Rozważania transferowe (dyskusja)

Tak dla porządku, potrzeba zmienników na pozycji defensywnego pomocnika, lewego obrońcy i środkowego obrońcy. Ale idziemy po lewoskrzydłowego, których mamy 3. Widzisz różnicę czy jeszcze nie bardzo ?

7 polubień

Ornstein podaje kolejne info nt. Kvary

3 polubienia

Kvicha potrzebuje obok golleadora. Przy Nunezie to będzie świetny ubaw oglądać :joy:

Można raczej zapomnieć o temacie.
Pewnie Napoli chce przyspieszyć rozmowy, to szuka chętnego, kiedyś się nim interesowaliśmy bla bla bla

3 polubienia

Jak jechać to jechać lepiej ten Kvara niż nic aczkolwiek mam mieszane uczucia do tego co się dzieje….

Ale to Fabricia. To tylko powielacz informacji ktore i tak znamy xD

Fabricia to może i Włoch, ale i tak powiela. Tylko to potrafi. Jest wybitny w pisaniu rzeczy oczywistych

Akurat z Włoch to chyba najlepsze źródło, szczególnie jak podaje informacje konkretne.

Czyli Napoli chce 80 i jest w trakcie rozmów z PSG, to raczej traktowałbym za pewnik.

Przecież to nie jest prawdziwe konto romano

Oh szkoda,tak dobrze żyło mi się tymi dwoma godzinami rollercoastera transferowego :laughing:

3 polubienia

Wszystko wskazuje na to że jutro nie będzie już tematu Gruzina ani @SalahOfficial na forum

7 polubień

Jakieś 50 wpisów wcześniej o tym pisałem, że PSG go klepie, więc odpadamy na starcie.

1 polubienie

To samo było w lecie: no i jak nam dogodzić, przecież robią transfery (zupełnie nie na tę pozycję co trzeba, ale co tam)?

Mamy bliźniaczo podobną sytuację do owego hiszpańskiego klubu Left Wing FC.

Obrona do wzmocnienia, środek też coraz gorzej, brak następcy Kroosa, a Perez kupuje Mbappe na pozycję, gdzie gra już Vinicius i najchętniej także Bellingham. Zespół gra padakę, a wobec kontuzji w obronie zostają z głębokim rezerwowym Lucasem na prawej, mają półtora zdrowego stopera i muszą się ratować wynalazkiem z akademii, który na szczęście dla nich gra dobry sezon. Tymczasem jeśli chodzi o transfery, są plotki, że chcą Musialę.

Brzmi znajomo?

Tylko że Real przynajmniej stara się podprowadzić nam Trenta, a u nas i tu cisza.

1 polubienie

Coś takiego mi mignęło na necie. Ktoś wie czy dobre źródło? Bo jeśli na takich warunkach chłop by tam odszedł to może fajnie by było się w to wbić.

1 polubienie

Od Elona Maska poprzez Kvarę następnie p*rno aż po świąteczną atmosferę KOCHAM TO FORUM

6 polubień

Przecież Conte chciał Diaza w Tottenhamie i byli ogólnie na niego mocno napaleni tylko Ward im go podradl. Jakbym miał strzelać to Napoli woli Diaza. A przecież Liverpool w lato ogłaszał, że 70 mln i Diaz może odchodzić. Tutaj można liczyć na swapa.

Jaki Nunez do Napoli jak oni mają tam dwóch napastnikow? Lukaku i ten drugi czorny wypożyczony do Turcji,ktory może wrócić w każdej chwili.

Jak ktoś na poważnie wierzy w transfer Kvary, a jest kibicem LFC minimum 5 sezonów to nie mam słów. Nie ściągamy lewego obrońcy pomimo wielkiej potrzeby, a kupimy zimą jakiegoś gwiazdora na lewe skrzydło. Bajki dla idiotów.

Dziwi mnie, że nie idziemy po Araujo. Dobra cena, kozak piłkarz, często łapie kontuzje, więc taki regen Matipa. Zdzierstwo FSG już naprawdę nie ma granic.

4 polubienia

Uważam, że transferów nie będzie, bo trzeba pozamykać sprawy kontraktowe, a ponieważ słabo sypie z tej skarbonki, to idzie jak pewnej (pani) w deszczu.

1 polubienie

Niekoniecznie. Osobiście wątpię w transfer Gruzina, ale fsg pokazało że jak ktoś jest “rights playerem” to sypna kasa. Tak było z szobo i caicedo. Kvara ma mają pensje to też pasowałoby do naszego zespołu. Jego kupno sprawiłoby że nunez lub albo jota/Diaz odchodzą a Diaz i tak bd wtedy już tylko napastnikiem.

Donośność Gruzina jest ale nie w dryblingu więc stawianie go na stałe na prawym skrzydle mocno ograniczy jego drybling. Więc on jest bardziej rozważany jako ktoś kto może co jakiś czas zluzować salaha, ale nie na stałe. W modelu do wyszukiwania graczy które stosuje liv możliwość wykańczania akcji obiema nogami jest bardzo ceniona dlatego gra to np jota i blisko był Gordon.

Zarząd mówił przed okienkiem że ruszy jak będzie okazja. 80m i pensja od 150-200 za takiego gracza w idealnym wieku dla naszego klubu to okazja.

Pytanie fsg jest tylko dlatego czy Napoli zgodzi się sprzedać za te 80 czy chce licytacji. Jeśli to drugie to wiecie jaki będzie finał.

To ja się już trochę pogubiłem. Były opinie, że aby sprzedać kogokolwiek do innego zespołu to sam piłkarz musi się zgodzić. Jeśli to prawda to skąd pewność, że Diaz czy Jota zgodzą się odejść gdziekolwiek ?? fsg nie kupuje póki nie sprzeda to po pierwsze, po drugie znowu wpakowaliby kasę nie na tą pozycje, którą potrzebujemy, po trzecie czy ktoś mógłby z pełnym przekonaniem powiedzieć, że zawodnik MUSI wyrazić zgodę na sprzedaż do innego klubu ? O ile w umowie nie jest inaczej, wiadomo.
Jeśli musi się zgodzić to klub jest zawsze uzależniony od piłkarza.
Jeśli nie musi to dlaczego nie sprzedają zbędnych zawodników ? :person_gesturing_ok:

A myślisz że taki Clark chciał odejść?
Stosuje się pewien przymus. Mianowicie nie bd grał :wink: jeśli liv powie jocie i darwinowi przed startem okienka letniego że nie są w planach klubu to myślisz że piłkarze w kwiecie wieku bd chcieli siedzieć na kawie do końca?