Rozważania transferowe (dyskusja)

skasowane, zła sekcja

To już nawet nie jest śmieszne to co sie odwala.

Jest np Kerkez na LO można go kupić i załatać tam dziurę ale nie beee

Obrońcy środkowi też są dostępni na rynku i to fajni. Ale nie xD Endo na środek obrony xzd masakra

Np

Kończy mu się kontrakt można by było złożyć ofertę. Gra dobrze w Bayernie.

@Kratos ty teraz chyba żartujesz? Jaki poziom on podniesie ?

@Kratos Tah ma 28

Jak tak dalej pójdziemy to majestra przerżniemy :laughing:

Nazwiska. Realne. Podnoszące jakość w długim terminie.

Czekam.

@Mati2020 nie żartuje. Czekam na listę.

I nie, 29 letni Tah nie jest rozwiązaniem.

Prosimy profil obrońcy jaki Cię interesuje i będziemy rzucać nazwiskami. Szkoda czasu na strzelanie w ciemno.

Dlaczego nie jest rozwiązaniem ?

1 polubienie

Kratos i FSG mają rację to musi być gracz w przedziale wiekowym 21-23, z min. 10 letnim doświadczeniem seniorskim, najlepiej z PL ale jednocześnie ograny w Europie i pucharach, min. 2 lata obserwowany, min. 3-6 miesięcy negocjowany, gracz do 1 zespołu ale jednocześnie akceptujący grę jako rezerwowy, taki nie za drogi… a reszta nie ma znaczenia. POWODZENIA I KRZYŻ NA DROGĘ

23 polubienia

Mam wrażenie jakby @Kratos sabotował na forum. Caly czas ten nie i nie xD Ale jak typ z rezerw to juz jest perspektywa :laughing: Mam wrażenie jakby kratos nie chciał dobrych transferów i gotowego produktu do pierwszego składu. Ino typ 18 lat moze wypali xD mentalność edwarta i fsg ci weszła za mocno.

4 polubienia

W międzyczasie gdy Liverpool drugie okienko transferowe robi przysłowiowego Uja City na dniach będzie doklepywać 3 transfery gdy jest problem jest rozwiązanie,wszędzie tylko kurde nie u nas ja tego nie rozumiem…

2 polubienia

Bo nasi właściciele to sknery, dopiero jak coś się spierdoli to wykładają hajs - lato 2023.

2 polubienia

Panowie. Narracja fsg i ich obrońców jest taka, że jesteśmy na 1 miejscu. Tylko to ich interesuje. A to, że za chwilę możemy walnąć na plecy i kwiczeć z powodu braków kadrowych, jakości na boisku ich nie obchodzi. Nie myślą długofalowo. Najgorsze, że klub musiałby mocno zacząć tracić formę, aby do nich to dotarło. Ciekawe czy jak spadniemy na drugie miejsce ich narracja się zmieni :thinking:

@down
Zmieniłem :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Nie można pikować w górę.

Zubimendi, Kerkez, Hincapie.

Oni wystarczą

No co ty za drodzy dla niego xD

Ja bym kerkeza i tah w zimie próbował ściągnąć.

Zubimendi i Hincapie trochę nie realni w zimie. Chodź można by bylo spróbować Hincapie 40/70mil by trzeba było w zimie dać.

1 polubienie

No kon by sie usmial ale przez lzy :joy: co ja tutaj czytam.
27,28 czy 29 latkowie sa za starzy,nie nadaja sie itd :man_facepalming:
To co mamy kupowac tylko zawodnikow ponizej tych rocznikow,moze tylko juniorow czy jak ?
A juz wiem,prawie zapomnialem,ze w tabelkach exela z FSG to tacy gracze to emeryci a ci po 30-tce to stoja juz nad trumna.
Panie i Panowie wy tak na powaznie czy nabijacie sie ?

2 polubienia

Ja ostatecznie uważam, że transfer środkowego obrońcy w środku sezonu to słaby pomysł. SO potrzebują generalnie sporo czasu, żeby zacząć jakkolwiek rozumieć się z partnerami z bloku defensywnego czy z bramkarzem, a przede wszystkim, żeby zrozumieć taktyczne założenia. Wystarczy spojrzeć na takiego Konaté, który miał przecież cały okres przygotowawczy w lato, a regularnie zgarniał cięgi i krytykę (często niesłusznie).

Niemniej taki LO to już inna kwestia, co z większym powodzeniem mogą wejść do drużyny i tutaj jest imo największy problem. Tracimy masę goli po błędach Robertsona (już abstrahując od Trenta, bo tutaj godzimy się na jakieś osłabienie kosztem ataku), ale nasza lewa strona to krater - Arsenal, Fulham, United, masa strat, błędów i generalnie krater to problem znacznie poważniejszy.

Pisałem kilka tygodni temu, że boję się jednak mimo wszystko o nas i że nie stawiałbym nas jeszcze jako faworytów po sukcesy bo musi przyjść kryzys i przyszedł.

Kwestia tego jak do tego podejdzie Slot i czy ostatecznie dostanie LO, bo liczba meczów zawalanych z tej strony po prostu rośnie i utrudnia.

Edit innym temat.

Wku sie jak Kerkez pójdzie do Manchesteru United bo czytam właśnie że chcą wzmocnić LO w zimie i 50 mil chca dac za kerkeza jak tam pójdzie to edwart pakuj manatki.

Może Victor za Darwina?

Na cito - DM i LO.
Stoper raczej latem, teraz te dwie pozycje są palące do wzmocnień.

Sam o nim myslalem bo nie drogi ale obrazalski i ciezki charakter. No ale Mane byl tez podobny do niego troche (nie z powodu koloru skory).

Ja bym Davida widzial. Tani transfer a chyba bylby dobry.

Od lat odwlekamy nieuniknione

Victor to może nie season wonder… Miał dobry 2023. Tyle. Aktualnie w Turcji więcej bramek ma Piątek…

Ogólnie wy szukacie wzmocnienie do ofensywy. A u nas kuleję defensywa.

Kerkez za 50 baniek w styczniu na LO np juz by dalo jakość w defensywie.

@Ath303 sprawdź statystyki a później pisz.

Z innej beczki