Nie wiem na ile można liczyć na linie cięcia trawy tego kartofliska, ale jak na moje mógł być spalony. Proporcjami ilości pikseli na odcinku naniesione linie siatki. Proporcją pikseli wyliczony odcinek “długość stopy Maltańczyka” na odcinku siatki i przeniesiona proporcja na dół obrazka, by móc tymi dwoma punktami poprowadzić czerwoną linię. Kolano obrońcy jak na moje nie było wysunięte. Obrazek można traktować humorystycznie.
@UEFA proszę o składanie propozycji pracy na maila, dziękuję.
W angielscej piłce wszystko dzieje się bardzo szybko. W przypadju meczu Polska Albania znając naszą reprezentacje to arbiter zdąży zrobić kupe na pobliskim Orlenie zanim zdążymy skonstruować akcje hehe
9 marca rusza sprzedaż biletów na mecz z Albanią, wie ktoś, o której godzinie będzie aktywna? Równo o północy czy jakoś rano? Z góry dziękuję za pomoc.
Ja typuje 3:1 dla Polski lub 2:0, ale czyste konto jest mało prawdopodobne. Ten mecz to obowiązek wygrać zwłaszcza u Siebie. Bardziej obawiam się finałowego meczu o MŚ
Ja też typuję nasz awans ale nie po łatwym meczu. Za często się u nas wybiega myślami do tego z kim zagramy w finale ale czuję, że Albania postawi mocne warunki. Większość ostatnich meczów jakie z nimi graliśmy były trudne i nawet w tym, ktory parę lat temu wygraliśmy 4:1 nie było tak kolorowo jak pokazywałby wynik. Urban nie miał jeszcze tu takiego meczu o takiej stawce więc jestem ciekawy.
Wygramy ale po męczarniach 2:1 i mam nadzieję, że finał będzie z Ukrainą ponieważ Szwedzi byliby podwójnie zmotywowani i pałający żądzą rewanżu za porażkę sprzed 4 lat w barażach do MŚ 2022.
No i mają Gyökeresa
EDIT: bo zapomnialem boje sie o sytuacje w naszej bramce poniewaz Grabara zawsze mozna wywinac jakiegos kozla a to on pewnie dzis wystapi.
Dla nas baraże z Albanią to niemal jak półfinał MŚ, więc obyśmy awansowali do finału i wygrali cały turniej play off.
Niech przynajmniej będzie trochę radości z MŚ 2026, które zaczynają się już w barażach z przeciwnikami na poziomie do którego możemy się równać.
Na szczęście z Albanią gramy u siebie i jesteśmy zdecydowanym faworytem. Cała presja na Polsce, bo tego meczu po prostu nie godzi się przegrać. I z pewnościa wie to również waleczna Albania.
Z niecierpliwością czekam na debiut Oskara. Może w końcu ktoś sprawi, że Grosik ze spokojem będzie mógł odejść na zasłużoną emeryturę. Oczywiście z całym szacunkiem do Grosika, który dał dużo tej kadrze w swoim primie.
Wierzę, że z Urbanem jesteśmy w stanie wygrać oba mecze, ale nie ma co wybiegać za daleko do przodu. Trzeba zaprezentować solidny football dzisiaj, żeby mieć podstawy i nadzieje na jak najlepsze rozstrzygnięcie we wtorek (bez względu na to, czy będzie to Ukraina czy Szwecja).
Ja to bardziej się boję, że następnym trenerem reprezentacji Polski mógłby zostać Slot jak go wypier*olą z LFC i nie będzie miał się gdzie podziać i/lub jeśli Urban przedwcześnie pożegna się z kadrą bo np nie zakwalifikujemy się na MŚ i komuś z PZPN puszczą nerwy.
Ależ to byłby okrutny zjazd do bazy. Gorzej, niż najgorszy koszmar.
Rózga dla mnie zaskoczeniem, ale trzymam kciuki za tego chłopaka. Za niego w trakcie meczu Pietuszewski i lecimy z tematem. Mam nadzieję tylko, że wejście naszego magika z Porto nie będzie na ratowanie wyniku.
Leciutkie 3:0 i dawać mecz “przyjaźni” z Ukrainą.
PS. Mamy jakąś kosę z Albanią, że orkiestra nie gra i gwizdy na trybunach przy hymnie? Bardzo nieładne zachowanie. Gwizdy na całym stadionie, okropne. Gorzej niż za Edytki Górniak.