Rozważania transferowe (dyskusja)

Ale tak jest czy tak Ci się wydaje ?

Dopytuje o to w kontekście tego, że każdy mówi: kupmy tego, idźmy po tamtego, ale skąd pewność, że dany piłkarz chce grać w Liverpoolu ?

Tzn nigdy nie byłem przy takich rozmowach, ale z wywiadów z piłkarzami czy ich wypowiedzi często słychać było o takich praktykach. Po za tym Richard obdzwoni kogo trzeba i będzie go wciskał. Oczywiście nie zawsze się to udaje (keita,ox), ale w przypadku graczy zdrowych o to łatwiej.

Powinniśmy chyba zmienić nazwę tego tematu na “Marzenia transferowe” przy obecnych właścicielach nie spodziewam się ruchów na rynku transferowym.

11 polubień

Zawodnik rozważający albo przechodzący do PSG pokazuje brak sportowej ambicji. W tym kierunku nie ma nic oprócz pieniędzy. Liverpool oferuje Gruzinowi o wiele więcej. Pewnie za mniejszą tygodniówkę, ale i tak bardzo dobrą, nieosiągalna dla sporej części klubów w Europie.

czy ja wiem na ostatnie 5 lat 2 x polfinal i raz final lm. Liga dość słaba, ale też nie jest to MLS czy inna Arabia. W każdym razie skoro mają takie wyniki w LM to można śmiało ich zaliczać do top 10 drużyn w Europie, to chyba świadczy o niezłym poziomie sportowym. Sprowadzając właśnie takich zawodników jak Kvara, czy wcześniej Neves, Doue, mogą zbudować kadrę mogącą powalczyć o wygranie Champions LEague

Więcej czego ? Trofeów ? Meczy w sezonie?

1 polubienie

Możemy sobie dać spokój z takimi bzdurnymi transferami? Już widzę, jak wydajemy hajs na Gruzina w tym oknie a potem uzupełniamy rzeczywiste braki (ŚN, DM, LO, ŚO). Poza tym od dawna twierdzę że Kvara w PL to byłby flop na miarę Nuneza.

2 polubienia

Co takiego oferuje i w jaki sposób?
Ja wiem że w końcu jakakolwiek plotka się pojawiła ale nie ma żadnego tematu

To raczej były transfery na pozycje które wymagały wzmocnienia od kilku sezonów, zresztą jak się skończył jeden z nich dobrze wiemy

4 polubienia

Mnie bardziej irytuje, że nic nie działamy w kierunku Marmousha. Idealny zawodnik do nas na 9, a zaraz City go zgarnie (nie wiem po co on im, bo to nie jest pozycja która wymaga wzmocnienia - chyba szukają frajera tzn. drugiego Alvareza).

byle nie kolejny one season wonder z Eintrachtu

Ten artykuł na głównej ma w sobie tyle sprzeczności że śmiać się chce.
Tytuł artykułu powinien brzmieć. LIVERPOOL NIE KUPI KWARACCHELLIĘ bo:

• “Mówi się, że włodarze z Neapolu rozważą sprzedaż reprezentanta Gruzji jedynie za duże pieniądze.”
  • “Paris Saint-Germain wydaje się obecnie głównym pretendentem w wyścigu o 23-latka, którym mocno interesuje się również Chelsea.”
  • “Na ten moment osoby decyzyjne w Liverpoolu nie nawiązały kontaktu z obozem zawodnika.”
    i najciekawsze na koniec:
    -" Liverpool nie będzie walczył za wszelką cenę o zakontraktowanie Kwaracchelii(…)"
    Obrońcę, obrońcę w pierwszej kolejności obrońcę ŚO i LO .
4 polubienia

A to jest akurat bardzo prawdopodobne. Juz raz sciagnelismy Gakpo majac na lewym Diaza czy Nuneza i potezne braki gdzie indziej. Zreszta teraz tez wzielismy uj wie po co Chiese majac jednoczesnie kilka innych duzo powazniejszych dziur (zwlaszcza, ze zamiast tego Chiesy mozna by wstawic nazwisko dowolnego 15 latka i pozytek bylby dokladnie taki sam w przypadku kontuzji Salaha).

Takze ten transfer i tak wydaje sie najbardziej prawdopodobny ze wszystkich ostatnich doniesień. xD

1 polubienie

Slot zapytany O Kvarę, nie ma co się napalać :smiley:

@Kratos co tym bardziej świadczy o tym, ze to tylko plotki :smiley:

Bardziej się interesujemy, i lepiej go obserwujemy niż inni

3 polubienia

Jeszcze nie widziałem, żeby trener otwarcie potwierdził plotki transferowe.

Ornstein pisze pierdoły które podrzucą mu flip i flap z liverpoolu, już w lecie pisał jakieś dziwne artykuły o tym że Richards jest jakimś super niesamowitym specjalistą, mimo że ten gówno zrobił przez całe okienko.
Trzeba przestać brać go na poważnie w kwestii newsów o lfc

Były emocje ale czas wrócić do rzeczywistości w lfc :sweat_smile:

Może byc też tak że Erling dał znac że bedzie iść do Realu w niedalekiej przyszłości.

Jakie emocję…?
Taki transfer od początku pachniał Bellinghamem czy Caicedo pod publikę.
Niby można podpytać, a i tak z góry wiadomo, że jakiś inny klub już tam jest dogadany.

8 polubień