Tyle tylko, że VvD jest prawonożnym zawodnikiem. Dlatego to jest mit że na LŚO potrzebujemy koniecznie lewonoznego
Gdzie jest ta “6” no forum gdzie jest ta “6”???
Na znaną melodię
Jak to leciało od Szaranowicza “żyliśmy życiem zastępczym…” to moje podsumowanie tego okienka
Samolot który przywiózł Chiese wylądował właśnie w San Sebastian.
Podobno Hughes powiedział, że w Liverpoolu też jest góra. Może góra gówna i miał na myśli Everton, ale oj tam oj tam.
Jeszcze obskoczył Ibizę skurkowaniec, pewnie po panienki żeby Zubimendiego przekonać do transferu
Tylko że mamy tylko tych czterech środkowych obrońców i praktycznie nikogo z pomocy, kto mógłby zagrać na środku. Kiedyś takim piłkarzem był Fabinho. W dodatku wszyscy boczni obrońcy są typowymi bocznym, bez warunków do gry na środku, jak np. niegdyś Maldini
Oni tam są już ładnie najebani w tym samolocie
@Mateo98 bedzie Booom
Podziwiam ,że chce ci się patrzeć na te loty jak na x od południa nie ma żadnej plotki a jedynie zdjęcia czy film z treningu
Co to są za mistrzowie logiki to ja nie mam pytań.
To nie wina schmadke tylko fsg!!! Jorge jasno i wyraźnie zaznaczył że wrócił z emerytury tylko na prośbę jurgena żeby zająć się formalnościami.
Wiele z osób które były po stronie fsg zarzucało jurgenowi zbytnie przywiązanie więc naturalne jest chyba że skoro ich jedynym/główny zarzut jest tkwi to chyba gdyby od jurgena zależały kontrakty to byłyby już podpisane na 10 lat?
Właścicielem klubu jest fsg. To ich wina że klub ma 4 dyrektora sportowego w 2 lat. Ich i tylko ich!! Nawet gdyby jurgen chciał większej władzy i oni się na to zgodzili to ich obowiązkiem było znalezienie kogoś kto zaakceptuje to że jurgen rządzi izajmie się formalno-prawna częścią pracy dyrektora sportowego. Tak jak teraz jest załatwiona sprawa z trenerem.
Jeśli coś co mówi drogi czytelniku że to wszystko nie trzyma się kupy to mówi ci słusznie bo te wszystkie próby wybielenia fsg i zrzucenia lwiej części poszczególnych niepowodzeń na jurgena się często samo wykluczają.
Chłopacy okienko kończy się o 24:00 czy o 1:00 ( Anglia będzie miała wtedy 24:00 :V )?
Już się skończyło
#znaki
Ale powiedz mi co to wnosi odnośnie Liverpoolu? Ani post nie tyczy się naszego zespołu, a takie pytania co ja myślę to sobie możecie wsadzić między książki. To samo zarzuce pytaniem, co myślicie o takim graczu jak Rodri z City? W sumie tam już wygrał wszystko, może warto się o niego zapytać, może chłopak chce zmienić swoje środowisko. No totalnie to bez sensu, jak już chcecie dyskutować to miejcie jakieś podparcie, a nie koncert życzeń, co chłopaki myślicie bo ja bym go bardzo chciał… No ręce opadają.
• Rozważania transferowe (dyskusja) : To nowa nazwa wątku “Rozważania i spekulacje transferowe”. Tutaj możecie dyskutować o spekulacjach i dzielić się swoimi marzeniami transferowymi.
W sumie regulaminu nie złamał. Od czasu zmian to można tutaj wrzucać i rozprawiać o “marzeniach transferowych”. Chociaż bardziej powinien chyba dodać że chciałby go u nas czy coś.
W Anglii o 23:00 kończy sie
Jeszcze nie całe 3h i można ocenić okienko 10/10. Postarali się chłopaki, nie ma co.
Wkradła się Tobie 1 przed 0, a tak serio dzięki sprzedażom i rozwiązaniu jednego problemu ( zmiennik Salaha) to śmiało można ocenić na 2+/10.
Kto wie może nawet 3 jeżeli Chiesa nie będzie się łamał.
Można było znacznie lepiej wykończyć to okienko i będą ogromne ilości ludzi niezadowolonych. W pełni ich popieram. Nie twierdzę, że fsgout. Oni będą tutaj jeszcze przez wiele lat i nie będę codziennie płakał o tym, że można było dokonać więcej transferów. To przecież oczywiste. Nie mam pięciu lat. Kadra nie jest najgorsza. Kiedy przychodził Klopp musiał grać Lovrenem i Allenem. Slot ma znacznie bardziej profesjonalny zespół niż miał Klopp. Transfery pewnie się odwleką w czasie tak jak w przypadku pierwszych sezonów Kloppa. Top4 jest moim zdaniem bez problemu do zrobienia. Raczej nie wierzę w mistrzostwo jak josif czy chyba pyrka, ale też nie wydaje mi się, żebysmy wypadli poza Top4. LM nie wiem, bo format jest stosowany po raz pierwszy i wolę się wstrzymać od głosu.
Z Betisu mogliśmy wziąć za darmo Guido Rodrigueza na szóstkę i sprzedać Endo za te kilkanaście milionów, które oferowała Marsylia. Byśmy mieli lepszego zawodnika, rok młodszego, lepiej pasującego do stylu gry i jeszcze byśmy wyszli na finansowy plus. Guido od lat regularnie dostaje powołania do reprezentacji Argentyny, choć co prawda nie gra w niej za dużo. W pierwszych dwóch kolejkach Premier League wyglądał bardzo solidnie i wygrywa na razie rywalizację z Edsonem Alvarezem. Oczywiście Guido to nie jest wymarzony transfer, ale biorąc pod uwagę naszą nieporadność w poszukiwaniu szóstki, to jako opcja krótkookresowa miałaby więcej sensu niż pozostanie w obecnej sytuacji.
Jeśli to jest prawda to nasi są kretynami.
Nie chcieli zapłacić klauzuli tylko mniej za Varelę, dlatego Porto nie sprzedało.