Rozważania transferowe (dyskusja)

Gdyby za każdy komentarz w rozważaniach transferowych na polskim forum Liverpoolu FSG dostawało kasę to…

pewnie mieliby jej jeszcze więcej.

Rzeczywistość alternatywna. Conte zakochuje się w Darwinie Nunezie bo widzi w nim drugiego Lukaku. Idziemy na swap z dopłatą. Następnie Hughes pokazuje sowje osłąwione umiejętności i idzie na pełnej po Kerkeza a końcem okienka Zubimendi stwierdza, że 26 urodziny to czas na nowe wyzwanie dając czerwonym zielone światło na styczniowy transfer.

7 polubień

11 polubień

Kibice na forum lfc.pl masowo klepią niemca po hełmie…

… do momentu, w którym okazuje się, że 15 milionów jakie dorzuciło FSG to byt mało na dopłate do Kvary oraz zakup Kerkeza i Zubimendiego, Henry wrzuca swoja fotke z cygarem pytajac co oni tam palą w tym Sociedad, a sprzątaczka w AXA Training Center zaczyna recytować polską konstytucje z przygrywającym w tle Mazurkiem Dąbrowskiego.

1 polubienie

W Bournemouth wypadli wszyscy napastnicy, więc pomyślałem, że na miejscu Liverpoolu zaproponowałbym im wypożyczenie Núñeza do końca sezonu. Nie piszę tego dlatego, że nie jestem jego fanem, ale uważam, że to znakomita okazja dla samego zawodnika, by udowodnić swoją wartość na angielskich boiskach. W Bournemouth miałby pewne miejsce w składzie w każdym meczu, co mogłoby pomóc mu nabrać większej pewności siebie i spokoju w grze.

3 polubienia

Liverpool nie kupi kvary bo nawet jak Napoli zacznie od licytacji 80 to zawodnik i klub doprowadzi do licytacji kiedy nami i psg i Chelsea. Wiemy jak taka się skończy

Kibice LFC: FSG chcemy Kvarastskhelie w domu!
FSG: Będziemy go mieć 30 stycznia.
Kvarastskhelia 30 stycznia w domu:

22 polubienia

I jeszcze kupili marmoladashviliego majac najlepszego GK an swiecie i bardzo dobrego rezerowego.

1 polubienie

7 polubień

Bazylea chętnie przygarnie Mo z powrotem :smiley:

2 polubienia

A ja wam powiem, że cieszę się, że to koniec plotek o Kvari

Jest to świetny piłkarz, ale naprawdę kupno kolejnego ofensywnego piłkarza jest bez sensu oraz równoznaczne z rezygnacją ze wzmocnień na pozycjach, które potrzebują odświeżenia

2 polubienia

Ale co się naobserwowaliśmy to nasze XD

13 polubień

Jak już o obserwowaniu wspomniałeś mam nielegalne źródło ale to jest taki poziom dna tier listu transferowego, że aż tam gośćiu w tym dnie odwiert zrobił.

2 polubienia

Myślę że odgrzewany kotlet z lata.
Obawiam się że na już to mu nikogo nie szukamy niestety i kupimy tylko kogoś jeśli będzie on dostępny w świetnej cenie. No właśnie taki kvara gdyby nie wplątali się co z PSG.

1 polubienie

Uwielbiamy obserwować towar na półkach, przymierzać ciuchy w galerii, patrzeć na nowe auta. Prawie jakbyśmy kupili.

3 polubienia

Fucha życia to praca w scoutingu LFC. Jeździsz sobie po Europie, zwiedzasz Neapol, San Sebastian i wiele innych miast, samolot, hotel, żarcie opłacone. Raporty, które piszesz w sumie są gówno warte, bo w 95% przypadkach bostończycy zablokują od razu operację z uwagi na koszty. Reasumując twoja robota nic nie zmienia, po prostu podróżujesz i dostajesz za to kasę.

8 polubień

Ale wiesz że to tylko plotki? Gazety z tego żyją a jak to dizs powiedział Arne na 100 takich plotek 99 to nieprawda.

Druga sprawa to chyba dobrze że obserwujemy najlepszych graczy i najbardziej utalentowanych na świecie?

Mamy okazję niedużym kosztem ściągnąć klasowego zawodnika, w idealnym wieku, za którego nie tak dawno większość kibiców Liverpoolu dałaby sobie odciąć to i owo, to teraz okazuje się zbędny i w ogóle to złe FSG.

Mózg pęka, co się czasami dzieje na tym forum.

4 polubienia