Musiala, joro,wiilams .
Takie wzmocnienia i mamy top 3 napewno
Bez DMa? TO raczej mamy frustracje w skłądzie (za dużo ofensywnych zawodników) i dziure w środku pola.
Jeżeli sprzedamy Diaza za około 80 milionów i za te pieniądze kupimy Calafioriego i Nico Wiliamsa to będzie to masterclass Edwardsa
Nico oglądałem i wymiata na mistrzostwach Europy tylko czy nie będzie wolal isc do tej Barcy bo cos tam przygadywali że Barca się nimi interesuje
Problemem z Nico mogą być jego wymagania finansowe, jeżeli to prawda, że chce te 300k euro to zarabiałby więcej niż Virgil czy Trent. Już teraz zarabia około 170k w Atletic. Ciekawe czy FSG by na to poszło.
Nie, bo u nas trzeba zapracować na tygodniówkę. Klub nie daje wysokich tygodniówek na początek. Teoretycznie nie ma problemu z daniem 300k, tylko jakby to wyglądało, że nowy dostaje więcej niż weterani? Tak durną politykę finansową może prowadzić United, a nie Liverpool.
Yoro wybrał Real Madryt
Źrodło? Bo z tego co widze, to nikt z Tier1 tego nie napisal.
Olise w Bayernie [F. Romano]
Kwota transferu 45 M£ +5 M£
Bayern uruchomił klauzulę w kontrakcie Olise. Kontrakt na 5 lat.
Jeżeli nikt z ofensywnych zawodników nie oddejdzie to wydaje mi się że kupimy DP , PO i ŚO. Ewentualnie jak będą jeszcze jakieś pieniądzę to młodego utalentowanego PS który będzie zmiennikiem Salaha.
I nikt z angielskich klubów nie powalczył o niego? Aż dziw bierze, że tak szybko i nie czekał za klubem z topu PL.
Aaa widzę, że klauzule miał. W takim razie pewnie nie obowiązywała ona dla klubow z Premier League.
Doczytałem na dieroten.pl, że może ten transfer upaść ponieważ musi to wszystko zaakceptować rada nadzorcza, a klauzula Olise obowiązuje do następnej środy.
Podobno złożyliśmy zapytanie o Musiale i Rabiota mignęło mi gdzieś na FB. Może ktoś potwierdzić z pewniejszych źródeł ?
Za Musiale oddam kieszonkowe
Żadne poważne źródło tego nie potwierdza. Plotki transferowe.
Musiała orgazm. Rabiot? Po co nam on?
Amadou Onana to będzie mocny kozak.
Jakiś czas temu widziałem plotki że Everton może myśleć nad jego sprzedażą by uniknąć kar. Chłop młody, dobre warunki fizyczne i z tego co słyszałem to też dobrze gra. Pewnie sąsiedzi by nas chcieli policzyć więcej ale warto by było chociaż spróbować i ponegocjować.
Nie ma w tym nic zaskakującego, pewnie złożyli też zapytania o tuzin innych zawodników . Rabiot z tego co pamiętam to chyba kibic LFC i w sumie w kadrze gra niemal zawsze kosztem Tchouhameniego i Camavingi ale wątpię żeby Edwards szedł w tą stronę. Co do Musiali to nie wydaje mi się że jest obecnie jakiś klub z europejskiej czołówki który by o niego nie pytał i nie sprawdzał dostępności