Nie mamy miejsc nonHG.
Może Sttugart to pierwszy klub co odebrał telefon od Schmadtke?
Jak się pojawiło info to najpierw sprawdzilem czy w ogóle taki piłkarz istnieje, myslalem, że to żart.
I dalej tak myślę, trzydziestolatek z niemieckiego średniaka zbawcą linii pomocy Liverpoolu?
Nie bo jeden z nich (Inacio/Doucure) musiałby siedzieć cały sezon na trybunach ponieważ najzwyczajniej nie mamy tyle miejsc dla non-HG. Wbijcie se to do łbów wreszcie bo już chyba 4 raz jest o tym pisane w ciągu 15 minut.
Jimbo potwierdza xd
Według mnie to to nie jest ten gość zastępujący fabinho to tylko dodatek żeby w razie czego gakpo nie musiał grać na 8 mam nadzieje że to dodatek bo jak nie to mamy 8 miejsce fartem w lidze
Zastanawiam się jak to w ogóle musi wyglądać w Liverpoolu od środka. Przecież gdybym był Jurgenem i Szmatke mi powiedział że ruszamy po Endo to bym pomyślał że to jakaś nowa kanapka z McDonalds…
Schmadtke to figurant. Decyzję podejmuje Klopp
Ten transfer to już nawet nie jest śmieszny. To już się robi żałosne.
A jeśli o to chodzi, żeby ‘zabić’ jedno miejsce nonHG i mieć powód do zakończenia okienka?
@Flymf może Schmadtke wybrał się na sushi i zaczął przeglądać jakieś czasopismo i trafił na artykuł o Endo
Ja chyba śnie. To jakiś kolejny koszmar. Rok temu fail z Tchouamenim i kara w postaci transferu Melo, w tym roku fail z Caicedo i teraz transfer jakiegos nonejma z Bundesligi? To nie może być prawda. Nie wierzę, że kolejny rok popełniamy ten sam błąd.
Statystyki ma całkiem niezłe i mam nadzieję, że kibice okażą mu wsparcie bo to nie jego wina.
Natomiast to co się odwala w tym klubie to jest jakaś porażka. Największa przebudowa od lat, a my na 2 tygodnie przed zamknięciem okienka potrzebujemy kolejnych 3 piłkarzy, a podpisaliśmy 2. To jest kpina. Kibice to powinni wywieźć na taczkach całe FSG, Schmadtke i każdego kto odpowiada za ten burdel.
A Klopp (którego uwielbiam i jestem jego wielkim obrońcą) to powinien się zajmować trenowaniem, a nie wszystkim innym.
W normalnym klubie chyba najpierw buduje się pierwszy skład, a dopiero później ławkę.
Mnie się taki ruch podoba, zakładam że pytając o kogokolwiek po akcji z Caicedo dostajemy cene w przedziale 100-110mln . Trzeba trochę ochłonąć.
Ja przez długi czas broniłem transferów naszego klubu, filozofii i strategi wierząc, że kasa jest a my umiemy kanz głową wydać. Ale jeżeli faktycznie przyjdzie do nas 30-letnin japonczyk w miejsce Fabsa to ja sobie robię dłuższą przerwę od kibicowania. Peseloza już nie pozwala na takie negatywne emocje.
Chyba zacznę sympatyzować Notts czy Luton. Tam można tylko mieć pozytywne niespodzianki…
Jorg sie zdziwi co odwalil, jak obudzi sie jutro na kacu i zobaczy na telefonie japonskie znaczki
…az strach pomyslec kogo sciagna na obrone.
Podpowiadam Mariusz Malec lewonozny stoper
Nasuwa mi się teraz tylko pytanie. W jakim celu przedłużali kontrakt Adriana, który blokuje miejsce non-HG?
No tak. Kibice Liverpoolu i ich odwieczną rywalizacja w net-spend cup xD
Cieszmy się bo klub zaoszczędził pieniądze.