesznie, ale ja już widzę progres względem tego co było za Probierza. Są okazje, wiadomo mało i trzeba je wykorzystywać jeśli myśli się o jakichś punktach..

5 polubień

Ciekawostka: 8/11 podstawowego składu Holandii to przedstawiciele Premier League… + nasz Cash :slightly_smiling_face:

Najniższy wymiar kary!
Przynajmniej nie wygląda to tak siermiężnie jak za Michałka :grimacing:

Podoba mi się ten Hakpo, jest podobny do naszego gracza Gakpo, pewnie zbieg okoliczności. Może wziąć Hakpo do rotacji zimą ? :thinking:

1 polubienie

Dwójka Gakpo z Hakpo to byłby duet marzeń :rofl:
Hughes musisz!

3 polubienia

Słowacja 2:0 :joy::joy: , gdzie ta nasza reprezentacja…
Edit.
Zaraz będzie 3:0

Dziś prawdziwych fryców/szkopów już nie ma!
Jak żyć… Herr Tusk? :zany_face::joy::wink:

Graven jest genialny. Uwielbiam patrzeć jak się urywa, bez różnicy czy w środku pola ma Rodriego czy Krychowiaka. Masterclass.

2 polubienia

A nie mówiłem. :slight_smile:

2 polubienia

Gotówka ale winkiel ustrzelił :heart_eyes:

3 polubienia

Goooool!!! :soccer_ball::flexed_biceps::poland::smiley:
Ale bramka Casha :blush:

3 polubienia