Reprezentacja Polski

No ładnie gramy, ale odpadniemy przez sędziego. Dawno tak jednostronnego i fatalnego sędziego nie widziałem.

2 polubienia

Takim odpuszczaniem gry w obronie przegrywa się mecze. Żeby to się nie zemściło.

I w ogóle to w tamtej sytuacji Zalewski powinien był wyłapać żółtko, a sędzia się najwidoczniej pomylił i dał kartkę Kiwiorowi. Dziwne. No chyba że Kiwior coś tam pyskował do sędziego i dostał za co innego.

Już się do niego nie dowalajmy, nie miał żadnych szans przy dwóch golach. Pierwszy świetnie uderzony w okno, a drugi gol typ nie kryty, z bliskiej odległości mocny strzał.

Hmm może dlatego, że to nie jest obrońca tylko skrzydłowy/pomocnik który na siłę gra tam?

Już abstrahując od tego faulu widmo to krycie tego wolnego to była amatorka straszna. Wcisnąć ze dwie po przerwie bo jesteśmy lepsi.

Nie było karnego serio ? Moze na mało powtórek widziałem. Ale przy takim kopnieciu zawsze dają karne.

Walić tych Szwedów! Taką postawą nie zasługują na mundial. Brawo świder :clap:

Pójść za ciosem i dobić gada :poland::flexed_biceps::blush:

Przebieg meczu do przewidzenia. Szwedzi nam oddali piłkę i bazują na wysokiej skuteczności swoich nielicznych ataków. Musimy wykorzystać przewagę na boisku i unikać błędów w obronie jeśli myślimy o pokonaniu Szwedów. Dawno nie mieliśmy tak ruchliwych boków i na tym musimy opierać nasze ataki

Brawo Polacy! :clap: Zasłużony remis.

Poza tym warto pochwalić 1800 Polskich kibiców na trybunach. Tworzą lepszą atmosferę, niż Narodowy napakowany “kibicami” w ostatnim meczu.

Bardzo mi się to podoba, że nas słychać jakbyśmy grali u siebie.

Ten młody Szwed co dostał w jaja powinien już wylecieć. Niestety sędzia nie miał jaj.

Jak to kiedyś mówili sędzia kalosz

Edit. Włosi 1-1 z czerwoną kartką

Edit.2 Szwedzi w końcówce przycisnęli

Grabara na jedną dobrą obronę musi koniecznie wykonać jedno tragiczne podanie.
W sumie miał trochę racji z tym podobieństwem do Alisona.

Co to było, jak można to tak spierdzielic. Grabara dał popis wyrzutem a potem nasi całkowicie się pogubili i posypali. Po ptakach, Szwedzi teraz są w komfortowej sytuacji, prędzej wsadza mam czwarta niż my strzelimy na remis

Teraz będą grać na czas

Grabarza h… nie bramkarz, tragiczne wznowienie….

Grosicki to chyba brzucha ma :sweat_smile:

I Gyökeres nas zalatwil! :man_facepalming:t2:

Grabara co to ku… a było :enraged_face:

Dlaczego te polskie fajtłapy nawet nie protestowały przy straconej bramce? Przeciez ewidentnie szwed szarpnął naszego obrońce w momencie wybicia za ramię. Wystarczyła presja na sędziego i VAR na 100% by to odwołał.

Hahahaha takiego padolino to dawno nie widziałem. Słaby mecz sędziego.

Szwedzi przy takiej grze zagrają na MŚ dokładnie tyle samo spotkań co zagraliby Polacy

1 polubienie

sędzia co za drukarz i tylko 4 min doliczone