Davies chyba nie umie bronić. Byłby krater na lewej stronie.
Poza tym Bayern zapłaci mu zdecydowanie więcej niż my
DiarioAS, czyli jeden z madryckich ścieków twierdzi że transfer Arnolda do Realu nie jest pewny. Już im się zmienia retoryka.
Coraz więcej powtarzających się newsów o mocnym zainteresowaniu Milanu Darwinem. W grę ma wchodzić wypożyczenie z OPCJA wykupu.
Co o tym sądzicie? Wydaje się, że Darwinek w SerieA mógłby odżyć co mogłoby zwiększyć jego wartość. Z drugiej strony w ofensywie mamy dość sporo opcji.
Ja bym rozważył gdyby Włosi pokryli jego tygodniówkę w trakcie wypożyczenia.
Przecież klub złożył ofertę zgodną z opcją wykupu i Sociedad ją zaakceptował i wypychał na siłę zawodnika tylko sam zawodnik zlał temat. Nie chce u nas grać trudno niech się kopie po głowie u siebie w lidze do Realu Madryt nie trafi a Barca nie ma kasy więc EWENTUALNIE go może Simeone do Atletico przygarnie. Szkoda bo on mi się od 2-3 sezonów podobał i nawet czasami oglądałem mecze Sociedad.
Też widziałem takie plotki, wypożyczenie Darwina do końca sezonu nie byłoby głupie, ale wówczas warto byłoby pomyśleć o kimś w jego miejsce. Jednak co by nie mówić o Nunezie to zdrowie chłopak ma, a bez niego warianty w ofensywie trochę się nam zmniejszają, szczególnie patrząc na przydatność Chiesy i tradycyjne obawy o zdrowie Joty.
A niech go biorą, byle dalej od Anfield. Jednak w takim wypadku Liverpool musi nabyć 9, bo Darwin to jednak zdrowa opcja do gry.
Co do Zubiego. Jeśli chłop w końcu poszedł po rozum do głowy, to żal byłoby nie skorzystać i nie ściągnąć go do Liverpoolu. Rozwiązałby temat 6 na długie lata.
Oczywiście real się przewija przy jego nazwisku, więc to dla niego idealna opcja. Nie opuści Hiszpanii. Ewentualnie zostaje Pep, jako Hiszpan może większe szanse przyciągnięcia go. Ale mimo wszystko wątpie aby lfc nie był nim dalej zainteresowany skoro latem uważali go za top target i nie chcielo nikogo innego już.
Juz jest pierwsze ukryte wzmocnienie

Ciekawe czy Slot będzie brał go pod uwagę jak Gomez i Konate out a zostali Van i Quansa.
Okej czyli Ryża nie bedzie ![]()
Morata&Nunez ale by to chodziło. Ilość zmarnowanych setek byłaby oburzająca dla podsklepowych mietków. W odwodzie kolejny przehajpowany swego czasu ŚN Abraham. Atak marzeń
![]()
Edit. Oooo i Jović
Jeszcze Wernera do tej ekipy ![]()
Opchnąć Darwina i wziąć Cunhę na jego miejsce to byłaby fajna opcja.
Skład kompletny wyglądał by mniej więcej tak, ilość złotych piłek była by kosmiczna
na ławkę Moraty jovicie i inne sowy kuny jelenie
Znając życie Nunez by zaczął strzelać jak w Benfice.
W dodatku nie opłaca się go wypożyczyć zimą bo pewnie po 9 jak już to ruszymy dopiero latem, a przy łamliwym Diogo lepiej mieć kogoś do rotacji. Chyba że dadzą zimą 50-60mln wtedy można opchnąć.
18 letni skrzydłowy ma na swoim koncie 2 gole i 2 asysty w 21 występach dla Southampton w tym sezonie
Wracamy do starej „szkółki” transferowej?
Może i jest wiele plotek transferowych za to każde wywodzi się z najgorszych źródeł Tieru 5 :DD
Znając życie sam Milan nie wie, że jest zainteresowany Nunezem.