To tak nie działa w zimowe okna, kluby potrzebują swoich zawodników takich jak kerkez w obecnym stadium sezonu nikt swojego podstawowego gracza nie puści ( są wyjątki ale to 5/100 transfer requesty, klub nie ma kasy itp.) i oni sobie mogą zyczyc bez problemu 60 mln, kiedyś Liverpool kupił na szybko gościa ( Bo nasz Fernando uciekał do niebieskich) to kwota była wtedy ogromna a powiedzmy, że to był Pierwotny Nunez 3x gorszy… Na szczęscie był nasz Gryzak z Ajaxu, co Liverpool ratował Sam z Gerrardem.
Zawsze niezawodny James Pearce informuje, że będziemy chcieli powiększyć nasze szeregi tylko wtedy, gdy spełnione zostaną następujące warunki: „Jeśli uda się zawrzeć umowę, która będzie miała sens finansowy i będzie leżała w długoterminowych interesach klubu”.
A to po to jest ten nonem z Bundesligi 2 xzd japi sycyzoryk wychodzi sam z kieszeni.
Człowieku ile razy jeszcze możesz napisać to samo, że trzeba ściągnąć Kerkeza lub Robinsona? a i oczywiście dodaj jeszcze swojego „niunieza” i „edwarta”
No musiał o tym Nunezie wspomnieć a dziś go nie będzie, jak FSG ma kupić w przyszłości napastnika to zakaz fryzury w “koka” bo to klątwa jakaś @Loku64 wo skuzwesyn nie nie to są plotki do takich dziadów nie da rady
Jasne, ale jeśli klub jest gotowy wydać aż takie pieniądze (jak na nasz klub) to musi widzieć w chłopaku coś więcej. Ja byłbym zadowolony bo dobrze zazwyczaj wychodzimy w tych inwestycjach w młodych, ale oczywiście gdyby taki wydatek w żadnym stopniu nie kolidował z naszymi zakupami do pierwszej drużyny.
Do tych co nadają na JP. Przecież klub na starcie okienka powiedział że interesują nas tylko gracze w cenach normalnych czy promocyjnych. Nie wiem czemu ludzie dalej się dziwią.
Klub już tak wiele razy pokazał że woli przeczekac z graczem średnim niż przeplacac za zawodnika według klubu właściwego że szkoda to po raz kolejny tłumaczyć.
I ja nie oceniam czy to dobrze czy źle. Ocenia to tylko boisko