Rozważania transferowe (dyskusja)

Hughes to nie jest fachowiec na poziom takiego klubu. Zainteresowanie Grekiem z drugiej ligi niemieckiej wszystko wyjaśnia. Gość mentalem i podejściem do pracy zatrzymał się na poziomie jego poprzedniego klubu.

NIC NIE ZROBIŁ A JEST TUTAJ OD LATA. Od dawna nie mieliśmy tak biernego dyrektora sportowego. Na ten moment do odstrzału, a więc powtórzyłem to co pisałem w temacie FSG (przy czym zrobiłem sporą burzę).

Pan Hughes OUT.

Menel z Niemiec ściągnięty w roli strażaka na rok czasu więcej zrobił niż Hughes.

5 polubień

To co robi ten zarząd zaczyna być strasznie frustrujące i wkurwiające. Mamy do wzmocnienia LO i 6, pojawiają się plotki z Kvara i jakimś no namem z 2Bundesligi. Licytujemy się o Zubiego całe lato nie mając alternatywny bo to nasz “right player” a teraz po cichu dopina go Arsenal. Pięknie kompromituje się nasz zarząd a wisienka na torcie jest fakt że do tej pory NIKT z wielkiej trójki nie przedłużył kontraktu. Co tu dużo mówić gratulacje Richi i Edwards, jak do tej pory wspaniała praca

6 polubień

Edwards nie jest od transferów ile razy mam to powtarzać. To należy do Hughesa, tak samo umowy kontraktowe. Przyszedł po koleżeńsku na stanowisko, jako fajny ziomek prywatnie, ale tak samo się tutaj odnajduje widzę na stanowisku co Pep w Salzburgu.

1 polubienie

A kto zatrudnił na stanowisko dyrektora Hughesa? Tyle mi wystarczy

Taki sam płacz był tutaj latem, że w tym zarządzie na głowę upadli, żeby grać Gravenberchem na 6. Że brak kupna 6 to katastrofa. Tymczasem jakoś to idzie. Zapewne planowane jest kupno kogoś do rotacji z Ryanem, ale raczej będzie to opcja tańsza, młodsza i bardziej perspektywiczna.

No niestety, jak widać nie jesteśmy klubem, który finansowo może sobie pozwolić na trzymanie w drużynie trzech zawodników o wybitnej jakości na 2 pozycje. Jednocześnie nie uważam, żeby opcja alternatywna za Zubimendiego musiała być dużo gorsza.

Ja poczekam i ocenię po letnim okienku. Na razie będę j…ł Hughesa tylko za brak nowych kontraktów.

Natomiast tak, uważam, że dla Arsenalu to kiepski ruch, bo wzmacniają się zupełnie nie tam, gdzie powinni. No chyba, że śpią na kasie i zdołają jeszcze latem kupić LS, napastnika i dwóch obrońców.

Czyj ziomek? No, więc chyba jakaś odpowiedzialność na Edwardsie tutaj jednak spoczywa. :wink:

I nie będą z nimi przedłużać? No dobra, to ma to sens :slight_smile:

1 polubienie

Jak się nie wzmacniają tam gdzie powinni? Konczą sie umowy Parteya i Jorginho. Musza dzialac. A u nas ani umowy sie nie przedluzyly ani nastepcow nie szukamy.

2 polubienia

Śmieszy mnie to ze my dajemy za jakiegoś typa z Bundesligi 25 mil gdzie mamy najlepiej obsadzone pozycję. A za zubimendi nie chcemy wyłożyć hajsu gdzie potrzebujemy 6 jak i LO na już. Wyjaśni ktos mi to co oni odwalają xD

Mosci Szlachta :smiley: spoko,spoko !
To wszystko jest zaplanowane przez FSG, strategia ktorej my szaraczki nie rozumiemy.
Konkurencja jest kompletnie skolowana o kibicach innych druzyn juz nie wspomne.

