Wtedy wysmaruję maila do klubu, że lfc257 mówił o tym jak ważni są ci zawodnicy już w styczniu 2025, a debile z Liverpoolu tego nie ogarnęli.
Tłumaczysz mi rzeczy, które na tym forum można przeczytać 39 razy dziennie. Nie wymyślisz koła na nowo ani nie zabłyśniesz próbując mi opowiedzieć o tym, o czym wie każdy z IQ wyższym od temperatury pokojowej.
Żaden Saka czy Saliba tu nie przejdzie bo za każdego trzeba by było dać 100+ mln, a przy FSG to nie realne. Po drugie jakby mieli odejść z Arsenalu to do ciepłego Madrytu, a nie tutaj.
No nie wiem. Napisałeś że Slota zweryfikują najbliższe 2-3 sezony. Ja tam uważam że Liverpool zweryfikuje postawa zarządu - przedłużenie kontraktów i nowe wzmocnienia. Co trener może jak mu zarząd nie wzmocni składu? Ja tam uważam, że FSG ma kilka klubów z różnych dyscyplin sportu i w każdym przypadku na pierwszym miejscu są finanse a nie sukcesy sportowe. Boston Red Sox w ostatnich latach nie odnoszą sukcesów i FSG nie specjalnie to martwi. A od kiedy przejęli Pittsburg Penguins to zespół w ciągu dwóch sezonów ani raz nie awansował do fazy play-off. Także optymistycznie to nie wygląda
No bo oni są na tyle kumaci że widzą że albo kerkez odejdzie. Jeśli nie teraz w lecie to za rok. Lepiej już sobie zaklepac zastępstwo. Młody zawodnik dostanie co najmniej pół roku na aklimatyzację i rozwój. Jeden z rozsądniej prowadzonych klubów Anglii
Niech się dogadują z tym Slahem. Albo wóz albo przewóz. Jak nie to niech się nawet i w Keite pobawią i ładować już teraz oferte do Brentford, a w lecie go powitamy. Mbeumo to jedyna sensowna opcja na pozycje Salaha. Wręcz genialna. Tylko za ile on? Z 70-80 pewnie
Na pewno jakiś Quenda z dupy wyjęty z jednym golem w lidze portugalskiej da radę zastąpić Salaha który wali minimum 60 g/a na sezon xD
Kubo i Bakayoko to samo, Mo robi w miesiąc lepsze statystyki niż oni przez cały sezon.
Dlatego właśnie nieprzedłużanie Salaha to będzie zbrodnia przeciwko ludzkości, go się nie da zastąpić nikim
Tu się niezła komedia tworzy:), sprzedać szybko w styczniu Van dijka dać opaskę Trentowi i tego Jobe dawać i Trent bedzie zadowolony, ale Salah może mu złotą piłkę zwinąć sprzed nosa, więc Salaha też szybko sprzedać, a nawet jak zostanie to może na ławkę go;)? Trent będzie zadowolony, ale 300 tys to prawie tyle co ma Salah, to Salah się też wkurzy będzie chciał wiecej to na ławkę nie pojdzie i bedzie walił gole żeby dostać wicej od Trenta, ale Van Dijk jako kapitan też chce wincyj, bo może jeszcze 3,4 lata grać i nie odda opaski, to Trent znowu bedzie wkurzony… normalnie Moda na Sukces, problemy współczesnych piłkarzy… tak mi się zebrało;))))