Rozważania transferowe (dyskusja)

Nic tylko brać, statystyki niesamowite, drugi Yamal, wonderkid z Grecji. Sprzedamy Nuneza za 80 mln i kupimy za to tego Greka, no to jest deal w stylu fsg.
Czizys!!! To może dołóżmy te 15-20 do kontraktu Salaha, Trenta???

1 polubienie

Trochę mnie dziwi taka powszechna krytyka tego transferu. Przecież wieku z was chciało abyśmy stawiali na młodych utalentowanych którzy to u nas mają wyjść na wyższy poziom. Oczywiście co do greka nie mam żadnej wiedzy jaki jest jego potencjał itp ale jak przeczytałem że jest obunożny i że ma bardzo szeroki wachlarz wykończenia plus dobrze presuje to wiem że we wszystkich tabelkach hughesa i Edwardsa jest mega wysoko.

3 polubienia

po statystykach wyglada troche na kolka, ktory nawet w powietrzu przegrywa :smiley:
mało podań, słaba celność podań. Bardzo słaby współczynnik wygranych pojedynków. Wszystkie bramki z pola karnego. A do tego załapał się już na 2 żółte i 1 czerwoną kartkę. Tylko raz w drużynie tygodnia.
Nawet nie jest w topce strzelcow ligi.
Co innego sciagac talent, a co innego gościa, co się nie wyróżnia na drugim poziomie w Niemczech, a tu jest narzekanie, że Bundesliga jest słaba :smiley:

Po jutubach, to wydaje się, całkiem szybki, ale też, że w Grecji przede wszystkim to się chyba nie uczą bronić :smiley:

1 polubienie

To już lepiej grać Dannsem niż ściągać byle kogo.

2 polubienia

Gdyby City zrobiło taki transfer to by było narzekanie, że my talentów nie bierzemy :joy: Wyluzujcie, tu jest kupowany potencjał, opcja rezerwowa najwyżej na ten moment. Nie wypali to go sprzedadzą a za Nuneza przyjdzie jakiś konkret.

3 polubienia

Tak to niestety wygląda

14 polubień

Nunezowi też można wykroić takiego youtuba że będzie drugi Messi. Z golem z Realem na Anfield jako wisienką na torcie.
Nie mam pojęcia, jaki jest ten Grek, ale zakładając, że z Darwina już więcej nie będzie chętnie bym oddał Urusa do Arabii. Ale jedynie zakładając, że ściągamy np. tego Tzimasa, a reszta kasy na DM/LO.

1 polubienie

PLotke wypuscil jakis Grek pozwiazany z Anfield Watch. Plettenburg pisze o tym, jak teraz wszyscy sa zainteresowani, a ktos z Liverpoolu nawet dzwonil. Może własnie ten Grek z Anfield Watch :smiley:
Ten Plettenburg jest powiazany z Bayerenem, a do Norymbergi z Monachium blisko :smiley:
Moim zdaniem gownoplotka na wzbudzenie zainteresowania zawodnikiem.
Bo FCN, żeby go kupic musialaby wielokrotnie przebic swoj rekord transferowy, a pewnie nie awansuja do Bundesligi, wiec szukaja innej opcji zarobku.
Wiec no nie ma czego bronic raczej obroncy transferu :smiley:

1 polubienie

nie wiem nie myślą w tym zarządzie. Jaja se robią z tego klubu :laughing::laughing: czuję że przyszły sezon będzie tragiczny.

Ja tego nie kumam dają za Niunieza 70 mil. A my sie zastanawiamy :sweat_smile:

My zamiast isc po Kvaratskhelia to PSG nas ubiegnie :laughing: klaskać tylko zarzadowi.

W poście na X Romano napisał: „Paris Saint-Germain osiągnęło wstępne ustne porozumienie z Napoli w sprawie Khvicha Kvaratskhelia. Umowa na 70 mln euro plus dodatki po tym, jak historia została ujawniona tutaj w zeszłym tygodniu, jest gotowa. Pięcioletnia umowa dla Kvary gotowa. Ostateczna zgoda właścicieli i… zaczynamy”.

