Rozważania transferowe (dyskusja)

Antoine Semenyo - skrzydłowy znów niepotrzebny gość na obstawioną pozycję czyli pewnie 0% na transfer + Doaka samego w sobie chcą sprzedać za większą kase FSG
@Mati2020 Stefanos Tzimas młody grek ale znów napastnik niepotrzebny, albo promocja będzie i na wypozyczenia ale to tez pewnie 0% na transfer
Dziennikarze piszą aby pisać :confused:
Najgorszy fakt tego okna jest taki, że najmniej łączą nas z pomocnikami/obrońcami

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl: Naby Lad bardziej mnie irytował. Darwin poprostu się u nas zaciął lub jest produktem wyrachowanej socjotechniki Benfiki Lizbona​:face_with_hand_over_mouth: Zastanawia mnie jak w przypadku Darwina wyglądał nasz proces skautingu. Jakie by raporty i analizy na jego temat , nie do pomyślenia żeby na takim poziomie tak przestrzelić. Chłopak ma charakter i mam nadzieję że ulży nam i sobie, Arabia wydaje się idealnym miejscem na podbudowanie pewności siebie a przy okazji zarobi krocie.

Leaki ze strony rodziny piłkarza wypożyczonego do Nurnbergi były już prawie 2 tyg temu, więc musi być coś na rzeczy. Teraz podobno rozmawiamy z klubem.

A co do Darwina ciekawe czy sprawdziłby się w Milanie.

1 polubienie

Wiesz, kupiliśmy też za duże pieniądze Keite i Oxa którzy zdecydowaną większość kariery w Liverpoolu leczyli kontuzje… Także trochę tych wpadek było.

Liczyłem bardziej np. na Davida a tu klub szykuje nam młodego greka. Tzimas & Tsimikas

Moim zdaniem porównanie keity do Darwina nie na miejscu. Za keite zaplacilismy tylko trochę mniej. Czekaliśmy na niego rok. Dodatkowo odszedł za darmo, a za Darwina raczej cos odzyskamy.

A piłkarsko też przepaść. Co by nie mówić w zeszłym sezonie Darwin miał 2 w drużynie statystyki.
Keita nie odegral w naszej ekipie żadnej roli.

4 polubienia

Szukają? Edwart takie robi transfer. Nie da nam to jakość w ataku wku mnie trn edwart scyzoryk się w kieszeni otwiera.

Dobrze piszesz ze zamiast davida to jakiegoś bierzemy kolesia co nie znamy.

Ten sezon może damy radę wygrać majestra. Ale przyszły sezon? Będzie katastrofą.

Kontrakty

1. TAA
  2. VVD
  3. SALAH

Liczę ze podpiszą Kontrakty najbardziej Liczę na Salaha i VVD . TAA to pójdzie do Realu. Akurat tu nie ma problemu bo jest Bradley.

Ale jesli mamy liczyć na coś w przyszłym sezonie obwiazkiem Będzie kupno kilku graczy.

Na sprzedaż pójdzie Tsimikas, endo, Niuniez. I prawdopodobnie Taa.

Wersja jest jeszcze taka ze odejdzie Tsimikas Endo Niuniez i SALAH no i Trend. Wtedy to juz Będzie modlenie się o transfery. Nie o transfery tupu co wyzej pisze kolega tylko gotowca na wejście z buta w skład.

Napewno LO trzeba jest kilka możliwości nawed tego okienka. Np Kerkez czy Robinson. Wystarczyło by ładnie po smarować i juz bysmy mieli jedną pozycję z głowy.

A tak? W lato odchodzą gwiazdy nasze i trzeba łatac będzie dziury. LO, PO, SO, DFP PL. Jak ma edwart kupic szroty to przyszły sezon będzie tragiczny.

1 polubienie

Mysle, ze mając Dannsa i grając jednym napastnikiem środkowym ten transfer nie ma żadnego sensu.
Też nie pisze o tym nikt z Anglii, do tego jest na wypożyczeniu do końca sezonu.
Wygląda na ploty z czapy, ale jednak już kolejne źródło to wyciąga.
Jednak ten Plettenburg to też taki średnio wiarygodny poza Bayernem.

2 polubienia

Danns jest kilka razy lepszy od tego anonimowego Greka.

@Scooby_Doo całe 0. Z kompilacji na YT, to w 10 minut można znaleźć 10 nowych Messich.

Dannsa za to widuje od czasu do czasu i to talent czystej wody.

Ile spotkań Nurnberg widziałeś w tym sezonie?

Jaki Edwards? Kto odpowiada za transfery bo nie Edwards?? Edwards nie jest dyrektorem sportowym do k. nędzy. Pretensje do garbatego że ma dzieci proste…

Pomijając tego Greka bo to pewnie następna nieznacząca plotka to wyluzował bym z Dannsem, fajny chłopak ale na chwilę obecną nie ma jeszcze rozegranych 90 minut w sumie w seniorskich rozgrywkach. Ja już trochę lat mam i pamiętam jaką to karierę miał zrobić Woodburn, Ibe, Brannagan,Kent, Brewster czy ostatnio Gordon który właśnie się odbił od Championship. Tu trzeba kogoś kto będzie strzelał +15 goli w samej premier league, a Dannsa wysłać na wypożyczenie żeby się ograł w seniorskiej piłce
@Loku64 ale ja go w ogóle nie porównuję z tym Grekiem (chociaż to jest czyste gdybanie że Danns by strzelał w drugiej bundeslidze a o tym wiemy że strzela), piszę tylko że żaden z nich nie jest rozwiązaniem na już , a w lecie Nunez odejdzie na pewno, Jota też raczej nagle nie przestanie łapać kontuzji

1 polubienie

Ten Grek gra w 2. Bundeslidze, czuję że tam Danns też by ładował bramki aż miło.
Nie chodzi o to, ze przeceniam Dannsa, ale szanujmy się między drugą Bundesliga a nami to jest kilka poziomów różnicy :sweat_smile:

A Dannsa już mamy, jest młodszy i pokazał, że potrafi grać przeciwko mocnym drużynom.

