Wincyj napadziorów i bydymy grać systemem 4-0-6 albo cuś ![]()
Wtedy zdobędziemy w ciul i trocha ![]()
45 mln to niewiele zaoferowali szczerze powiedziawszy. Kvara jest wart o wiele więcej. Jeżeli tak się sprawy przedstawiają to transfer jest bardziej realny niż się wydaje. Odpalenie Joyce, Ornsteina w jednym momencie może to potwierdzać.
PSG zaoferowali najpierw Skriniara, a potem Muaniego plus dopłaty , ale oferty zostały odrzucone przez Napoli.
Takich łaków im wciskali to odmówili. Pięknego Darwina by zobaczyli, Urus, więc temperament, do tego stylowa kitka i ten uśmiech po zmarnowanej akcji… no takim się nie odmawia. Nunez + 40 mln i Kvara nasz.
Nunez idzie do nich dopiero latem jako rozliczenie transferu Osimhena ![]()
Czyli wymieniamy Nuneza za Kviche albo Osimneha, wprawdzie wczorajszego wieczoru na tym forum nie da się raczej pobić ale warto tu dziś też być
propozycja typu mela na twarz xD
Chyba Melo na wypożyczenie ![]()
Radzę się już zacząć uczyć tego nazwiska.
kuźwa forum takie opcje ma pryma sort, proponuje koledze @Radbug jak wysiądą palce od pisania, to dyktafonem nagrywać odpowiedźi :DD
Najlepiej byłoby pójść spać , obudzić sie po okienku transferowym i oszczędzić sobie zbednych nadziei jak i stresu … City dopina transfer już 10 stycznia i bardzo prawdopodobne, że dopnie jeszcze dwa … Wiem, że ważne są kontrakty naszej trójki ale jak chcemy w tym sezonie walczyć do końca o mistrzostwo to bez wzmocnień w styczniu nie widzę tego … Za dużo już widziałem …
Zależy ile Napoli jest nam w stanie dopłacić za naszego Urugwajskiego Goleadora.
Grał ten Kvara może na prawym skrzydle…? Może w tym jest jakiś głębszy sensu
Zakup kvary sprawia że albo odpuszczamy salaha(wątpię), albo odpuszczamy kupno napadziora a jota/Darwin/Diaz jeden z nich opuszcza Anfield najpóźniej w lecie.
A co ma kvara do salaha, zupełnie inne pozycje na boisku, kvara to lewy forward, ewentualnie na środek bo kilka meczy tak grał i wtedy gakpo kvicha salah, tak se gadamy bo to 1 % szans, dla mnue jedyne światełko to że mamy już 1 gruzina wiec bedzie miał swojego ziomka;))))
Kvara jest obunożny i potrafi grać na prawej stronie, grywał tak już w Kazaniu.
Zagrał na prawej kilka meczy za młodu, typowy prawonożny skrzydłowy/napastnik, oglądałem wiele jego meczów liga,lm i nigdy nie grał na prawej flance ale na siłe można i tak, tylko po co? Ja tam po cichu liczę dalej na Salaszka, ale coraz mniejsze szanse na ten kontrakt
Ciekawa propozycja, tyle czy sam darwin byłby zainteresowany.
Nikogo nie kupimy więc te dylematy są niepotrzebne, jeśli kogś sprzedamy to może uzbieramy na jakiś półśrodek na pewno nie na kviche.
Kvicha cudowny grajek, bardzo lubię oglądać choćby highlighty Napoli dla niego, jednak pozyskanie go w obecnej sytuacji kontraktowej oraz patrząc na głębie składu byłoby trochę irracjonalne. Z resztą podobnie było z Mamardashvilim, do teraz się zastanawiam po co został ściągnięty mając dwóch czołowych GK. W każdym razie pozycja LS jest niezwykle mocna u nas - nominalnie to Gakpo, Diaz + ewentualnie Nunez / Jota / może nawet Chiesa. Chyba najlepiej obsadzona pozycja w zespole. Na 9ce Gruzina nawet nie rozważam bo marnować takiego dryblera na cofniętej 9 to byłoby przestępstwo.
Do wzmocnienia przed pozycją LS są następujące pozycje w kolejności:
- LO - żaden z obecnych lewych obrońców nie dowozi
- ŚPD - ktoś do rywalizacji z Gravenem i Maccą którzy grają wszystko
- N - farwocel Nunez i niestety szklanka Jota

- ŚO - jedynie Virgil jest skałą, reszta co chwila łapie kontuzje
- PO - w przypadku odejścia Trenta
- PS - w przypadku odejścia Salaha
No mi wychodzi że jedynie GK i ŚPO jest równie mocno obsadzone co LS. Przy obecnym stanie kadrowym na następny sezon mi ta sytuacja się wydaje kuriozalna.
Tymczasem City miało problemy w obronie i luźną ręką sobie wywalają 40 mln na no name ![]()