Ale najlepszy w Europie na ten moment jest Real, a w Anglii City.
Dopiero po zakończonych rozgrywkach te tytuły się zmienią.
Ja z zarządzania klubu jestem względnie zadowolony, tylko te okienka transferowe rzutują na pozytywną ocenę.
Bo my leczymy nasze problemy, zamiast im przeciwdziałać za wczasu.
Fajnie choć raz wiedząc, że wypadnie Konate mieć godne zastępstwo.
Wiedząc, że Robertson nie dojeżdża od dłuższego czasu mieć sensowne zastępstwo.
Sezon ratuje wystrzał formy Gravenbercha i módlmy się Boga żeby nie miał zjazdu formy albo jakiś urazów.
Liczę, że nie będzie plucia w brodę już kolejny raz na koniec sezonu, że jakiś rywal nas przegonił z powodów które były znane od dłuższego czasu.
@Spectre jak to mówią forma jest chwilowa , tytuły wieczne.
Nie raz widziałem jak tutaj śmiano się z Arsenalu, że są mistrzem Anglii półmetku, ale sami sobie rozdajemy tytuły najlepszej drużyny Europy, bo w trakcie rozgrywek jesteśmy na pierwszym miejscu?
Nie podoba mi się ta bierność edka fsg w sprawie kontraktu z Salahem VVD TAA. mam wrażenie ta jakby klub chciał ale bardzo tanim kosztem jeśli by TAA dostał taki kontrakt jak Mo to by podpisał. Tylko jak to my jak najmniejszym kosztem
Trasfery w zimie powinien być by wzmocnić skład. Co z tego ze mamy świetną formę i mało kontuzji trzeba ludzi do rotacji.
Ja bym kerkeza spróbował kupić i kogoś jeszcze ale 100 baniek na dwóch graczy w zimie ciężko wydać edwart na to nie pozwoli. Poprzednik by kupił kogoś w zimie edwart nie.
Ignoruj, to jest zwykły troll. Doskonale pamiętam że jego pierwszym postem po rejestracji było “haha liverpool do budy” ale z jakiegoś powodu admini pozwalają mu tutaj funkcjonować.
Szkoda że nie wchodzi taki dil że wymiana z Ac Milanem za Niuniez wzamian za Rafael Leão albo Youssouf Fofana Jak juz się przewija temat Niunieza w kontekście Milanu dobry dil byłby
Jak to Mane, jakiś dziad z Sothapton jak tu Goetze trzeba brać
Jak to Salah ten klocek co się odbił od Chelsea. Brandta Brandta !!!
Mati proszę cię. Sam nie jestem jakimś mistrzem ortografii a zwłaszcza interpunkcji no ale są pewne granice…
Nawet nie o to chodzi, że jednorazowy wystrzał. Bo ten jego “super” sezon też był taki średni w porównaniu z naszymi. Od Darwnina byłby MOŻE lepszy ale reszcie to on może buty czyścić.
Po co wy się tak produkujecie w tym wątku kiedy wiadomo, że transferów do lata nie będzie?
Gdyby nagrody pieniężne za wygranie ligi były symboliczne to Trenta by sprzedali 1 stycznia. Finansowo nie opłaca się sprzedać Trenta, bo kwota oferowana przez Real jest mniejsza niż nagrody za wyniki sportowe. Żadna teoria nie poszła do kosza
Użyłem sformułowania najlepsi na świecie bo uznałem że każdy zrozumie że chodzi o ten sezon. Czasami używam takich skrótów żeby te posty nie były za długie. I
I akurat z wieloma argumentami o których napisałeś się zgadzam. Uważam jednak że u nas było bardzo dużo zmian w dziale scoutingowo-transferowym i dlatego nie mieli odpowiednich graczy wyscoutowanych. Mieliśmy też nowego trenera. Uważam że uznali że lepiej zagrać początek z solidnym robbo i tsimą niż inwestować pieniądze w gracza do do którego nie jesteśmy przekonani i bujać się z nim potem kilka lat jak np united teraz z ugarte czy malcia.
Jedyny ruch jaki powinien być wykonany w styczniu to ponowne przetestowanie Zubimendiego. Do City może nie chcieć iść, bo ciąży nad nimi te 115 zarzutów, a Real ma zbyt silną obsadę w pomocy. Z tych dobrych drużyn zostaje tylko Liverpool.
Co do przedłużeń to jak mam wrażenie, że stać nas na 2 z 3 a klub próbuje po taniosci rozdzielić tę kasę na 3 i czekają licząc, że Virgil i Mo łykną mniej i starczy na mega kasę dla TAA.
A szczerze mówiąc, to TAA nie zasługuje na 200k. On nie ma takiego wpływu na wyniki drużyny. To nie jest gamechanger. I ja się boje sytuacji, w której np. Diaz zamiast 100k będzie oczekiwał zdecydowanie więcej. Sam wiek i status wychowanka nie uprawnia do takich oczekiwań. Trochę mi to przypomina case Rashforda…
To czego się najbardziej obawiam, to że Real zacznie naciskać na Trenta, żeby złożył TR i wymusił transfer do Realu. Będą używali argumentów, że potrzebują RB na już i jak nie on to Romero czy ktoś inny i ma się decydować, bo do lata nie będą czekać.