Edit. Młodszy jest całe 10 dni xD

Z czego widzę nawet w greckim U21 jest rezerwowym i w 5 spotkaniach nie zdobył bramki. No nie róbmy sobie już jaj z pogrzebu, jak to ma być zawodnik, którym Liverpool ma się interesować :sweat_smile:

@Kolumbjajo to się zgadzam, dlatego jeśli rzeczywiście mielibyśmy go ściągać za te 25 mln, to lepiej to dorzucić do innego transferu, niż sobie ściągać kolejnego zawodnika do grania w pucharach, czy do wypożyczania.

2 polubienia

Ale jest tani? Jest tani.

3 polubienia

Szansa na to że z dannsa wyrośnie piłkarz na miarę Liverpoolu jest znacznie mniejsza niż na to że nie wyrośnie.
Co do greka to pewnie jego agent roznosi plotki tak jak jakies pół roku temu agent tego lewego obrońcy co teraz dołączył do bourmouth

1 polubienie

Jak to prawda to chyba Za duzo pija w tym zarządzie

Anfield Watch rozumie, że The Reds odrzucili ustną ofertę w wysokości 70 milionów funtów za Darwina od Al-Hilal. Klub z Merseyside wycenia swojego napastnika na kwotę bliższą 85 milionom funtów, jak ujawniono ekskluzywnie wcześniej w tym tygodniu.

Deb deb w zarządzie

Stefanos Tzimas

Stefanos Tzimas jest 19-latkiem grającym dla Nurnberg w Bundesliga 2 na zasadzie wypożyczenia z PAOK. Jest najmłodszym strzelcem w historii greckiej drużyny. Jego wypożyczenie obejmuje opcję wykupu za 18 milionów euro, a doniesienia sugerują, że po imponującym początku kampanii 2024/25 zamierzają w pełni wykorzystać tę klauzulę. Te dwie informacje naprawdę wyróżniały się podczas badań. Po pierwsze, grał w pierwszej drużynie w wieku 17 lat. Po drugie, dla drugiej ligi niemieckiej, która wydaje się uważać, że 18 milionów euro to uczciwa opłata, coś tam jest. Poszperałem trochę i odkryłem, że był już łączony z Newcastle, Chelsea, Brighton i Bayernem Monachium. Jego osiem goli i dwie asysty nie pozostały nie zauważone. Dane, choć próbka nie jest zbyt duża, również mnie intrygujące. Ogromna liczba strzałów (4,05) z xG bez karnego wynoszącym 0,64. Dobrze wypada również pod względem akcji tworzących strzały (2,7), progresywnych podań (3,09) i udanych odbiorów (2,03) w przeliczeniu na 90.
fbref ma sekcję podobieństw graczy i jednym z nich jest Santiago Gimenez, główny człowiek Arne Slota w Feyenoordzie. Rozmawiałem z moim przyjacielem z Mediolanu, aby poznać jego opinie i powiedział: “Kreatywny No9. Dobry drybling i podania. Jestem jego wielkim fanem, dlaczego?”. Potem znalazłem czas, by zajrzeć na WyScout i ze smutkiem muszę przyznać, że znów się zakochałem. Żałuję, że nie nazwałem mojego syna Stefanos. Może używać obu nóg. W swojej szafce ma szereg wykończeń. Jest zwodniczo wysoki (6 stóp) i jest nieustępliwy bez piłki. Przypomina mi wyższego Diogo Jote. Wkrótce zamierzam zrobić bardziej szczegółowy artykuł na jego temat. Mam wszystkie nagrania, ale wiem, że dzisiaj pojawi się artykuł na jego temat i nie chciałem, abyście zostali bez informacji na jego temat. W końcu jesteście tu dla wglądu :saluting_face:. Podpisanie kontraktu z kimś z Bundesligi.2 byłoby ryzykownym posunięciem, ale on jest talentem, który nie pozostanie w tej lidze zbyt długo. Chcieliśmy, aby Liverpool podpisywał kontrakty z piłkarzami, zanim ci przejdą do klubu, który będzie dla nich odskocznią i czuję, że zrobimy to z Tzimasem, jeśli po niego sięgniemy. Wygląda na to, że jest przeznaczony do dużego klubu, a jego liczby ładnie odbijają się od dna. Z kilkoma udoskonaleniami może być kompletnym środkowym napastnikiem. Nie ma jeszcze dla niego miejsca, ale jeśli Darwin Nunez miałby odejść… Bardziej szczegółowy artykuł prawdopodobnie ukaże się jutro, ale chciałem, żebyście mieli to na razie.

By sam

Dlaczego :sob::sob::sob::sob::sob: 70mil to dobra cena

Za to mogli byśmy mieć Kvaratskhelia😅

AnfieldWatch dziecko admina chyba wlazło i takie bzdety pisze xD
Albo jeszcze lepiej inni podłapią i znów kilka dni zasłona aby o kontraktach nie gadać.

2 polubienia

Wymysł na 100%. Przecież kompletni idioci musieliby tam być, by tego nie przyjąć.

1 polubienie