Jasne, ale jeśli klub jest gotowy wydać aż takie pieniądze (jak na nasz klub) to musi widzieć w chłopaku coś więcej. Ja byłbym zadowolony bo dobrze zazwyczaj wychodzimy w tych inwestycjach w młodych, ale oczywiście gdyby taki wydatek w żadnym stopniu nie kolidował z naszymi zakupami do pierwszej drużyny.
Do tych co nadają na JP. Przecież klub na starcie okienka powiedział że interesują nas tylko gracze w cenach normalnych czy promocyjnych. Nie wiem czemu ludzie dalej się dziwią.
Klub już tak wiele razy pokazał że woli przeczekac z graczem średnim niż przeplacac za zawodnika według klubu właściwego że szkoda to po raz kolejny tłumaczyć.
I ja nie oceniam czy to dobrze czy źle. Ocenia to tylko boisko
dopiero co miał iśc do Newcastle i też ponoć o tym wspominal Plettenburg, dopóki nikt poważny nie napisze o ofercie, to w to nie uwierzę
Poza tym w tych plotkach od Anfield Watch to nawet piszą, że transfer poleciał negocjować Barry Hunter (szef skautingu), co wydaje się być mocno nietypowe
Możliwa przyczyna tego transferu: Chcemy kupić dobrego LO, Robbo na ławkę, Tsimikas do sprzedania. Jako że Salah się z nim przyjaźni, powiedział, że pójdzie do Arabii jak nie będzie Tsimikasa. FSG chce teraz móc mu powiedzieć, że mają Tsimikasa w domu.
I elegancko niech sobie pogada po hiszpańsku z Artetą, myślę że po całej sadze, po tym jak odpalił dzięki temu Ryan to nikt tu za Zubimendim tęsknić nie będzie. A są inni zawodnicy za którymi warto się rozejrzeć.
Trasfery nie doszłe. Zumbimedi tchouameni jude emmm Mbappe emm jeszcze z 10 bym wymienił Będą z 2 Bundesligi brać:sweat_smile:
Już widzę jak podpisze kontrakt TAA z nami bo jak zobaczy kogo kupujemy to stwierdzi że klub bez ambicji trzeba się zmyc.
@kacciq ty chcesz ciągnąć przyszły sezon Gravenberch? Mądre to nie zbyt.
@Kratos taki ze mnie trol ze chcę by w LFC biegali gracze na poziomie? A nie gracze z 2 Bundesligi? Mam wrażenie że zarządzenie było takie z góry od fsg by nie kupować graczy takich jak Kvaratskhelia czy zumbimedi? Bo mam takie wrażenie jakby ktos sabotował przy transferach.
Związek doskonały - niedojrzały dzieciak idzie do najbardziej bezjajecznej drużyny w Anglii. Nikt tutaj za nim płakać nie powinien, a Arsenal ściągając ciągle ten sam typ piłkarza (ŚP/DM o inklinacjach defensywnych) stoi w miejscu.
A nie sądzisz że jeden Gravenberch to za mało na cały sezon? Endo jest zdecydowanie za słaby na ten poziom. powinniśmy poszerzać skład, mieć jakościowe opcje do rotacji. Za rok będzie płacz bo kontuzja albo słabsza forma Ryana i będziemy mieć poważne problemy.
Może Arsenal się już w lecie ugadał z nim, że teraz biorą Merino to i mu razniej bedzie i Sociedad nie bedzie mialo wielkiej dziury do zalatania na raz. PRzeciez plotki o Arsenalu pojawiały się wiele przed naszymi rzekomymi działaniami. Więc już może wtedy było po sprawie
Tam Parteyowi się kontrakt kończy, więc chyba po prostu tak to mieli zaplanowane.
Jeśli nawet dla nas był “right playerem” to nie ma co udawać, że to słabe wzmocnienie.
Powtórka z Caicedo? Wlecimy z ofertą jak chłop już będzie w samolocie do Londynu?
Wydaje mi się, że nie, a problem z przesadzoną eksploatacją Gravenbercha dalej nie będzie rozwiązany.