Zaraz ci Radbug wyjaśni, że wcale tak nie jest. Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego nie wystawia na listę transferową Tsimikasa
Spokojnie panowie zaraz Quansah wyzdrowieje to będzie jak nowy transfer, a z resztą to był wypadek przy pracy i drugi raz już sytuacja, że będziemy mieli tylko 2 zdrowych obrońców już się nie wydarzy co wy
A jak jakimś cudem się to wydarzy to mamy 18 latka z akademii co obskoczy pozycję i robimy mistrza, tak jak wydarzenia z poprzednich sezonów nas nauczyły prawda
Ciekawe na ile wyceniają Elliota, skoro za Doaka odrzucili 15mln. Sprzedałbym obydwu, bo Chiesa ze swojego kontraktu nie zejdzie. Można dokonać ciekawych ruchów, za to kupić LO lub DM ale w Liverpoolu przecież marazm.
Ale my musimy mieć kilkunastu wyspiarzy w kadrze. Trent raczej odejdzie, Kelleher odejdzie, Robertson też powoli będzie się żegnał, Quansaha trzeba wypożyczyć. Z wyspiarzy zostanie tylko Bradley, Doak, Elliott, Gomez i to już jest zbyt mało, żeby spełnić wymogi rejestracji
Ja mam nadzieję, że z Elliottem to tylko żarty bo chłopak ma ogromy talent i nie widzę żadnego sensownego powodu żeby się go pozbywać (no chyba że będzie płacić za błędy klubu w ciągu letniego okna transferowego)
Robertson nie jest hg.
Powiedzieć że nie jest ulubieńcem Slota to nic nie powiedzieć skoro nawet w carabao nie rusza się z ławki. W lidze na 20 meczów uzbierał 43 minuty (!) i to większość za Salaha gdy już było po meczu, a nie na swojej nominalnej pozycji. Dla mnie powinien zostać ale nie zdziwię się jak sam będzie chciał poszukać sobie miejsca gdzie po prostu będzie grał
Z tym przyspieszeniem i sprintem to na pewno
przeciez to miała byc jego nominalna pozycja
Przyznaj @kuczq , nigdy byś nie powiedział, że to będzie najbardziej memiczne okienko od 2015 roku. Absolutnie fatalne a teoretycznie nie oszczędzaliśmy. Pamiętam jaki tu był ogromny hajp na Darwina i jedynie nieliczne głosy alarmowały, że chłop co potrafi zjeb*ć setę to jest niepojęte. Jedyny plus tamtego okienka? Kwota odstępnego za Fabio.
@Scooby_Doo 80 mln? Eee za tyle to nie. City stać na przepłacanie.
Odnośnie naszych transferów, to spokojnie można zamknąć temat, bo wiadome że nikt do nas nie przyjdzie, ale poczytać plotki zawsze miło
Eintracht Frankfurt to są ładne złodzieje, niby gracz wygląda świetnie ale liga kijowa
@CzerwonyBartek Racja, ciekawe jest też to, że zazwyczaj napastnicy są flopami a pomocnicy, obroncy i bramkarze lepiej sobie radzą.
Te kwoty transferów teoretycznie mogą być jednymi z wielu składowych przez które ci zawodnicy okazują się klopsami. Zresztą podobnie jak w przypadku Benfiki. Chłop przychodzi jako jeden z najdroższych transferów klubu kupującego i z automatu narzuca się na niego olbrzymią presję a trzeba pamiętać, że ani Benfica ani Frankfurt to nie są miejsca które można nazwać topowymi zespołami z topowych lig (Bundesliga mocno odstaje do Premier League i La Liga. Ustępuje imo równiż zdecydowanie Włoskiej). Przez co wraz z olbrzymią presją przychodzi duży skok wymagać i brak czasu na wdrożenie.
Edit 2. Bo chyba nie idą za takie chore pieniądze
To co ma tam grać do końca kontraktu skoro tylko za tyle chcą go sprzedać? Nie problemem jest przeskok a to za jaką kasę idzie bo wtedy wymagania rosną niewspółmiernie do umiejętności.
To też może świadczyć, że zawodnik jest debilem, skoro robi taki skok w karierze, a nie stopniowo do coraz lepszych klubów.
Nie mogę przeboleć Marmousha, myślałem że do nas przyjdzie
Ależ mi ciśnienie skacze po tych informacjach
Przecież trzeba znaleźć środki na transfery, co Wy chcecie? Przecież tak działa FSG.
Nie wiem czy znam drugi klub z takimi właścicielami mogliśmy mieć spokojnie 5 mistrzostw, a z nimi trzeba liczyć na cud, że wszyscy będą zdrowi i w formie. Chciałbym żeby jak najszybciej odeszli.