Nie rozumiem jak ktoś może w ogóle wierzyć w transfer Gruzina. Przecież lewy atak mamy dobrze obsadzony. Są inne pozycje wymagające wzmocnień… a niestety tego nie robimy. W ogóle dużo bezsensownych plotek wokół klubu się pojawia. Tak jak chęć zakupu klubu przez Muska. Bujdy. W USA pisali że miał kupić klub NFL Dallas Cowboys… Mam wrażenie że te plotki są celowo rozsiewane żeby odwrócić uwagę od nieudolności FSG w przedłużaniu umów z naszymi gwiazdami i brak realnych wzmocnień
Masz wyżej skąd info nawet dwa źródła. Byłby głupcem? Tak udawajmy dalej, że światem nie rządzi pieniądz.
Pamiętam jak Chelsea chciała Ugarte i proponowała 150k pensji to PSG od razu wjechało z ofertą 250k. Także powodzenia z przejęciem transferu od PSG.
I dlatego nie kupimy obrońcy ani pomocnika ![]()
Nie obowiązuje ich. Przecież kupowali Neymara za 222 mln i Mbappe za 180 mln. Mieli Messiego, Neymara, Mbappe na olbrzymich kontraktach i nie mieli żadnych kar. To jak niby teraz jak nie ma tej trójki to miałoby im się nie zgadzać?
Jestem na 100% pewny że za pare dni fsg wypuści do mediów wypierda że jednak nigdy nie byliśmy zainteresowami Kvarą i to wszystko to były tylko spekulacje medialne.
Edwards chciał sobie podbić znowu PR małym kosztem i udawać że coś tam niby robią w związku z transferami, a tu pech bo Conte otwarcie powiedział że Kvara jest na sprzedaż, a my finalnie i tak nie wykonamy żadnego ruchu
No wiesz co, na pewno tak nie jest…
Znaczy sie ja pytalem skad info ze dogadany od lata a nie czy dogadany. Nikt nie pisal ze juz od dawna jest dogadany.
Tak, swiatem rzadzi pieniadz, ale angole placa najlepiej razem z Hiszpanami wiec nie wiem o co chodzi. Stac ich na wyrownanie oferty psg, moze niekoniecznie Liverpool z wiadomych przyczyn, ale takie United czy City na spokojnie. Chelsea tez.
Pamiętam latem jak o tym pisali. Teraz nie będę ci szukał tweetów z przed pół roku ale ale obserwuje same solidne źródła.
Nie stać nikogo w Europie na wygranie licytacji z PSG.
Jeżeli wg googla Gruzin dostaje obecnie ok 40000 euro tygodniowo, a wg Romano ma zarobic 5x wiecej to jest to tygodniowka na poziomie 200k euro. Szalu nie robi, jest sporo klubow, by to przebic.
Wy serio chcecie Gruzina i 3 LN. Jest Gakpo i Diaz. Przecież tutaj potrzeba ŚO, LO i N. Jak nie więcej, wszystko zależy czy cała trójka zostanie.
@Spectre Jest Salah i Chiesa. Jedyna opcja jakby Egipcjanin odszedł w lato.
Przecież Gruzin jest obunożny. Może grać z powodzeniem na prawej…
Ale o czym my tu rozmawiamy jak Gruzin nie bedzie tu gral? My nie mozemy przez tyle tygodni podpisac umów z zawodnikami a chcemy kolejnych kupować.
Chiesa to nie zawodnik, to ciezki przypadek jak Keita. Nie licz na niego
Ale z jakiegoś powodu gra na lewej.
Bardzo się cieszę, że Gruzin tutaj nie trafi. Jego drużyna walczy o mistrzostwo, jest kluczowym zawodnikiem a on w połowie sezonu ucieka jak szczur i to gdzie… do PSG ![]()
Może i tyle ma podstawy ale przypominam, że Neymar dostawał np. 200k za klaskanie po meczu do swoich kibiców i różne inne bonusy. PSG ma już wprawę w obchodzenie FFP. Nie wspominając, że nie wiemy ile dostanie za sam podpis.
A z jakiego powodu Klopp wystawial Origiego na lewej stronie? Jak sie trenerowi upie#doli cos to tak zostaje.
Neymar to byl Neymar, Mbappe tez dostawal chorw pieniadze. Ale Gruzin na takie nie moze liczyc, to nie jest gwiazda TEGO formatu.
Właśnie Kvaratskhelia byłby dobrą opcją, gdyby nie było Chiesy, a tak to kompletnie niepotrzebny transfer. I jeszcze pewnie tygodniówkę trzeba byłoby mu dać większą niż ma u nas 3/4 składu. Już nie mówiąc, że spekuluję się, że PSG ma zapłacić za Niego 80 baniek.
Tutaj trzeba wzmacniać pozycję DM i blok obronny, a nie atak, gdzie mamy multum graczy.
ale akurat jakby była okazja i z tego co piszą, możnaby zaplacic 60 baniek i 200k tygodniowki, to chyba bylby przyszlosciowo dobry interes. Sprzedac Nuneza a Diaza przesunąć na środek.
za 80 baniek to tak jak piszesz, trzeba wzmocnic inne pozycje.
P.S. co nie zmienia faktu, że to jakas plotka dziennikarska jest na moje.
Dembele dostaje 384k, Skriniar 300k, Hernandez 360k. Więc Kvara też tyle może dostać.
Ciekawe czy wróci temat Zubimendiego. Ja bym Endo już zrobił 4 obrońcą.
Tutaj trzeba sprzedać Nuneza i kupić kogoś na środek, a nie przesuwać tam Diaza.
no ale ja piszę o przypadku, że jednak bysmy poszli po Kvare - co i tak się nie stanie. trochę wyrwałes z kontekstu to zdanie. Bo załóżmy hipotetycznie, że przychodzi Kvara to co z Diazem? - no chyba, że go też sprzedamy to ok. Ale znajac nas to pewnie nie, bo ma mała tygodniówkę, żadamy za niego tyle, że nikt nie zapłaci no i odejdzie za darmo, bo nikt mu nie da u nas 180k ![]()