My zamiast łatać dziury. Np na LO to oni wszystko w lato chcą ogarnąć. No poprostu masakra

2 polubienia

A kto powiedział, że oni cokolwiek chcą ogarnąć ? Taśma, młotek, paczka trytytek i jakoś się ten skład ulepi z tego co jest i jazda po top 4. NIECH ŻYJE FSG a nam kibicom ch*j w kakao.

2 polubienia

Mam wrażenie, że osoby krytykujące FSG często zapominają albo nie chcą pamiętać czasów poprzednich właścicieli, które słusznie odeszły w niepamięć. Nie doceniają też tego, jak wiele obecni właściciele zrobili dla Liverpoolu i z jakiego miejsca wyciągnęli klub. Nigdy nie byliśmy drużyną, która ściąga największe gwiazdy – one rodziły się u nas. Może nie jesteśmy jak City czy PSG, ale przynajmniej nie musimy się wstydzić za to, kim jesteśmy i jaką drogę przeszliśmy.

Nie no co to za argument jest ?
Liverpool to nie jest laska co kupuje buty w sklepie internetowym ,ktore jak nie beda pasowac to sie odda :grimacing:

Poprzedni właściciele byli tu ledwo 3 lata i nie ma już ich ponad 14 lat. Więc nie rozumiem do czego dążysz :smiley:

to mamy patrzeć, że było gorzej i cieszyć się, że nie ma tragedii :smiley:

W każdym razie sportowo to też jakoś wiele gorzej, (jeśli nie lepiej niż średnio za FSG) nie było w latach 2007-2009 :stuck_out_tongue: Dopiero jak musieli się wyprzedać w 2010, zaczęliśmy sportowo podupadać.

2 polubienia

Ludzie krytykują FSG za to że stoją w miejscu. Rozwinęli klub do pewnego momentu i nie mają ambicji wejść wyżej. Hicks i Gillette rządzili klubem ledwie 3 lata temu a ich rządy skończyły się ponad 14 lat temu. Rozliczajmy FSG z tego co oni obecnie robią a nie porównujmy do tego co było w zupełnie innej epoce…

6 polubień

myslisz, że kibice City wstydzą się tych 6 tytułów Pepa? Przeciez city to nie jest taki do konca arabski wynalazek, bo oni mieli pełny stadion nawet w championship. Oni mają swoich wiernych kibiców tak jak Sunderland i Newcastle.

1 polubienie

Anfield Watch informuje, że Barry Hunter, główny skaut klubu, przebywa obecnie w Niemczech, aby omówić szczegóły potencjalnego transferu. Rozmowy z przedstawicielami Tzimasa zakończyły się sukcesem w ubiegłym tygodniu.

Ale mi sie scyzoryk otwiera w kieszeni.

Zamiast LO SO czy DFP kupić to jeszcze typa co w życiu w akcji nie widziałem kupują.

Zamiast kupić Kerkez czy Robinsona w tym okienku. to oni sobie napastnika kupują. Ja sie boje przyszłego sezonu będzie katastrofy. Jak tak będą robić.

Dokładnie tak działają transfery, nigdy nie masz pewności czy się sprawdzi. Jeśli nie, starasz się jak najwięcej odzyskać. Czy to transfer za 20mln czy za 80 :slightly_smiling_face:

Nasz zarząd to kpina. Kontrakty Salaha, Virgila, TAA leżą… Za Nunesa dają 70 milionów funtów, nie sprzedają… Za to kupujemy jakiegoś młodzika z 2. Bundesligi. Tak nie funkcjonuje poważny klub…

1 polubienie

Araby zazwyczaj dają więcej niz faktycznie jest wart zawodnik

Trzeba się porównywać do najlepszych, najambitniejszych bo tylko to może spowodować rozwój. Wracanie do lat dziadostwa jest destrukcyjne.

2 polubienia