Rozważania transferowe (dyskusja)

Nie mamy miejsc nonHG.

Może Sttugart to pierwszy klub co odebrał telefon od Schmadtke?

2 polubienia

Gdyby kogoś to interesowało…

Jak się pojawiło info to najpierw sprawdzilem czy w ogóle taki piłkarz istnieje, myslalem, że to żart.
I dalej tak myślę, trzydziestolatek z niemieckiego średniaka zbawcą linii pomocy Liverpoolu?

Nie bo jeden z nich (Inacio/Doucure) musiałby siedzieć cały sezon na trybunach ponieważ najzwyczajniej nie mamy tyle miejsc dla non-HG. Wbijcie se to do łbów wreszcie bo już chyba 4 raz jest o tym pisane w ciągu 15 minut.

Jimbo potwierdza xd

2 polubienia

Według mnie to to nie jest ten gość zastępujący fabinho to tylko dodatek żeby w razie czego gakpo nie musiał grać na 8 mam nadzieje że to dodatek bo jak nie to mamy 8 miejsce fartem w lidze

Zastanawiam się jak to w ogóle musi wyglądać w Liverpoolu od środka. Przecież gdybym był Jurgenem i Szmatke mi powiedział że ruszamy po Endo to bym pomyślał że to jakaś nowa kanapka z McDonalds…

4 polubienia

Schmadtke to figurant. Decyzję podejmuje Klopp

2 polubienia

Ten transfer to już nawet nie jest śmieszny. To już się robi żałosne.

A jeśli o to chodzi, żeby ‘zabić’ jedno miejsce nonHG i mieć powód do zakończenia okienka?

@Flymf może Schmadtke wybrał się na sushi i zaczął przeglądać jakieś czasopismo i trafił na artykuł o Endo :no_mouth:

Ja chyba śnie. To jakiś kolejny koszmar. Rok temu fail z Tchouamenim i kara w postaci transferu Melo, w tym roku fail z Caicedo i teraz transfer jakiegos nonejma z Bundesligi? To nie może być prawda. Nie wierzę, że kolejny rok popełniamy ten sam błąd.

Statystyki ma całkiem niezłe i mam nadzieję, że kibice okażą mu wsparcie bo to nie jego wina.

Zrzut ekranu 2023-08-16 220031

Natomiast to co się odwala w tym klubie to jest jakaś porażka. Największa przebudowa od lat, a my na 2 tygodnie przed zamknięciem okienka potrzebujemy kolejnych 3 piłkarzy, a podpisaliśmy 2. To jest kpina. Kibice to powinni wywieźć na taczkach całe FSG, Schmadtke i każdego kto odpowiada za ten burdel.

A Klopp (którego uwielbiam i jestem jego wielkim obrońcą) to powinien się zajmować trenowaniem, a nie wszystkim innym.

6 polubień

W normalnym klubie chyba najpierw buduje się pierwszy skład, a dopiero później ławkę.

1 polubienie

Mnie się taki ruch podoba, zakładam że pytając o kogokolwiek po akcji z Caicedo dostajemy cene w przedziale 100-110mln :joy:. Trzeba trochę ochłonąć.

Ja przez długi czas broniłem transferów naszego klubu, filozofii i strategi wierząc, że kasa jest a my umiemy kanz głową wydać. Ale jeżeli faktycznie przyjdzie do nas 30-letnin japonczyk w miejsce Fabsa to ja sobie robię dłuższą przerwę od kibicowania. Peseloza już nie pozwala na takie negatywne emocje.

Chyba zacznę sympatyzować Notts czy Luton. Tam można tylko mieć pozytywne niespodzianki…

5 polubień

Jorg sie zdziwi co odwalil, jak obudzi sie jutro na kacu i zobaczy na telefonie japonskie znaczki

1 polubienie

…az strach pomyslec kogo sciagna na obrone.
Podpowiadam Mariusz Malec lewonozny stoper :sweat_smile:

Nasuwa mi się teraz tylko pytanie. W jakim celu przedłużali kontrakt Adriana, który blokuje miejsce non-HG?

1 polubienie

No tak. Kibice Liverpoolu i ich odwieczną rywalizacja w net-spend cup xD
Cieszmy się bo klub zaoszczędził pieniądze.

1 polubienie

Ornstein potwierdza. Taki ruch w stylu Klavana, czy Kyrgiakosa, czy jak on tam miał😅

Po filmikach wyglada na twardego, wiec przynajmniej tyle, ze będzie nadrabiał zaangażowaniem, jeśli w ogóle będzie dostawał szanse :upside_down_face: