Rozważania transferowe (dyskusja)

No nie do końca 12 goli w 1 części sezonu, najlepszy wynik dotychczas w lfc, rotowany i gra na nie swojej pozycji.

3 polubienia

Dobrze mówi. Tak się zaczynały inne transfery

Powiedziałbym nawet, że na spokojnie ponad 300 by dostał.

1 polubienie

His output is varied. 79% of his goals for Napoli have been right footed, 79% of his assists have been left-footed.

Jaaierdole. Obunozny potwor

Ciekawe czy jak podbierzemy PSG Kvare to w ramach odwetu- zemsty nie zdecydują się obrać kursu na Salaha

1 polubienie

Tak sobie myślałem, czy nie będą chcieli użyć transferu bramkarza, żeby rok później zaklepać też Kvare i coś może być na rzeczy.

I to prawdopodobnie oznaczałoby koniec Nuneza w LFC i grę Diazem na pozycji nr 9.

Jedyny plus Kvichy to fakt, że byłby drugim Gruzinem. Dlatego też chciałbym tu Kerkeza, bo wg mnie dwóch dobrych graczy z jednego kraju, a do tego podstawowi zawodnicy reprezentacji (a nawet ich kapitanowie) to jest spory plus dla klubu, by budować w tych krajach fanbase, nawet jeśli to tylko Gruzja czy Węgry.

Tylko to nie jest do jasnej ciasnej wystarczający argument za tym transferem. Może wiek, 24 lata w lutym. Spora wymienność pozycji w trakcie meczu, ALE to nie jest PS, to nie jest napastnik. To urodzony, naturalny LS. Tutaj jest Gakpo. Gakpo nie gra poza LS dobrze na żadnej, innej pozycji. Więc PO CO?! Interested FC swoją drogą, ale no gdyby to był transfer PO uzupełnieniu kadry, a nie zamiast.

2 polubienia

Jest taka szansa, jedyny puchar jakiego nie ma Salah w gablocie to Uber Eats Trophy.

1 polubienie

Mając 1 świetnego i 1 dobrego bramkarza kupiliśmy sobie kolejnego i to z Gruzji.
Teraz mając 2 dobrych/ topowych lewoskrzydłowych plus 3 zawodników co może tam grać od biedy kupimy sobie 6ego też z Gruzji. Ma to sens widzę spory potencjał.
https://youtube.com/shorts/5fnkJdLi5jE?si=OGe0HNa4Fq3bQrSj

2 polubienia

bardzo odważnie twierdzicie że go kupimy hehe

1 polubienie

Urwa, a tak płaczecie o brak zmienników i krótka ławkę.

Dogodzić kibicom Liverpoolu, to naprawdę trudna sztuka.

Co by nie mówić o Edwardsie to umie w tą grę, przez następne dwa tygodnie nikt nie będzie pytał co z kontraktami , czy jest szansa na lewego obrońcę albo czy w maju Endo ogarnie na raz grę na defensywnym pomocniku i stoperze tylko bajki o gruzińskim skrzydłowym. Wystarczyło tylko szepnąć komu trzeba plotkę, szacun Edi

13 polubień

No fakt potwór 5 goli we wszystkich rozgrywkach w tym sezonie, a ten ujowy Diaz co grać nie potrafi 12 goli. Już nie róbmy z niego niewiadomo, kogo na pewno talent ale ten sezon średni, ale poruszenie jest na forum bo niby Lfc Consider jakimś graczem po 1.5 roku, Jaja jak berety:))))

2 polubienia

Tu sie tyle dzieje jakby mial nadejsc jakis transfer a gowno nadejdzie, a juz na pewno nie taki transfer jaki jest oczekiwany xD. Jedyny sens transferu jest taki jesli Salah odchodzi. Nie ma gdzie Gruzin grac. Lewa strona to domena Gakpo, srodek Jota/Diaz, tylko prawa strona ze wzgledu na obunoznosc.

No chyba ze Salaha na srodek sie da.

Bo może jest to okazja na pozyskanie zawodnika który jest tuż przed tym aby zostać światowej klasy piłkarzem? Coś jak transfer Salaha? Przecież Kvara wciąga dupa Gakpo i robi z niego chaczapuri

1 polubienie

Ty jesteś gorszy od Radbuga, on stara się uargumentować te swoje posty chociaż ;D ale dobra…
Jest Gakpo w formie, jest Diaz, od biedy Jota (ale on powinien grać na szpicy, by tam Nunez nie grał) - po co czwarty LS, kiedy brak podstawowego LO, rezerwoego CB, kogoś na granicy 3/4 pomocnik na 6/8, no i napastnik z krwi i kości (wtedy na LS wraca Jota dodatkowo).

Tak, po uzupełnieniu reszty braków w kadrze jestem JAK NAJBARDZIEJ za tym transferem, ale jeśli mam wybierać jedno lub drugie, to transfer Gruzina wydaje się dla mnie bezsensowny, a właśnie ciężko mi uwierzyć, że wydając tu z 60-80mln dołożymy drugie tyle na kolejne 2 transfery potrzebne w styczniu.

Czy wg Ciebie prawdopodobnie TO JEDNO wzmocnienie tak odmieni grę, jak rozłożenie budżetu na kilka potrzebnych wzmocnień? No chyba, że zaszalejemy i wydamy ~150mln w styczniu, ale w to nie uwierzę, aż nie zobaczę ;D miło bym się zaskoczył.

Nooo 5 goli w tym sezonie, Gakpo 12, Diaz 12, i to w lidze włoskiej…

1 polubienie

Planowany zastępcą jest Chiesa :laughing: A to ciekawe mozemy w zestawie Niunieza oddać :laughing: doplacimy napoli troche ino :sweat_smile:

1 polubienie

Ta nazwa jest już zarezerwowana dla pewnego klubu w Hiszpanii

Krótko to wytłumaczę braki Liverpoolu są na innych pozycjach niż lewe skrzydło

6 polubień