Chyba w ofensywie bo w defensywie Kerkez to cienki bolek. Jedynym realnym wzmocnieniem zarówno w ofensywie jak i defensywie na LO byłby Robinson ale Fulham na pewno go zima nie odda.
@Mati2020 chętnie to przeanalizuje, wystarczy pooglądać mecze Bournemouth w tym sezonie aby zobaczyć gołym okiem że w defensywie do Robinsona brakuje mu lata świetlne.
No ale czy to nie jest prawdą. Jestem kibicem klubu, s nie transferów. Jeśli o mnie chodzi dopóki będą na pierwszym miejscu to mogą ścigać więcej gaci niż zawodników. Jak spadną na drugie to ich znienawidze
Moim zdaniem powinniśmy iść po lewego obrońcę hato,kerkez, nuno Mendes czy ait nouri.
Na stopera można za grosze wypożyczyć choćby skrinara, a na dmf wypożyczyć Douglasa Luiza. W zeszłym roku wyglądał świetnie zna lige. Nie wiem czemu mu w juve nie poszło, ale nie jest to byle jaki grajek.
Oczywiście wolalbym aby kogoś kupili niż wypożyczyli, ale… A co wam będę pisał. Sami wiecie
Juz widze jak przychodzi Kimmich,ktory zarabia tyle co Salah.
Poza tym skoro my prawie nie robimy transferow to musimy celowac w mlodszych graczy, zeby tutaj chociaz te 5-7 lat na poziomie zagrali. Te 27 lat to w naszym przypadku uwazam, ze jest max.
Na co nam 30 latek jak za 2-3 lata bedzie znowu problem na danej pozycji a my oczywiscie nie bedziemy kupowac.
Wiem, ze sa wyjatki ze po 33 roku zycia daja rade, ale nie oszukujmy sie, wiekszosc jednak gra juz slabiej, albo czesciej łapie kontuzje.
Niech mi nawet Harveya pijawki(pion sportowy) nie próbują ruszyć, chyba że wypozyczenie na pół sezonu, żeby pokazał, że Arne popełnia wielki błąd nie stawiając na niego i wrócił silniejszy
No pięknie to wygląda. Nie dojść, że nikt nie przyjdzie to jeszcze opierdolą Harveya. Młody, ambitny i mocno się utożsamia z klubem - po co nam on?
Mam nadzieję, że szybko pójdzie dementi z klubu.
Bo właśnie to, co robi City to najlepszy argument dla tych będących zbyt mocno pro-FSG, bo oni robią dosyć paniczne ruchy i do tego słono płacąc. Kiedy za połowę wydanych przez nich pieniędzy moglibyśmy dwie pozycje wzmocnić i to pewnie podobnie, jak nie lepiej jakościowo. No ale popadać w skrajność to niektórzy lubią.
Kerkez pewnie do wyciągnięcia za nieco ponad 30mln funtów (ploty o 50+ od MU to wsadźcie między bajki, oni kasy nie mają obecnie do rzucania na prawo i lewo, by tyle rzucać), a DM/N/CB przeszukać rynek w celu znalezienia nowego gracza na wzór przydatności do Matipa (no ale w styczniu niestety nie za darmo). Ciekawy jestem ile by chciało Lille za Davida teraz w styczniu, ale pewnie deal nieopłacalny, bez niego francuska drużyna zbyt dużo straci w kontekście rywalizacji w L1/LM. Jednak gdyby był dostępny za te 10-20mln, to swam z Nunezem, którego wysłać do tego Milanu na wypożyczenie (gorzej nie będzie jakościowo, a być może Kanadyjczyk by się wkleił z miejsca w skład, a i Urus być może by więcej pograł i coś postrzelał w słabszej SA) wyglądałby świetnie IMO. To tylko takie gdybanie oczywiście i życzeniowe pierdolenie, ale no który raz możemy przejebać zwycięskie pół sezonu, bo kadra nie wytrzymała? Ileż kurw@ można?!
Latem… latem… wszystko latem (by potem i tak chvja zrobić XD), a mnie to głównie interesuje co w styczniu zrobimy, by zaradzić obecnym problemom i TYM, które BARDZO prawdopodobne, że nadejdą. No ale panowie za biurkiem w zarządzie nie potrafią się uczyć z historii, która u Nas się dzieje niemal co sezon, potrzebujemy jeszcze 10 sezonów, by móc zapobiegać takim rzeczom. Spokojnie, algorytm się uczy, AI niedługo Nam wywali takie dane, że no to już na pewno będzie ten rok, te okienko!
