Rozważania transferowe (dyskusja)

Tylko my nie chcemy zapłacicie za to jak on teraz gra, ale jaki ma potencjał. Napewno 100m to za dużo kwota i myślę że jeśli nasi naprawdę chcą o niego walczyć to realna kwota to 65+ 15 w zmiennych i myślę że to max!

Jeśli spojrzeć na wszystkie profile oraz styl gry Hugo to jest on wręcz kopia isaka. Mimo że wysoki to świetnie drybluje, dodatkowo jest bardzo dobry technicznie. Naprawdę dużo widzi i sporo asystuje. Frankfurt z nim wykręcił wyśmienity sezon.
Z roku na rok Hugo gra coraz lepiej a w tym sezonie ilość goli jest już naprawdę dobra. Przypomnę że los isaka był wręcz identyczny a ilość bramkę przed transferem do Newcastle bardzo podobna ale mniejsza. Hugo też więcej asystuje.
Do ludzi piszących o darwinie to pomijając że choć nie wiem jaka mentalność ma francuz to jest ona na pewno inna niż ta nuneza ale przedewszystkim sam Hugo no jest typem silnego pędziwiatra. To raczej świetny technicznie wysoki chłop z dobrym dryblingiem i czytaniem gry. Jemu jest bliżej do firmino niż do nuneza.

I jeszcze jedno. Pisanie że wolałbym za 100 isaka czy przedewszystkim Alvareza jest chyba dla każdego oczywiste. Problem polega że obaj panowie są skrajnie niedostępni. Zostają na rynku chyba głównie słabe podróbki firmino(Pedro, Cunha) albo typowi fizycznie Strikerzy z pewnymi defektami (gyokeres, osihmen).