Rozważania transferowe (dyskusja)

Widzę, że po otwarciu tematu tylko @scorpionlfc5 wrzucił tutaj coś wartego uwagi (Tier 1 - David Ornstein i Tier 3 - Fabrizio Romano) - brawo! :slight_smile:

Nad pozostałymi “rewelacjami”, które poniżej wyróżniłem pogrubioną czcionką, nie ma się co rozwodzić, bo dosłownie wszystkie przytoczone są spod grupy:

Banned: The S*n, Daily Mail, The Express, Indy Kaila, MEN, Don Balon, Dean Coombes, Mootez Chelade, DaveOCKOP, Talk Sport, News Aggregators, Anfield Watch, Anfield Edition, Anfield Talk, Watch LFC, LFC Transferroom, 442oons, Anfield Sector, Anything Liverpool.

Z kolei, źródło typu Krrish czy autorzy przytoczonych rewelacji jak np. MicRec czy MatteMoretto to już w ogóle jakieś kompletne “nołnejmy” :slight_smile:
Dobrze, że te “źródła” nie pojawiły się w wątku: Doniesienia transferowe (tylko linki lub screeny), bo wprowadzałyby tylko w błąd.

Tak na marginesie powiem Wam, że posłuchałem sobie trochę na YouTube Fabrizio Romano i odniosłem takie wrażenie, że on strasznie jedzie ogólnikami. W swoich analizach dopuszcza tyle możliwych zwrotów akcji, że tak naprawdę może w każdej sytuacji powiedzieć: “a nie mówiłem?” ;d
Nie dziwię się, że reddit.com zaklasyfikował go do Tier 3.

DOWN: @scorpionlfc5 Wcale nie skrytykowałem reszty, tylko zwróciłem uwagę na przytoczone źródła - to wszystko :slight_smile:
Z kolei, Ciebie pochwaliłem, bo widzę zmianę o 180 stopni - to chyba dobrze? :smiley: