Rozważania transferowe (dyskusja)

Ja akurat tak nie narzekam, bo bardzo bym się cieszył jakby się Gruzina udało kupić, aczkolwiek uważam że powinniśmy się skupić na pozycjach gdzie naprawdę potrzebujemy wzmocnień (ŚO,LO, DP) niż kupować kolejnego gracza do ofensywy, chyba ze Chwicza to transfer na zastępstwo za kogoś kto odejdzie latem (Salah? Nunez?).

Niedużym kosztem? Wszędzie pisze ze Napoli żąda 80 baniek za niego to jak niby dla nas to nieduży koszt?

Bo o wymianie i dopłacie chyba nigdzie mowy nie było?

@Kratos Tylko że ta kwota imo mała nie jest jeśli założymy że się dogadają i ustala kwotę na poziomie 60 mln funtów np. to to jest około 70 mln euro. Dla porównania Diaz przyszedł do nas za 37 mln funtow (ktore mogly podbic z dodatkami do 49) takze to bylo jakieś 44 mln euro. Tutaj mamy kwote o dobre 30 mln większa.

1 polubienie

Klub z Paryża miał zaoferować 45 mln euro, czyli prawie dwa razy mniej niż chciałoby Napoli.

Zdaniem Lyncha, Liverpool może przystąpić do akcji, gdy kwota między klubami zostanie uzgodniona. - To jest coś, co już robili wcześniej. Widzieliśmy już takie podejście.

• Tak było w przypadku Luisa Diaza, który dołączył w zimowym oknie transferowym. Liverpool wkroczył do gry, gdy Tottenham był już dogadany z Porto.

• Pozwolili Spurs wykonać całą robotę, dowiedzieli się, na jakie pieniądze zgodzi się Porto i wtedy wykonali swój ruch. Myślę, że teraz mogą postąpić podobnie. Dowiedzą się, na co przystanie Napoli i przystąpią do akcji.

Fragment artykułu z głównej. Ofertę PSG powinniśmy bez trudu przebić. Napoli chce 80 milionów euro, co daje 67 milionów funtów. Myślę, że jest realna szansa zmieścić się w 55-60 milionach funtów. Poczekamy co zrobią Paryżanie.

@Drzewiec no dobrze. Źle to ująłem.

1 polubienie

Nowy poziom odklejenia. Gość za 80 mln (nieduży koszt, brawo :laughing:). Dopiero co fsg poszło po mega okazję pana Chiese i trzeba kolejnego skrzydłowego. Co za polityka transferowa. A potem ci wyjdzie jeden z drugim i bredzi, że fsg złe. To już jest niezdrowe.

Wincyj napadziorów i bydymy grać systemem 4-0-6 albo cuś :man_facepalming:t2:
Wtedy zdobędziemy w ciul i trocha :trophy:

1 polubienie

45 mln to niewiele zaoferowali szczerze powiedziawszy. Kvara jest wart o wiele więcej. Jeżeli tak się sprawy przedstawiają to transfer jest bardziej realny niż się wydaje. Odpalenie Joyce, Ornsteina w jednym momencie może to potwierdzać.

PSG zaoferowali najpierw Skriniara, a potem Muaniego plus dopłaty , ale oferty zostały odrzucone przez Napoli.

Takich łaków im wciskali to odmówili. Pięknego Darwina by zobaczyli, Urus, więc temperament, do tego stylowa kitka i ten uśmiech po zmarnowanej akcji… no takim się nie odmawia. Nunez + 40 mln i Kvara nasz.

1 polubienie

Nunez idzie do nich dopiero latem jako rozliczenie transferu Osimhena :sunglasses:

5 polubień

Czyli wymieniamy Nuneza za Kviche albo Osimneha, wprawdzie wczorajszego wieczoru na tym forum nie da się raczej pobić ale warto tu dziś też być

2 polubienia

propozycja typu mela na twarz xD

1 polubienie

Chyba Melo na wypożyczenie :stuck_out_tongue_winking_eye:

Myślę, że po zakupie Kvary i nieprzedłużeniu kontraktów to szykuje się nam jakoś taka taktyka

16 polubień

Radzę się już zacząć uczyć tego nazwiska.

1 polubienie

kuźwa forum takie opcje ma pryma sort, proponuje koledze @Radbug jak wysiądą palce od pisania, to dyktafonem nagrywać odpowiedźi :DD

8 polubień

Najlepiej byłoby pójść spać , obudzić sie po okienku transferowym i oszczędzić sobie zbednych nadziei jak i stresu … City dopina transfer już 10 stycznia i bardzo prawdopodobne, że dopnie jeszcze dwa … Wiem, że ważne są kontrakty naszej trójki ale jak chcemy w tym sezonie walczyć do końca o mistrzostwo to bez wzmocnień w styczniu nie widzę tego … Za dużo już widziałem …

1 polubienie

Zależy ile Napoli jest nam w stanie dopłacić za naszego Urugwajskiego Goleadora.

5 polubień

Grał ten Kvara może na prawym skrzydle…? Może w tym jest jakiś głębszy sensu

Zakup kvary sprawia że albo odpuszczamy salaha(wątpię), albo odpuszczamy kupno napadziora a jota/Darwin/Diaz jeden z nich opuszcza Anfield najpóźniej w lecie.

1 polubienie

A co ma kvara do salaha, zupełnie inne pozycje na boisku, kvara to lewy forward, ewentualnie na środek bo kilka meczy tak grał i wtedy gakpo kvicha salah, tak se gadamy bo to 1 % szans, dla mnue jedyne światełko to że mamy już 1 gruzina wiec bedzie miał swojego ziomka;))))

Kvara jest obunożny i potrafi grać na prawej stronie, grywał tak już w Kazaniu.