Burnely spadło z PL więc by się zgadzało
Si plus Sander Bergiem to interesuje sie United
EderSANDER ZuBERGE
prawie trafiliśmy
26 lat, 195cm wzrostu. Jeden z najszybszych zawodników Premier League w zeszłym sezonie. Prawonożny. Wyceniany na ok. 20 milionów €. Obecnie kontrakt do 2027 roku w Burnley.
Który zalicza już drugi albo 3 spadek z premier league. Zawodnik który po transferze w Belgii nigdy nie rozwinął się na miarę potencjału. Dopóki u nas nie zagra to się nie dowiemy czy by pasował itp. ale ciężko jako kibic być szczęśliwy z takiego akurat transferu
Może z najnowszych analiz i statystyk wynika, że żeby walczyć o Mistrzostwo Anglii trzeba mieć Norwega w składzie? kto wie?
a tak zupełnie na poważnie to wiem, że gość się dobrze rusza i gra okej ale na pewno nie wpływa na emocje
Nie można było go ściągnąć rok temu za Endo, nigdy nie zrozumiem tych ludzi co nimi kieruje, jedno wiem, musi być tanio.
Obstawiam De Jonga z Barcelony
37milionow rocznie sprawia że facet jest nie do wyjęcia. Chyba tylko arabiaa
Prędzej bym powiedział, że United.
Jak dla mnie Berge to spoko opcja na 6ke. Może mam słabość do skandynawskich zawodników, zawsze wybiorę ten kierunek ponad “latynoski”. A do tego, na tej pozycji nosi się fortepian, a nie gra na nim.
tylko nie Berge, to juz chyba wole Endo. Przecież on jest tak drewniany, że szkoda gadać.
Skąd wam się wziął ten temat Berge? Z grafiki do materiału?
Panowie ja nawet wrzuciłem że temat Berga dotyczy tylko i wyłącznie United. To jest z tego artykułu od Ornsteina więc też nie wiem skąd się wam to wzięło
Trzeba dodać premie w kontraktach za awans do LM, bo takowe na pewno się znajdują, a ciekawe czy też nie ma jakichś obniżek w razie braku awansu, chociaż to chyba praktykuje głównie mu, które właśnie raz na kilka lat w tej lm się znajdzie
No to u Nas od dawna kuleje, City mając możliwość poniekąd za rezerwowego dostać 60-90 (rozbieżność w plotkach taka duża, że w sumie nie wiem w co wierzyć, ALE nawet te 60 mimo, że Alvarez to piłkarz wysokiej klasy, to bodaj 4-5x tyle, co za niego zapłacili), to nie czeka, tylko sprzedaje. Bo wiedzą, że ten hajs i tak spożytkują na kogoś innego, który bardziej im się przyda w składzie. My czekamy do końca kontraktu i się cieszymy, że zeszła tygodniówka XD
Nim z obserwacji przejdą do czynów, to żadnej sensownej 6 na rynku już nie będzie lub nie będzie dostępna (vide np. jak Atalanta sprzeda wcześniej Koopmeninersa, to nie pozbędzie się potem na pewno jeszcze Edersona, by się tak bardzo osłabiać).
Jeśli przyjdzie Palacios, to dalej podstawowym DMem byłby Endo/Macca, bo on w dużo mniej fizycznej lidze jest co rusz kontuzjowany. Statystycznie wygląda najlepiej, ale zdrowie to będzie miał rodem Keity.
I z poza Premier League nie no, nie róbmy sobie panowie jaj, to jest poziom dla mu, nie dla Nas.
Przecież jak byk stoi że mają kandydata który im pasuje, obserwacja zakończona, czas na ofertę.
Bo Ci akurat dziennikarz, który pisze co dostanie z klubu tak napisał? Póki nie będzie podpisania kontraktu, to mało co będę wierzył w te wszystkie plotki x’owe.
Ornstein to tier 1 jeśli chodzi o Liverpool. Skoro pisze że mają kandydata to tak jest. Pewnie rozmowy już trwają od dłuższego czasu.
Jeśli Ornstein już tak pisze, to znaczy, że transfer jest na ostatniej prostej. Jest wspomniane, że wszystko powinno wydarzyć się w tym tygodniu.
Mamy nową 6, pytanie tylko kto to jest.
Ja tam się cieszę, bo to najpilniejsza pozycja jaka wymaga wzmocnienia (a nie czwarty lewoskrzydłowy). Nawet wolę, żeby było to jedyne wzmocnienie, ale porządne. Varela pasuje póki co najlepiej z racji wieku.