Najwazniesze ,ze mamy 1 miejsce w PL i LM…na teraz i oby litosciwy Bog dopomogl aby tak zostalo do konca.
A transfery…

1 polubienie

Ciekawe, czy ten Zubimendi po pół roku nie zatęskni za słoneczkiem i górami Kraju Basków, i jak nie przymierzając jeden z reprezentantów Urugwaju będzie jeździł na kadrę się spłakać jak to mu w tej Anglii źle :wink:

te całe pieprzenie jest oparte o to, że niby nam na ostatnią chwilę odmówił, a nigdy nie doszło do akceptacji oferty przez klub, więc może skończ z tą słabą narracją, jaką probowały nasze tuby propagandowe puscic, a skupmy sie na faktach…
A fakty są takie, że my nie potrafiliśmy tego transferu sfinalizować, a Arsenal to zrobił.

2 polubienia

Może i nie będzie transferu Kvaratskheli, a kontrakty najważniejszych piłkarzy wygasają za 5 miesięcy, ale za to główny cel za którym się nasi szefowie Rysiu i Edzio uganiali całe lato też nie przyjdzie i dołączy do rywala ligowego. Jak dobrze, że w następne lato będzie do wydania 500 milionów ze środków z Bellinghama, Tchouameniego, Caicedo, Lavii i Zubimendiego, nie mogę się doczekać kolejnego monitorowania i szukania okazyjnych transferów :heart_eyes:

5 polubień

Przez ponad pół roku Zubimendi jest jedynym graczem na ta pozycję, którego oceniliśmy jako pasującego do naszego zespołu…

Poza tym prawdopodobnie znów przespaliśmy moment - latem nam odmówił, ale widać, że zimą zmieniuł percpecje i przespaliśmy moment, w którym mogliśmy działać

1 polubienie

Jakieś średnie źródło Wrzuca plotę a wy dostajecie odrazu szału do głowy.
Emocjonować to można się było Kwiczą bo pisał o tym Orstain Lynch i Pearce.

1 polubienie

ale ze średnie o Zubim :D?

A Lynch i Ornstein napisali o Kvarze, że nic nie zrobilismy w sprawie, tylko wykazalismy zainteresowanie czy cos. Czyli na zasadzie, nic z czego nie da się wykręcić łatwo :smiley:

Jasnym jest z pewnością jak nie ma konkretów u Lyncha, to znaczy, że artykuł na zlecenie, po tych bzdurach co wypisuje od lata :stuck_out_tongue:
Jakby z Pearcem go podmienili, bo kibice już czuli Jamesa bzdury za bardzo

My przecież nigdy nie uzgodniliśmy z klubem formy płatności za zawodnika. Przez cały czas negocjowaliśmy rozkładanie opłat na raty, a Sociedad tego nie chcieli. Może początkowo Zubimendi cghciał do nas przejśc, ale widząc jak wykładamy się na niemalże gotowym transferze to mu się odechciało

Teraz zaplanujemy na lato transfer Endo v.2.0 z drugiej bundesligi i gitara

Zwracam honor

No trudno. Taki los kibica LFC

1 polubienie

Ale o czym Ty w ogóle mówisz? Przecież to jest akurat jasne, że to piłkarz nam odmówił, a nie RS. Skąd taka informacja, że miałoby być inaczej? Jeszcze niedawno w wywiadzie Zubimendi mówił, jak to siedział samotnie kilka dni i się zastanawiał, i podjął decyzję o pozostaniu - to była jego decyzja.

Tak tak, zawodnik podjął decyzję o swojej przyszłości na podstawie tego, jak przebiegają negocjacje. Na pewno tak było.

Zawodnicy pojęcia nie mają o tym, jak przebiegają negocjacje między klubami. To była tylko i wyłącznie jego decyzja.

1 polubienie

w sensie sam to wymysliles czy co :D?

jedyna wypowiedz jego o Liverpoolu, że dostal info na wakacjach i postanowil odrzucic, ze jeszcze okazje przyjda :smiley:

No i przyszla z Arsenalu jak widać.

@kacciq gdzie tam gadanie o samotnosci i kilkudniowe rozmyslania :smiley: Po prostu dorabiasz na sile dramaturgii

Takie granie na emocjach wlasnie jak Lynch i potem pelno bylo tu srania o gorach i powietrzu :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Teraz będziemy czekać z dwa lata na kolejnego right playera, którego ktoś nam sprzątnie sprzed nosa. Jesteśmy transferowym memem.

3 polubienia

No i co tu się nie zgadza z tym co napisałem, bo nie kumam? :smiley: