Rozważania transferowe (dyskusja)

I to jest ta różnica. Salaha i van Dijka nie da się obecnie zastąpić, a w miejsce Trenta jest co najmniej kilku zawodników. Trent jest wybitny w pewnych aspektach, ale da się go zastąpić. I myślę, że obecnie to jego odejście będzie najmniej bolesne. Oczywiście, puszczenie za darmo elitarnego wychowanka będzie sporym wstydem dla klubu i wielkim zawodem dla kibiców. Ciągle mam nadzieję, że uda się dogadać, ale już jestem przygotowany na jego odejście.

3 polubienia

Mecz z Realem pokazał, że istnieje życie bez Trenta, natomiast życie bez Salaha i VVD byłoby bardzo trudne (mimo słabszych momentów Mo, ale każdy wie jak z nim jest). Oczywiście będę ubolewał jak odejdzie Trent, ale bardziej boli strata tych 100 mln, za które możnaby kupić ze dwóch dobrych grajków na pozycje wymagające wzmocnień. Jeśli tak się stanie to hańba i wstyd dla hamburgerów, jak można dopuścić do takiej amatorki.

2 polubienia

Zgadzam się w pełni. Gdyby faktycznie udało się kupić Frimponga z Bayeru to byłoby całkiem udane zastępstwo. Życie bez Trenta istnieje. Ale puścić takie klasowego zawodnika w najlepszym wieku za darmo - to kryminał

3 polubienia

Powinniśmy kupić zimą Diblinga i wypożyczyć go z powrotem do końca sezonu.

3 polubienia

Dokładnie po meczu ze świętymi byłem zafascynowany Diblingiem. Salah zostaje na dwa kolejne sezony mlody wchodzi w jego buty. Taki zawodnik powinien byc juz dawno. Egipcjanin musi byc wykorzystywany mądrze. Końcówki meczów plus rywale w lm i premier league plus puchary myszki Miki to idealne okazję do rozwijania chłopaka.

Młody ma 14 meczów w premier League a ty już widzisz w nim zastępcę Salaha😁

2 polubienia

Po naszym meczu pucharowym z Brighton ludzie pisali, że musimy ściągnąć Grude, bo to wielki talent i mógłby u nas grać, także jestem w stanie już we wszystko uwierzyć :joy:

Od tamtego czasu minął miesiąc, a on w Brighton zagrał 40 minut.

8 polubień

Na mnie dibling też zrobił kolosalne wrażenie, ale jest jeszcze za wcześnie. Natomiast Southampton od lat produkuje świetnych graczy (bale, od walcott, lallana) także może to być ich kolejna perełka

Byłem jedna z tych osób. Myliłem się. Oceniłem Grudę na bazie jednego meczu i to był błąd.

1 polubienie

Ludzie, zluzujcie, niech zagra przynajmniej sezon albo najlepiej więcej żeby pisać czy coś z niego będzie czy nie. No i my nie ryzykujemy i nie kupujemy młodych kotów w worku, wiadomo dlaczego, choć czasem by się przydało.

Liverpool ściąga sporo młodych z innych akademii. Choćby ten młody Rio. Elliott, Kelleher, Bajcetic, Doak czy Gomez to też produkty innych akademii. Sporo z nich jednak nie wyskoczy wyżej.

No ale z takim jednym Brazylijczykiem z Interu się opłaciło zaryzykować cn?

Mi tu chodzi raczej o graczy na których trzeba wydać, załóżmy 20 mln, a nie do akademii za grosze.
@Trendzik66
A jaki miał wtedy status Liverpool, a jaki ma teraz? Wtedy braliśmy co się dało i w większości tragicznych kasztanów. Poza tym chodzi mi o czas kiedy Liverpool jest w czołówce/blisko czołówki

Takich gości się sprowadza (jeśli nie kosztują kosmicznych pieniędzy) nie jako zastępców tylko jako giga talent z którego może być kozak albo kolejny Ben Woodburn. Tylko powiedzmy sobie szczerze, obecne ceny są takie wewnątrz PL, że za takiego kota w worku trzeba by wywalić spokojnie z 50 mln.

TAA zostanie u Nas , real niech spier…la

co My mamy oddawać nasze gwiazdy , do realu, Juventusu, Milanu , czy Bayernu ,my jesteśmy w czołówce najlepszych klubów piłkarskich Świata , i My mamy oddawać Arnolda, Mo Kinga ,czy Kapitana, nasze gwiazdy … poje…ło ich

są zasady w tym życiu, jestem pewien, że za ciężarówkę złota Boss Jurgen nigdy nie będzie trenował de…ny real

Kolego, nie musisz pisać postu pod postem… Wystarczy, że wciśniesz taki ,ołóweczek, aby edytować swój post i będzie baja, a tak to wygląda jakbyś pisał sam ze sobą…

5 polubień

Dokładnie kolego:

A żeby nie było offtopu - ja liczę najbardziej na transfer Kerkeza. Dodatek do środka pola byłby mile widziany jeszcze w styczniu. Natomiast pozostałe ruchy będą pewnie uzależnione od sytuacji kontraktowej Mo, Van Dijka i Trenta.