Lol
A bo to chodzi o to, że w poprzednie lato zarobiliśmy i teraz moglibyśmy wydać, ale nie mamy market opportunity. Trochę źle na początku zrozumiałem. No to w takim razie nic nowego i trzeba czekać na lato, raczej żadne zaskoczenie.
Lol
A bo to chodzi o to, że w poprzednie lato zarobiliśmy i teraz moglibyśmy wydać, ale nie mamy market opportunity. Trochę źle na początku zrozumiałem. No to w takim razie nic nowego i trzeba czekać na lato, raczej żadne zaskoczenie.
Ta Kvaratskhelia beee brak jakości
To jest naprawdę mało śmieszne… Na drodze FSG zawsze stoją jakieś przeszkody w robieniu transferów. Są pieniądze ale nie ma odpowiednich zawodników, są odpowiedni zawodnicy ale wybrali inny klub, Liverpool nie licytował bo nie będzie przepłacał… Można tak mnożyć. Naprawdę jeśli w tym sezonie przegramy tytuł bo te sknery nie chcą wzmocnić składu - to powinno się ich na taczkach wywieźć
To on do Arsenalu idzie czy do Championship?
A tak w sumie z czystej ciekawości (nie chce tutaj zło wróżyć po prostu pytam), jeśli nasza 3 nie podpisze tych nowych kontraktów to kogo widzicie na ich zastępstwo?
@kuba000 Nie strasz panie kolego
z przymrużeniem oka, ale z naszymi chęciami do transferów, to quansah, bradley i chiesa
„Bild”: Alphonso Davies nie dogadał się z Bayernem i najprawdopodniej odjedzie z klubu latem!
Alamy
I będziemy obserwować do lata
No to Real bedzie mial niezłe skrzydła TRENT, DAVIES ładnie bedą śmigać:)
No kurde mogli by tak zrobić
Ładnie to tam będą śmigać Raphinia z Yamalem w ElClassico ;D
Mimo wszystko u nas gorzej to wygląda niż w Realu. A perspektyw brakuje
Wszyscy- w zime ciężko kupić poważne wzmocnienie
City- potrzymaj mi piwo (3 transfery i nie widzialem żeby ktos tam obserwował tylko zapytali i kupili)
Dokładnie jak się chce to można. City nie musi Henrego przekonywać do przelewów.
Poważne wzmocnienia? Raczysz żartować. Napastnik z połową dobrego sezonu, no-name z ligi francuskiej i jeszcze jeden kasztan gdzieś z faweli.
Jak Pep tak chce rzucić rękawice Liverpoolowi, to niech od razu rzuci ręcznik. To nie wygląda na wzmocnienia, tylko panic buy zdesperowanego trenera.
@Cinek94YNWA zobaczymy. Marmusz w lato będzie prosił o transfer albo wypożyczenie.
Zobaczymy co będziesz mówił jak ten sam napastnik ze średnim sezonem będzie nam pakowł piłkę do bramki.
Może masz racje bardziej chodzi mi o fakt że nasz zarząd to taki dzieciak który patrzy na wszystko za futryny sklepu.
Ale jak ten dzieciak coś wypaczy, to zwykle się nie myli. Ja tam się cieszę, że klub nie ulega transferowemu szaleństwu i robi swoje. Wzmocnienia są potrzebne, ale nie byle jakie i byle by były. Jakość, a nie ilość.
City luźno wydaje sobie 150 milionów w zimie, a w Liverpoolu debata czy można robić transfer lewego obrońcy jak ma się już dwóch innych.
Klopp dostał w identycznej sytuacji w jakiej jest teraz city, obronce z ostatniego zespolu bundesligi i jakiegoś randoma z championship za 2 miliony. Nie dziwie sie mu ze juz był wypalony po tylu latach z excelarzami
Akurat za Robbo/Tsimikasa można by było spokojnie robić transfer Kerkeza i Robinsona.
Edit. Choć czuję, że zarząd nie chce robić transferów, bo nie wiadomo, z czym zostanie na koniec sezonu. Mówię tu o potencjalnie potrzebnym uzupełnieniu składu o ogniwa, które odejdą.