Nie no rzucam tak luźno tym City,ja mówię wsm o każdym klubie grającym na topowym poziomie.Kto dopuszcza do sytuacji żeby 3 najważniejszych piłkarzy,legend klubu miało możliwość rozmawiania o transferze ZA DARMO do innych drużyn nie podejmując żadnej walki by ich zatrzymać.W City jest taka akcja tylko z KDB ale on siedzi więcej w szpitalu i jego tygodniówka wciąga nosem te naszych gwiazdorów
Niestety obecnie pojawiły się te same problemy co zawsze - wąska kadra. Dopóki zawodnicy są w miarę wypoczęci i nie ma kontuzji to jest ok. A kiedy przychodzi zmęczenie spowodowane graniem non stop co 3 dni, pojawiają się kontuzje czy zawieszenia za kartki - to jest problem. Choćby tu piewcy FSG z Radbugiem na czele opowiadali jacy to są wspaniali właściciele - nie zmieni to faktu że trofea się wygrywa szeroką ławką. A my takiej nigdy nie mamy. Zawsze są jakieś braki. Postawę FSG na rynku transferowym charakteryzuje prokastynacja - odkładają wszystko na ostatnią chwilę. Wiedzą że to przyniesie kłopoty ale w tym momencie cieszą się że nie wydadzą kasy
Moim zdaniem potrzebny byłby lewy obrońca ponieważ Robertson nie wie co się dzieje przez ostatnie kilka miesięcy stał się okrutnie niepewny a Trent myślami jest gdzie indziej,nie ma dobrych rezerwowych na środek obrony,zaś o 6 wszyscy przestali już myśleć eh szkoda słów
Tu bym się srogo wkurzył na włodarzy klubu. Elliott to diament tego klubu. Jeśli miałbym na siłę szukać mankamentów Slota, to właśnie nie stawianie na Harveya.
Ręce precz od młodego!
Jeśli miałoby to być wypożyczenie do końca sezonu, to w porządku. Zbierze minuty i wróci silniejszy. Sprzedaż odpada.
Ogólnie to City chce jako zabezpieczenie dla Erlinga ściągnąć Marmousha. My się im nie interesujemy, bo przecież mamy Chiese.
Carlos Baleba ma być dla nas za drogi, szukamy innego zawodnika o podobnych atrybutach. Podobno przekreślony jest Zubimendi, bo nie potrzebujemy takiego piłkarza. Nie chcemy też Tchouaméniego, bo podobno zachował się bardzo nie stosownie wobec nas.
Dziwię się, że po Szobo to Jones jest wyżej w hierarchii, kiedy to Elliotowi bliżej do Węgra.
Inna sprawa, że jeśli miałby gdzieś iść na wypożyczenie pograć więcej albo z opcją wykupu, to nie mam nic przeciwko. Zapłacić kilkanaście-20mln za jego rozwinięcie, same plusy. No poza faktem, że teraz trzymamy go na niskiej tygodniówce, a wtedy dostałby srogą podwyżkę ;D
Kto takie rewelacje wydał? Czy to takie samozwańcze tezy?
Wygląda? Zubimendiego chcemy dalej, tylko czekamy na możliwość - co znaczy, że jednak coś tam sporo osób dobrze widzi i potrafi ocenić, że do Nas pod Slotem pasuje, bo i zagra zamiast Ryana i obok niego, zapewne i obok Maca czy pozwoli Alexisowi grać wyżej (to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie, Zubi na 6, Ryan obok na 6/8 i Macca na 10, to byłoby w mej opinii najlepsze, docelowe ułożenie pomocy, do rotacji Dom, Jones, Harvey, Endo, no ten transfer pozwala tak mocno rotować środkiem, że każdy dostanie minuty i każdy odpowiednio odpocznie w natłoku meczów).
Baleba wydaje się graczem na lato jeśli już, potrzebowałby czasu na aklimatyzację w drużynie i załapanie nowej taktyki. Jednak jeśli nikt w styczniu, na co się zapowiada… to jak najbardziej za jestem, jednak to nieco inny typ zawodnika niż Hiszpan. Również wysoki sufit, ale wdrożyć go u Nas byłoby na pewno ciężej.
Tchoumeni spalony nie tylko wizerunkowo u Nas wybierając Real, ale i sportowo pikuje w odmęty zapomnienia. Uważam, że gdyby była jednak promocyjna cena, to do uratowania jak Gravenberch przez Slota, ale takowej na pewno nie będzie w przypadku Realu i prędzej wylądowałby w MU/Chelsea/PSG niż u Nas.
Przychodzi: Kerkez lub Hincapié, Zubimendi i Kvaratskhelia😅
To ja w taki dil bym poszedł
No to co jak tak lubi Salaha to moze skusi się na gre u nas z nim
@kuczq dokładnie powinna byc bo w tamto lato nie kupiliśmy nikogo. Wiec na luzie 250 mil na trasfery powinno być. No chyba ze az takie sknery sie zrobiły.
W klubie jest kasa na lewego obrońcę, środkowego obrońcę, napastnika i na kontrakty dla van Dijka, Trenta i Salah. Przynajmniej w teorii, bo te wielkie dochody, które Liverpool co sezon uzyskuje znikają jak pieniądze z komunii.