Rozważania transferowe (dyskusja)

Będę jaja jak tyle faktycznie dadzą. A nie jest to niemożliwe. Taki obrót spraw oznaczałby, że książę Edwards powrócił na dobre i znowu wyciągamy za szrot oraz przeciętniaków chore piniążki.

Pewnie się skończy na 20/25 i go opchną

Kupiony za 700k euro, a może odejść za wielokrotność tej sumy. Niezły biznes w sumie nawet jakbyśmy przyjęli 15 mln funtów, ale skoro Crystal Palace składa propozycję to pewnie są świadomi, że cena ostatecznie będzie wyższa.

1 polubienie

Wiem, że tutaj nie panuje za dobra opinia na temat pracy Hudgesa, ale trzeba przyznać, że w lecie jeśli chodzi o sprzedaż młodych nie potrzebnych zawodników to naprawdę wydaje się że wyciągnął max jaki się dało, ponad 20 mln za Seppa i Fabio to naprawdę majstersztyk, więc te 30 mln albo 25 nawet za Doaka jest w zasięgu.

30 mln piechotą nie chodzi, ale też Doak ma bardzo wysoko swój sufit. W tym sezonie gra świetnie. Gdybyśmy w następnym wypożyczyli go do PL to może i by został rewelacją ligi. U nas się przebić nie ma raczej szans. Chyba, że Chiesa całkiem nie wypali.

Ostatni sezon Salaha w Liverpoolu.

Ja i tak uważam, że koniec końców podpisze choćby na rok. Widać jak bardzo chce zostać

1 polubienie

Podpisze, ale że nasze gównozjady żyłują tak każdy grosz to jest tak absurdalne że szkoda komentować. “Być Żydem” akurat w tym przypadku pasuje jak ulał. Albo być dziadem bo zachowujemy się jak dziad.

2 polubienia

Tak ostatnio myślałem, że klub nie chce podpisywać kontaktu w momencie kiedy Salah jest w takiej formie. Łatwo wtedy ulec emocjom, a zawodnik jest na lepszej pozycji negocjacyjnej. Teraz Mo może żądać absurdalnych kwot na poziomie nawet 1 000 000 tygodniowo. Z perspektywy klubu to zły czas na podpis.

Pewnie poczekają na zjazd formy i wtedy podpisze. Na warunkach klubu.

Po za tym Salah niech nie kłamie, bo dostał ofertę kontraktu, więc progres w rozmowach jest.

To sobie poczekają na zjazd formy chyba w październiku, jak już bedzie w innym klubie gral xD

3 polubienia

Salah jest ambitny i nie ma za bardzo kierunku w Europie na dalsze granie. Na grę na pustyni jest jeszcze za wcześnie.

Sprawa wygląda tak. Jestesmy dziadami. Było to widać a propo sag transferowych w postaci Bellinghama, Lavii, Caicedo, Zubimendiego. Targujemy sie o kazdy grosz, oferujemy znacznie gorsze oferty niz konkurenyjne kluby. A teraz nie potrafimy nawet podpisac nowych umow z kluczowymi zawodnikami.

@Kratos

Tylko ze Salah jak bedzie za darmo to bedzie chciany przez polowe Europy. City, Chelsea, Arsenal, Real, Barcelona? Kazdy bedzie w stanie go podpisac.

2 polubienia

Nie no. Wyraźnie mówi, że to jego ostatni rok w klubie.

To teraz chłop na pewno podniesie ZP nie bedac zawodnikiem LFC, brawo FSG :slight_smile:

A Hughes poleci szybciutko.

Pewnie że jesteśmy dziadami. Żadne odkrycie. Klub nigdy nie wyłożył większej kasy na zakupy jeśli kogoś nie sprzedał albo nie wygasał kontakt kogoś z dużą pensją. Oni są totalnie zafokusowani na Excelu. Tym się musi wszystko zgadzać. A czy coś wygramy czy nie - to sprawa drugorzędna. Przypomnę że już przy poprzednim przedłużeniu kontraktu Salaha był problem bo klub nie chciał wyłożyć większej kasy. Co oni myślą że czołowy zawodnik świata będzie grał na Anfield za połowę tego co mu dają inne kluby? Bo kocha klub? Pewnie darzy klub dużą sympatią ale kasa musi się zgadzać

1 polubienie

“Kapitalisci” z FSG nie wiedza ze na rynku trzeba byc konkurencyjnym? Sadzili ze nikt nam nie odmowi? Bo nie wiem o co kaman.

1 polubienie

Zastanawiam się nad klubem, który od przyszłego sezonu będzie reprezentował Salah. Podobno Cristiano Ronaldo ma odejść z klubu o nazwie Al-Nassr, więc może będą szukać kogoś rozpoznawalnego w jego miejsce. Może też Inter Miami będzie chętne. Tam gra Messi, a Salah może dodatkowo zwiększyć zainteresowanie tym klubikiem. Jakbym miał stawiać to te dwa kluby będą na niego naciskać.

Salah jeżeli nie zostałby u nas co według mnie jest mało prawdopodobne to nie szedł by NARAZIE do klubu arabskiego lub amerykańskiego tylko do klubu top 5 lig gdzie mógłby grac na najwyzszym poziomie takie jest moje zdanie.

1 polubienie

PSG odmówiło jakiegokolwiek zainteresowania Salahem, więc na jego kontrakt stać może jeszcze Bayern, z lig włoskich chyba nikogo, do innego klubu angielskiego raczej nie pójdzie, a z Hiszpanii tylko Real i Barcelona, gdzie w Realu nie wiem gdzie miałby grać jak oni mają politykę kupowania młodych zawodników, a Barcelona to finansowy żart. Więc w zasadzie zostaje Bayern.

1 polubienie

Salah jest po prostu za dobry. Graczom światowej klasy płaci się kasę na jaką zasługują. Skąpcy z fsg ze swoją polityka powinni być właścicielami max Newcastle, a nie 19krotnego mistrza Anglii, klubu z ambicjami by co roku walczyć o mistrzostwo. Jeśli nie podpiszą z Salahem nowego kontraktu to powinni zostać wywiezieni na taczkach. Co mnie dziwi to to, że nie ma żadnych protestów na trybunach Anfield w tej sprawie.

5 polubień