Amerykańscy chłopcy kupili klub żeby robić biznes.Pewnie jest tam jakaś klauzula że ,rozwój klubu"itp.Oczywiscie klub się rozwija,rozbudowano zaplecze,powiększono pojemność stadionu ale jesli brak wzmocnień widoczny tak bardzo że napierdala po oczach nie jest działaniem na szkodę klubu to ja jestem nie z tego swiata
Sorki to miało być odnośnie fsg
Liverpool jest tak miły, że obserwuję czy dany piłkarz czasami nie będzie chciał odejść żeby mógł poinformować inny klub o dostępności.
Bellinghama obserwowaliśmy 2 lata i z wdzięczności za nękanie w lidze mistrzów poinformowaliśmy Real, że piłkarz jest dostępny.
W lato pomogliśmy obserwować Chelsea w sprawie Caicedo.
Ciekawe dla kogo teraz obserwujemy Hiszpana? Dla Arsenalu , a może City ?
Ciekawa rzecz została poruszona w podcaście. Nawet jeżeli wygramy w tym sezonie ligę (co rzecz jasna bardzo by mnie ucieszyło) to czuję lekkie przerażenie na myśl o przyszłym sezonie. Już teraz potrzebujemy ściągnąć szóstkę, lewego obrońcę, środkowego obrońcę i najlepiej jeszcze napastnika. Zanosi się na to że Trent i Salah odejdą, z Virgilem nie wiadomo. Jest na forum chociaż jedna osoba, która uważa że załatamy w jedno okno wszystkie te dziury?
To byłby przecież wydatek rzędu 250 milionów i to w bardzo optymistycznym scenariuszu. Paru zawodników na pewno zostanie opchniętych (Darwin, Kelleher, może Elliot, Doak, Chiesa albo któryś z obecnych LO), ale nie zamortyzuje to całej kwoty, dlatego boję się że w przyszłym sezonie dalej będziemy mieć braki kadrowe.
A więc oficjalnie połowa okienka transferowego za nami. Jak oceniacie w skali 1-10 działania klubu póki co? Ja wystawiam 9, bo bardzo podobało mi się monitorowanie Gruzina Khvichy Kvaratskheli, nawet słynny Ornstein napisał na ten temat, a to już nie byle co! Pojawiło się też wykazanie zainteresowania Grekiem, rodakiem Kostasa Tsimikasa - Stefanosem Tzimasem występującym w 2. Bundeslidze, jednak i w tym przypadku najprawdopodobniej wnikliwe monitorowanie nie znajdzie przełożenia na transfer, jako, że znany i lubiany James Pearce zdementował doniesienia. 10 nie wystawiam, bo dalej czekam na jeszcze jedno udane monitorowanie ze strony klubu - mój typ to Milos Kerkez, rodak Dominika Szoboszlaia i jego późniejszy transfer do jakiegoś Manchesteru United, a wasz?
Jest. Nazywa się na R, a kończy na adbug.
Solidna forma, stabilność, powtarzalność.
Nie ma na co narzekać.
warto zaznaczyć że forum lfc też obserwuje! i pewnie wyniknie z tego tyle samo
A tam transfery czy przedluzanie kontraktow z waznymi graczami,po co to komu?
Kupilismy przeciez mistrza Europy Chiese i bramkarza nad bramkarze a Wy tu psioczycie.
A tak w ogole to podczas 14-letnich rzadow jedynego,fantastycznego i niepowtarzalnego FSG wygralismy 1 slownie raz PL oraz LM.
Jest cudownie wiec nie marudzic “mie” tu!
Liverpool zachowuje się jak ja na dyskotekach w czasach szkolnych.
Stoje z boku i obczajam wszystkie fajne dupy, które akurat rozmawiają z innymi facetami. Może dla którejś zabraknie atencji to przejde do konkretów. Warunek? Aby dużo nie chciała, bo nie dam. Mam, ale nie dam.
W okienkach transferowych liczy się konsekwencja, czapki z głów dla naszych właścicieli.
Hiszpański brukowiec Marca, donosi że TAA przystał na ich ofertę. Nie wiem czy można to traktować poważnie.
Trochę mamy za szeroką kadrę, więc trzeba przewietrzyć
@Kajojojek13 tylko kim bedziemy grac puchary, albo w przypadku kontuzji czy 2 w środku pola(odpukać). Juniorami i woźnym chyba ![]()
przeciez tak jest co roku, to sie chyba przyzwyczailes
Akurat mortona bym sprzedal. Osobiście nie widzę w nim talentu na miarę lfc i lepiej dla niego i dla nas jakby po dobrym sezonie w championship go klub spieniężył.
To że tych pieniędzy nie zainwestujemy to już jest inna para kaloszy ![]()
@Loku64 a ile tych meczy nam zostało? Kukuryku to max 2 mecze w których morton i tak będzie ze względu na etap rozgrywek graczem nr 20+
Z kolei w pucharze Anglii zakładając że będziemy przechodzić to ile? 2-3 rundy? Czytaj 2-3 mecze. Więc myślę że damy sobie w tych meczach bez niego. Więcej okazji dla treya
Jakieś El Chiringuito również podaje że Arnold podpisał umowę z Realem.
Czyli na razie sami Hiszpanie o tym piszą, trzeba czekać na jakieś info z angielskiej strony.
Trencik odejdzie i to już jest pewne moim zdaniem…nasz zarząd nie ma aspiracji do bycia najlepszymi w Europie i to chyba widać,samo to,że zawodnicy wybierają inne klubu od LFC musi o czymś świadczyć…my tu możemy gdybać ale agenci piłkarzy napewno wiedzą więcej od nas co się dzieje w klubie i mamy tego efekty
Szczerze mówiąc to jeśli podpisał to niech go sprzedadzą zimą może uda się 40 mln wyciągnąć. Dołożyć 20 i kupić człowieka który będzie tu chciał grać i będzie w 100 % skupiony na Liverpoolu. Arnold nie udźwignie krytyki która z każdym tygodniem będzie większa.
Cieszy mnie, że mamy takich tutaj ekspertów od psychologii sportu. Trent zalil Ci się jak mu jest ciężko?
Problem w tym że jeśli podpisał kontrakt z nimi na lato to Real nie musi nic robić tylko poczekać. A nawet jakby chcieli go szybciej to więcej niż 20 mln (które nam proponowali) nie dadzą.