Reprezentacja Polski

Jaki to jest leszcz, dramat.

Urban też musiał wymyślić jakiegoś Rózgę. Kurva co my za trenerów mamy.

Dawać Oskarka na drugą połowę

Miałem złe przeczucia jak widzialem ten sklad wyjściowy. Szymański i Zielu a kto będzie w środku pola na nich harował i odbierał pilki? Rózga ktory nawet nie jest podstawowym zawodnikiem Sturmu. A Pietuszewski ktory juz jest jednym z najlepszych graczy Porto (oglądam co tydzień) na ławie. Stracone 45 minut, teraz nerwówka i może być różnie.

2 polubienia

Fajne wejście w mecz, ale później coraz słabiej i fatalny błąd Bednarka.

Zieeew, ale nudy! :sleeping_face: Usnąć można.

Od 35 minuty, czy jakoś wcześniej, zupełnie oddaliśmy Albanii piłkę. Najpierw pozwalając im grać na własnej połowie, później w środku, a następnie cofnęliśmy się na 30 metr bez większego pressingu ze strony rywala.

Czy nasi w ogóle wiedzą, że to mecz o wszystko?

Na stadionie klimat jak na pogrzebie, publiczność dostosowała się poziomem do miernej gry!

2 polubienia

Dokładnie. Mam wrażenie, że grają jakby mieli jeszcze rewanż w zamyśle. Na stadionie gorzej być nie może. Od początku gwizdy przy hymnach, później zero wsparcia. Fajne 5 minut i potem kapa, reprezentacja w pigułce.

w takim przypadku człowiek się cieszy że nie poszedł na mecz :grin: a daleko nie mam

Ja tam się świetnie bawię, Slot mnie przygotował na takie mecze

9 polubień

Liczę, że Pietuszewski wejdzie zaraz po przerwie. Swoją postawą w Porto zasłużył, żeby zaliczyć solidne minuty

1 polubienie

Ja w ogóle odniosłem wrażenie, że ten skład gra jakby wcześniej w takim zestawieniu nie trenował.
Rozgrywanie piłki w środku się nie klei, skrzydła grają chaotycznie. Nawet Cash zawodzi!

Coś tam co prawda pocisnęliśmy przez pierwsze 7 minut, ale z perspektywy czasu wyglądało to jakby to była gra do przodu bez ładu i składu tak jak się niekiedy gra w ostatnich minutach meczu. A później tempo zupełnie siadło. Niezrozumiałe totalnie. Nie widać planu na mecz po 45 min.

Oni może i umiejętności mają, ale wydaje mi się że są tak zesrani, tak zestresowani, że w ogóle nie wiedzą co robić jak mają piłkę. Taki Kiwior, mimo doświadczenia i w reprezentacji, czy klubowej, chłop ma gościa obok siebie, i dwa razy mu tak mocno zagrywa piłkę jakby co najmniej strzelał na bramkę przeciwnika - no ludzie. Rózga może potencjał chłopak ma, ale to nie jest mecz na eksperymenty, Pietruszewski bez powodu nie gra w Porto, i z całym szacunkiem ale gdzie Porto a gdzie Strum Graz. Trzeba ewidentnie pozmieniać, bo inaczej to z gadania 2 tygodnie o tym meczu, zaraz będziemy płakać i niektórzy już bukować bilety na wakacje na czerwiec/lipiec.

Ku… a mać Polska grać!

Kiwior elektryczny jak niegdyś Lovren. Polaków stać na wygraną, ale są bardzo zesrani.

Edit. Jezuusie widzieliście ten powrót do obrony Polaków ? :scream: Dramat !!!

50min, a oni nie mają sił żeby wrócić, Slot ball.

A “drewniak” Gyökeres z 2 golem :grimacing:

Po co ynwa po co?

Polska kadra skończyła się 10 lat temu zresztą i tak uważam że zmarnowaliśmy wtedy potencjał, a Nawałce nie wpuszczenia Boruca na karne nigdy nie wybacze.

Aktualnie to zlepek leszczy i dopóki nie zatrudnimy mocnego zagranicznego trenera to dalej tak będzie (Santos nigdy nim nie był szanujmy się xD), ale oczywiście po tamtym incydencie już PZPN nie sypnie groszem.

Potter już robi robotę w Szwecji, zero zaskoczenia.

Nawet jak dziś Polska cudem to wyciągnie to w Skandynawii dostaną taki łomot, że wrócą z podkulonym ogonem.

Wstydem to będzie jechać i znowu zawinąć się po 3 meczach, ku ucieszce Januszy walących browara w letni wieczór :slight_smile:

1 polubienie

I Lewy pokazał, że ciągle jeszcze potrafi :soccer_ball::poland::blush:

@Marcos71
Bo wstyd byłoby nie jechać na MŚ gdzie zagra 48 drużyn!

Wstyd to kraść i z baby spaść. Nasi już udowadniali nie raz, że wielkie turnieje nie są dla nich, a dopiero co z dywizji A spadli.

Ale co ten Gyökeres no… Hat-trick :zany_face:

@diablinadali
Nam przyświeca olimpijska idea: liczy się udział :joy:

Piękny strzał Piotrusia :soccer_ball::soccer_ball::poland::blush::flexed_biceps:

1 polubienie

W końcu !!! Ale gdyby nie Grabara byłoby zupełnie inaczej. Coś zaczęli grać, byle nie zepsuć.

Zastanawia mnie jak Taylor mógł puścić akcję przywilejem korzyści dla Albanii, by wrócić potem i dać żółtą Albańczykowi xD to chyba był jednak faul skoro żółtą dostał to z jakiej racji przywilej korzyści

1 polubienie