Rozważania transferowe (dyskusja)

EDWART DAJESZ :laughing:

1 polubienie

On nam tak potrzebny, jak w czolgu abs.
Akurat na 8/10 to mamy dobrobyt, że można nam śmiało zazdrościć :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Tego dobrobytu nigdy za mało :laughing:

Liverpool i dobrobyt… Nigdy nie mieliśmy zbyt szerokiego składu

Witam Serdecznie, nadeszła nasza ulubiona tradycja okienko transferowe, które właśnie wystartowało.

Ps. Wszystkiego Najlepszego dla każdego kibica LFC w nowym roku, mam nadzieję, że każdy skończył rok szczęśliwie i 2025 będzie dla was jeszcze lepszy, i trzymajmy kciuki, że zakończy się to triumfem Liverpoolu.

Wszystkiego dobrego rozpoczynamy okno zimowe :smiley:

25 polubień

Kogo byście chcieli zawodnika w styczniu u nas?

Kerkeza
Zumbimedi
Davies
Lamina
Frimpong

Loic Bade. Nie znam go za dobrze, ale wydaje się być konkretnym wzmocnieniem na już i w perspektywie długoterminowej.

W lato na pewno LO, DM i 9. Reszta zależna od ruchu Salaha, Trenta i van Dijka.

Jeżeli o mnie chodzi to chciałbym zmiennika dla ryana jednak zubi niech spada. Wolałbym kogoś tańszego do rotacji/rozwoju bo ryana w 1 składzie jest imponujący więc myślę że zmienił nam priorytet na tej pozycji.
Na dziś kupiłbym kogoś z dwójki kerkez ait nouri. Chyba że jest możliwość wzięcia za darmo Daviesa
To choć uważam go za słabszego od powyższej dwójki za darmo to uczciwa cena.
Chciałbym też nowego napadziora i tu również podpisałbym za darmo Davida który przerasta Lille od kilku lat. Ewentualnie w lecie kogoś i tu może być Cunha ewentualnie openda choć nie jestem do końca przekonany do niego bo mocno przypomina mi Wernera.
Na pozycję stopera pomyślalbym o wypożyczeniu bo na ten moment mamy tam 5 graczy a chciałbym też aby quansah dostał swoje minuty i myślałem o np skrinarze

Był już na rocznym wypożyczeniu w Forest, gdzie go po pół roku oddali i nie zaliczył żadnego występu.
Do tego łapie w kółko kontuzje miesniowe i gra w przeciętnej Sevilli. Mówi się o nim pewnie głównie dlatego, że Sevilla ma łatkę wylęgarni talentów.

Panowie żaden Bade. On ma za często kontuzje. Lepiej mieć piłkarzy solidnych i zdrowych niż wybitnych i często łapiących kontuzje.

Murillo z Nottingham. To bylby dobry transfer.

Z długoterminowych propozycji za Salaha, to kogo byście widzieli?

Kudus jest wysoko na klubowej liście. Mi się podoba Akliouche, Quenda i Dibling za to do oszlifowania na przyszłość.

1 polubienie

Na klubowej liście obserwowanych* przez klub Interested FC

1 polubienie

Kudus był chyba nawet obserwowany w niedzielę.

@Loku64 dlatego napisałem chyba. Kudus to jedyny sensowny gracz z ich kadry, który mógłby nas zasilić. Bowen to stare angielskiego drewno i wątpię, że jest w kręgu zainteresowań.

Równie dobrze obserwowany mógł być Bowen, albo jeszcze ktoś inny :smiley: Nie miał na czole Hughes napisane, co tam robi i takie sprawy chyba lubią cisze :smiley:

@Kratos o Bowenie pojawiały sie informacje w naszym kontekscie już od jakiegos czasu, liczby trzepie nieporownywalnie lepsze od Kudusa, do tego wydaje sie być zawodnikiem profesjonalnym w pełni, a Kudus miewa z tym problemy. Tylko podpisał kontrakt do 2029 :smiley:
Za to Alvarez też gdzieś tam się pojawiał, a 6tki nam trochę brakuje, jednak to chyba nie ten poziom.

Real składający ofertę za Trenta to chyba jedno zero zapomniał dopisać i nawet nie wiedzą jakim molochem jest FSG w postaci sprzedaży piłkarzy. Ja to bym widział w tym oknie obrońcę z uwagi na Konate i Gomeza ale na pewno nie Kebaba z Schalke bo to bardziej zaszkodzi ;D a do końca sezonu Trent musi zostać, jak ma juz odejść to w lato i z pucharami.

6 polubień