Podobno Amorim idzie po Ait Nouriego.
@Kajojojek13 tez mi się podoba Baleba, ale mamy na tą pozycję już Gravena, Endo i Mortona, zbędny ruch.
Podobno Amorim idzie po Ait Nouriego.
@Kajojojek13 tez mi się podoba Baleba, ale mamy na tą pozycję już Gravena, Endo i Mortona, zbędny ruch.
Gość ogłoszony 4 minuty temu i już wiadomo po kogo idzie
O ile Graven jak najbardziej to Endo i morton nie są na poziomie Liverpoolu aktualnego.
Morton powinnien zostać sprzedany póki jest młody i jest coś wart. Endo można zostawić na mecze typu kurakao kap lub na zabezpieczenie końcówki. Dużo nie zarabia my na nim też nie zarobimy a japończyk ma inne umiejętności i to jego zaletą a dwa ma dobrą mentalnosc i świetne zdrowie.
6 Graven
8 maca, Jones
10 szobo elliott
Jak widać nie mamy tu tak wiele opcji jakby się wydawało. Osobiście uważam że jeśli byśmy wzięli balebe to automatycznie Graven może grać też na 8 o daje nam to mnóstwo opcji i bardzo młody środek.
Czyli w praktyce mamy tylko Gravena
Typowy włoski transfer i powrót do kraju, gdzie angielski klub dopłaca do pensji.
Po co klub go kupił? Akurat w ataku mamy 5 zawodników na 3 pozycje. Trzeba było wzmocnić pomoc a my kupiliśmy bramkarza na przyszłość którego nawet nie ma w klubie i Chiesę który miał swój dobry czas na Euro 2020 w 2021 roku. Całkowicie niepotrzebny transfer.
Żeby dodać dodatkową opcję do ataku.
4, Diogo trudno liczyć jako stały element kadry.
Ja sądzę że odejdzie Alisson albo Kellehi. Albo ten i ten
Bardzo głębokie i sensowne. No ciężko się pomylić.
Przyjdzie Mama, Jaros na rezerwowego. I zarobimy na tym jeszcze krocie.
Becker dla mnie top, ale te kontuzje to niestety już zbyt duża regularność na zbyt ważnej pozycji. W tym momencie gramy kluczowe mecze pierwszej części sezonu, a jego niestety brak.
Jeden na pewno zostanie, tylko który. To się okaże, tak samo co z TAA, Salahem czy Dzikiem.
No tak. A Chiesa to okaz zdrowia… Patrząc na jego historię kontuzji w Juve to Diogo jest naprawdę często dostępny w porównaniu do Włocha
Kelleher na 100% odchodzi. Alisson pewnie jeszcze jeden sezon pociągnie, a później Mamardashvili wejdzie jako 1.
Przecież to jakiś szmatławiec, poczytaj sobie jakich piłkarzy to coś łączyło z Liverpoolem.
No jeżeli chodzi o bramkarzy to Slot i spółka będą mieli duże problemy mamy najsilniej obsadzona bramkę w lidze. Jak nie w TOP5 lig.
Ali jest fenomenalny ale zdrowie już coraz częściej wyklucza go z zawodów.
Kelleher niewiele ustępuje Aliemu i ma miejsce w 1 jedenastce każdej drużyny w EPL (w mojej ocenie jest lepszy od Edersona czy Rayi).
Jaros pokazał, że ma potencjał. A do tego dochodzi Mama.
Ja bym sprzedał Aliego. Dał Kelleherowi bluzę #1 a Mamę wypożyczył do EPL. Za rok rywalizacja pomiędzy oboma. A Jaros jako #2.
Kelleher jest spoko opcją na ławkę , ale już nie przesadzajmy, że w każdej ekipie miałby miejsce.
Od Ray’i jest lepszy, bo bramkarz Arsenalu jest średni, ale patrząc to jak słabo Kell gra nogami to jest przepaść do Edersona.
Nasz nr 2 pewnie w lato odejście, na ławkę nie ma co marnować kariery, na pierwszy skład ekipy jak Liverpool jest za słaby.
Tyle ze Kelleher raczej na to nie pójdzie. On chce być numerem 1 a jak przegra rywalizacje z Mama (tak jak w sumie przegrywa ją z Alissonem) to znowu będzie przyspawany do ławki.
On chce odejść do klubu w którym będzie mieć ten podstawowy skład.
masz rację , sensownie to wygląda patrząc na formę i dostępność naszych bramkarzy, tylko ich statystyki i gra w bardzo dużym stopniu zależy od defensywy i my nie możemy pozwolić sobie w żadnym wypadku na nie przedłużenie umowy z 1Dzikiem, naszym Kapitanem, bo jednak Alison ma mega doświadczenie ,jak i Van Dijk i odejście w jednym sezonie dwóch podstawowych zawodników z defensywy… katastrofa i tragedia dla Nas
Ale zakładając hipotetycznie, że sprzedajemy Nuneza [co raczej się nie wydarzy] to po co mamy iść po w sumie wielką niewiadomą z Portugalii jak w LIlle biega napastnik z ostatnim rokiem kontraktu, którego kiedyś już chcieliśmy kupić, a od tamtego momentu jest tylko lepszy - Jonathan David. Elegancki napastnik, który nie dostaje kontuzji. Jakbym miał strzelać to byłby to on.