Rozważania transferowe (dyskusja)

Warto dodać, że Milan proponuje 55 milionów euro za Nuneza po wypożyczeniu.

Tak więc tytuł jeleni roku albo dosadniej, frajerów roku, już znamy.

Spakować i wysłać na koszt klubu do Mediolanu.

On nie odejdzie w zimę jest za duży natłok meczów by się go pozbywać w styczniu do pierwszego lutego gramy 9 spotkań a jota jest jotą i nigdy z nim nie wiadomo ile wytrzyma

2 polubienia

Chłop bez przerwy pokazuje jak ma klub totalnie w dupie, a tu afery i bany na lfc.pl bo ktos napisze prawde na forum że Nunez jest chujowy

Opchnac Nuneza do Milanu, a za niego David z Lille, któremu 30.06 kończy się kontrakt. Ostatnia szansa dla Lille żeby coś na nim zarobic. Pomarzyć można😆

6 polubień

To byłby deal życia, ale nie przy FSG.

Pewnie po prostu zobaczył swoje zdjęcie i dał LIKE nie tłumacząc co tam jest napisane cannot blame him

7 polubień

Oglądałem dziś w pracy trochę szerzej niż zazwyczaj występu cunhy w całym roku 24 i powiem wam że to jest gość który sprawia wrażenia jakby mi firmino odmłodzili. Awansował u mnie na 1 miejsce. Chłop w zeszłym sezonie już pod koniec grał świetnie ale w tym właściwie w pojedynke ciągnie wilki. Każdy sobie zdaje że Darwin niestety nie dowiózł. Cunha będzie tu idealny. Jeśli plotki z chiesa się potwierdza i się go pozbędziemy to można też pójść po darmowy transfer Davida który jest uniwersalnym graczem

4 polubienia

No dokładnie. Lile wydaje się że by poszło na deal 30-35 mln ojro za Davida w miejsce Nuneza to by elegancko wyglądało.

Gdyby Liverpool złożył ofertę 20 mln za Davida to Lille by skakało z radości. Dla nich 20 to jak dla nas 60

1 polubienie

Milan który nigdy w historii nie wydał 50 milionów na jednego zawodnika i który ma problemy finansowe kupi Darvina za 55 milionów. To będzie wesoły miesiąc

6 polubień

Jeśli chodzi o Liverpool to ile ja już razy słyszałem o tym że będziemy budować potęgę. Pamiętam za czasów Beniteza interesowaliśmy się Davidem Villą, Davidem Silvą, Vidiciem i Danim Alvesem… W ostatnich latach też już mieliśmy prawie pewnych Bellinghama, Tchoumaniego, Caceido… Zobaczę jak uwierzę, na razie to nasze gwiazdy są blisko odejścia a potencjalne zakupy są mgliste

13 polubień

Kwestia płacy i kwestia kosztów transferów. FSG nie da 120mil za jedenego gracza. Bo im zależy na kasie i po to tutaj jest Edwart.

Bo nikt nie używa odległości jako środka płatniczego?

13 polubień

Zaczynają się pochody pod Chiese, ale my musimy pomóc im w opłaceniu jego pensji… I to mnie właśnie wkurza jak pomyślę o tym gościu. Kto tam wpadł na pomysł jego kupna z taką pensją! A to jak wypożyczymy go teraz zimą i będziemy opłacać jego część pensji to będzie pośmiewisko tylko i nic więcej. A może teraz te 150tys nam braknie zeby dołożyć Mo i Virgilowi? Bo już wolałbym żeby dołożyli im po te 75tys niż utrzymywali tego paralityka z Włoch, któremu już zimno w Anglii…

Sprowadzenie Diblinga byłoby fenomenalnym ruchem. Kapitalny talent, potencjalny następca Mo.

1 polubienie

Hmm kiedy słyszałeś o budowaniu potęgi? Tak próbowaliśmy ściągnąć największe talenty Europy. Tak nasz klub był w ostatnich 7 latach w 3 finałach lm i wygrał mistrzostwo. A 3 kolejne przegraliśmy z ekipa która się tłumaczy z tego 130 razy w sądzie. No jeśli tak nie brzmi opis czołowej ekipy świata to ja nie wiem

@AleksanderFa szanuję twoje zdanie, ale to bardzo zły pomysł. Facet ma 21 meczów w tym sezonie i 2g 2a. Dodatkowo jego statystki w młodzieżowych reprezentacjach mimo licznych występów słabiutkie. Kwota nawet jeśli świecie chcieli by go sprzedać powyżej 50. I za ile on był by gotowy żeby u nas grać? 3-4 lata? I to jeszcze jak rozwinie swój talent. A co jak nie? Tak właśnie robi united skupuje rzekomo utalentowany szrot i czeka 2-3 jak zaczną grać. My nie jesteśmy Brighton. Dwa lata temu pisano to samo o adingrze jak strzelił nam gola po błędzie alissona. I co? Facet jest do odstrzału.

Jeżeli chcemy się bić o najwyższe cele to musimy brać graczy o jakosci na już albo o świetnej cenie(tak jak eliott czy carvalho obaj za jakieś drobne więc ryzyko warte)

Co do kupna napastnika to źle się trochę wyraziłem. Wątpię że w zimie po takowego ruszymy. No chyba że Davida za jakieś drobne. Bo szczerze to Darwin jak gracz podstawowy daje ciała, ale zmiany dawał dobre. Dodatkowo nie łapie urazów. Wątpię że ktoś da nam siano na już, a wypożyczenie nie ma dla nas większych korzyści bo w lecie ktoś za te 40 po ursusa powinnien sięgnąć. A Diaz zaczął się prezentować wybornie na ataku. Podobnie jak Cody na skrzydle. Daje nam to komfort

Tak, i ta czołowa drużyna świata zdobyła w ostatnich latach tyle samo tytułów Premier league i Fa Cup co Leicester… City wyda mnóstwo kasy, Chelsea też… United również- chociaż bardzo nieumiejętnie. W wniosek z tego taki że my również powinniśmy więcej wydawać a nie mieć pretensje że inni to robią. Liczą się zwycięstwa. Atletico i Juve też grały 2 razy w finałach LM. Ale nie wygrali. W statystykach się liczą zwycięscy a nie finaliści czy zajmujący drugie miejsca

Klub otwarcie mówi że interesują ich trofea, a gotówka jest drugorzędna sprawą. Forum teraz zbaraniało, bo większość teorii idzie do kosza.

Jeśli chodzi o postawę na boisku, to sorry, ale z dwójki Nuñez-Trent jest tylko jeden, który pokazuje, że ma klub „totalnie w dupie" i nie jest to Darwin

1 polubienie

A w jaki to niby sposób?