Rozważania transferowe (dyskusja)

A gdzie ten użytkownik który całe lato przekonywał że Gordon>Diaz i że on napewno trafi do lfc?

4 polubienia

odkad nie zrobilismy tych zapowiadanych przez niego 3-4 transferów, to się nie odzywa

1 polubienie

Ja twierdziłem i nadal twierdzę że Gordon>Diaz, tylko że nie wierzyłem a teraz to już w ogóle że Anglik tu trafi

Te 3-4 transfery zapowiadał Hmmm, ale dostał bana, a Ponury Grabarz się zarzekał że na pewno kupimy Gordona, a jak się okazało że nie kupimy, to na pewno kupimy w kolejnym okienku. Zniknął po okienku,a może to było też jakieś subkonto którejś z forumowych gwiazd

A Haalanda za mniej niż 80 milionów sprzedali :joy:

Diaz>Gakpo>Jota>Nunez>Gordon

1 polubienie

1000007686

Ogólnie

Jota>Nunez>Diaz> Gakpo

Aktualnie

Jota > Diaz > Nunez> Gakpo

@osi w sumie akurat taka zmiana miejsc też jest zrozumiała dla mnie

Aktualnie to Diaz przed Jota.

Bez sensu porównania, każdy z tych piłkarzy ma inną charakterystykę i każdy robi robotę w zależności od rywala. Najlepiej w tym sezonie z tej czwórki wygląda zdecydowanie Diaz i to nie podlega dyskusji. Jota gra poniżej oczekiwań, Gakpo ani źle ani dobrze po prostu przeciętnie, a Nunez grał bardzo mało ale teraz kiedy dostaje szanse to gra naprawde dobrze. Żadnego z nich bym nie wymienił na Gordona ani jakiegoś Kvaratskhelię.

1 polubienie

Dać jakieś świeżemu no-name 300k. Świetny pomysł, żeby rozwalić szatnię. Żeby dostać tyle w Liverpoolu to musisz być już kimś, a nie pierwszym lepszym dupkiem, który potrafi kopnąć prosto piłkę.

Nie wiem, może dlatego że chciał taką klauzulę przechodząc do nich i inaczej by nie zagrał?
I tak zrobili spory profit, a ile im sportowo oddał, to dodatkowa kwestia.

Najwięcej multikont to siedzi u ciebie we łbie.

Gordon jest tak zajebisty, ze w 8 meczy strzelił aż 2 gole, a Diaz 5 goli i 1 asysta. Mega wzmocnienie. Pomyśl najpierw a potem napisz.

Najlepszy LO na świecie więc 300k nie dziwiłoby.

Szczerze? Dla mnie cała 5ka jest na bardzo zbliżonym poziomie. Tu nie ma kozaka jak Salah czy Mane co w swoim prime wciągali by ich jajami.

Umiejętnościami faworyzowałbym lekko Jotę a potencjałem Nuneza ale to tylko takie osobiste zdanie.

Najlepszy to byłby Jośko Gvardiol. Szkoda, że Jurek się ponoć uparł na tego Colwilla.

z City się nie walczy na rynku transferowym. My 70 mln, oni by dali 80. My 90 oni 100. My 110, oni 120. Daj pan spokój.

Uuu chyba trafiłem w czuły punkt. Czyżby użytkownik Lucass?
A to co wrzuciłeś i jeszcze tekst 300 k i najlepszy lewy obrońca świata to aż żal komentować.
@Nero no Kratos to jest. Lucass to trochę inaczej pisał, bardziej w stylu tego darwiziego15, ale to pewnie nie on, choć poziom podobny.

1 polubienie

To nie on :stuck_out_tongue: Uzytkownik Hmmm/Lucas/Hanys ma już nowy nick :stuck_out_tongue: Nie było mnie troche na forum ale te jego bzdety od razu idzie wyhaczyć…

Co do Diaza i Gordona nigdy nie rozumiałem tej dyskusji. Poziom zbliżony. Być może Gordon ma większy sufit, ale kto wie. Diaz wygląda cały czas lepiej i mam nadzieje, że będzie z nim tak jak z Raphinia w Barcelonie - choć tamten przypadek to już cud. Kvara miał dobre ME ale sezon średni. Teraz jak gra? Kot nad kotami dostępny to Wiliams - on rzeczywiście jest już wyraznie lepszy od Diaza czy Gordnona. Szybkość, inteligencja, kreatywność, podanie, drybling…

1 polubienie

Wrzucę coś związanego z tematem

1 polubienie

Szanuję za szczerość. Oczywiście i w okienku i teraz się z tym nie zgadzam, ale zobaczymy po sezonie.

@darwizzy15 z całym szacunkiem i bez szydery, ale czy twoja wiedza o jego grze kończy się na wygraniu lm 4 lata temu czy na grach typu FM FIFA gdzie ma pace pewnie z 95.

Davies od dwóch lat gra totalna padake w obronie. Tylko dlatego że Bayern nie ma za bardzo z kim rywalizować to nie jest o tym aż tak głośno, ale w takiej Anglii to Kanadyjczyk byłby zajechany. Dodatkowo z przodu też obnizyl loty( choć dalej jest ponadprzeciętny). Warto też się zastanowić nad jego psychika gdzie parokrotnie w internecie krążyły różne filmiki o tym że średnio sobie radzi (nie będę tu posła słowa na d I oczywiście mu tego nie życzę ale jeśli mówimy o olbrzymich pieniądzach to ważne aby o tym wiedzieć)

@Nero
Antony Gordon w premier league rozegrał 3 pełne sezony 1 w EVE i 2 w Newcastle i tak obrazują się jego statystki :
EVE - 40m 4g 3a
NEW - 34m 4g 0a
NEW - 48m 12g 11a
I aktualny 10m 2g 0a

Panowie przecież to są statystyki tragiczne. Powtórzę tragiczne. Raptem 1 solidny sezon. I to mówimy o gościu który wykonuje w Newcastle karne ( nie wiem jak długo).
Stewart downing się na dywanie przewraca.
Jeśli ktoś teraz mi napisze że dużo biega i presuje to odsyłam do wątku szoboszlaia ile według kibiców jest warte bieganie :joy:

Takim gracza mówię stanowcze nie. Dla mnie Anglik jest szybki i pracowity. Solidny zawodnik jak bowen czy inny kudus. My jesteśmy Liverpool!! Potrzebujemy elity. Takimi graczami są kvara który dal np mistrzostwo Napoli czy Williams się na takiego zapowiada. Mistrz Europy. Wirtz musiala też świetne nazwiska. Wiek że o takich ciężko, zdazaja się perełki jak manę i wierzę że takich nam znajdą scouci, ale nie jest nim napewno Gordon.

3 polubienia