Rozważania transferowe (dyskusja)

on to w ‘ogórkowej’ la liga ma w 8 meczech 1g1a - powalające statystyki. Wiec ciekawe jaki bylby odbiór Nico tutaj :smiley:

To mogłoby być rozwiązanie tematu 10, jeśli Szobo się nie ogarnie. Dobrze też czuje się na prawym skrzydle, bo jest lewonożny.

18 milionów klauzuli

W poprzednim sezonie już wyglądał na prawdę dobrze w BL, w tym jest genialny, ale nie chcę złowróżyć czy nie byłby nam po prostu zbędny. W napadzie mamy Jota/Nunez, a jeśli skrzydłowy to kolejny do kolekcji prawonożny zawodnik.
No chyba, że przestajemy się cackać z Nunezem i czekać, aż Jota będzie cały sezon zdrowy (pomijam fakt, że ostatnie kontuzje do wina przeciwnika jak to kolano i teraz upadek obrońcy Chelsea, bo fakt jest dalej taki, że znowu niedostępny) i to będzie nasz nowy, docelowy napadzior, który miałby pograć razem z Salahem przez te kolejne 2 lata. Nie chcę tylko wspominać o bólu i rozpaczy rozgrywania tego durnego pucharu szamana, jak były zapowiedzi o letniej grze, tak znowu grali zimą i nie wiem co z kolejnymi.

Marmoush to ktoś na wzór Firmino niż Zastepstwo dla Salaha. Jota młodszy nie będzie, dużo razy wypada i jest nierówny. Nunez narazie nie pokazuje dużo, ale może dają mu szansę a w zamian pozbędą się Joty i wpadnie Omar.

https://kanalsportowy.pl/pilka-nozna/liverpool-chce-wzmocnic-obrone-kandydat-la-ligi/

Jota ma dopiero w grudniu będzie miał dopiero 28 lat kolego :smile: Marmoush na dzień dzisiejszy może mu torbę nosić.

Po 8 meczach to sobie możesz wyciągać wnioski, ja tam wolę po sezonie czy chociaż rundzie. Swoją drogą idąc twoją logiką mam nadzieję że Liverpool w zimie pójdzie po Crisa Wooda, po ośmiu kolejkach drugi najlepszy strzelec PL no nie ma lepszego. Pomyśl najpierw a później coś napisz

4 polubienia

https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/media-liverpool-sciaga-transferowego-guru/253654

1 polubienie

Jeśli ten gościu jest takim magikiem , to jeszcze nic nie znaczy w naszym przypadku. Właściciele muszą chcieć wydawać na transfery a jak wiadomo, u nas kiepsko z tym wydawaniem jest.

Portal Meczyki, niedziela, matematykę zostawiam wam…

6 polubień

Świetny ruch klubu. Gdyby ktoś nie kojarzył, to chłop odpowiada między innymi za Haalanda, Bellinghama czy Sancho. Topowe nazwisko w świecie skautingu. A do tego jest bez pracy od końca września. Brać.

Jak jest taki dobry to dlaczego nie pracuje

Klopp też jest wybitnym trenerem, a nie pracuje jako trener - to znaczy że aż taki dobry to wcale nie jest?

Źródło Anfield Watch. Po co ta jałowa dyskusja? Czy na tym forum pracuje jakikolwiek admin?

Gdybyś miał wybrać transfer jednego piłkarza na pozycję pomocnika- kogo byś wybrał??
  • Tchouaméni
  • Zubimendi
  • Inny wybór (w komentarzach)
  • Niepotrzebny nowy pomocnik
0 głosujących

Tchouaméni nie ma innej możliwości odpowiedzi. Tchouameni jest szybki, silny, bardzo dobry technicznie. Zubimendi jest jeszcze lepszy technicznie, ale o wiele wolniejszy od Tchou. U Ancelottiego aktualnie wszyscy grają źle. Nie ma co wyrokować. Co to za ankieta. :rofl: :rofl:

1 polubienie

Czułameni ponoć ma zostać sprzedany. Raz się nie udało go pozyskać, to może teraz?

Przecież Tchouaméni to flop i do tego będzie kosztował chore pieniądze, nie ma opcji że Liverpool po niego wróci, ten pociąg już odjechał dawno temu

2 polubienia

Nie udało mu się, bo nam odmówił. Teraz to niech spierd.

1 polubienie

Osobiście wybrałbym balebe. Tchiumeni jest bardzo dobry. Po prostu w realu ogólnie sypie się zespół, nie ma na kogo zrzucić więc się zrzuca na najmniej medialnego.
Powtórka z Claude makalele.
Ja jednak uważam że jego pensja i sama kwota transferu byłaby olbrzymia. Myślę że łatwiej byłoby o Carlosa balebe który już w zeszłym roku miał fajna końcówkę a w tymt jest świetny. Widząc że cały czas się rozwija. Ma świetne parametry fizyczne.
Najmniej przekonuje mnie zubi. To nie jest zły gracz ale fizycznie najsłabszy z nich.

1 polubienie