Rozważania transferowe (dyskusja)

nie kupią, bo będzie trzeci, tak samo jak nie kupili pomocnika, bo był Ox i Keita- szkoda, że w szpitalu albo Klopp ich nie wystawiał. No ale byli przeciez.
Jakby to był problem, żeby pół roku było 3 obroncow. Latem się sprzeda i tyle, a moze nawet teraz by się dało jednego sprzedać.

Potrzebujemy dwóch obrońców, lewego i środkowego. Zaraz może się okazać że i trzeciego czy czwartego za Trenta i Virgila. Wtedy całą obrona do zbudowania praktycznie od nowa. Następnie potrzebujemy Środkowego pomocnika do wsparcia Gravena. Nastepnie wymienić Nuneza na gościa strzelającego bramki, a nie tylko biegającego po murawie. No i na końcu sprawa Salaha, za którego też może być potrzebny prawy skrzydłowy. Wychodzi od 4 do 7 nowych zawodników. W tempie działania fsg to tak ze 3-4 lata i ogarną skład. W tym czasie trzeba będzie zastąpić kolejnych zawodników. ***** Fsg

12 polubień

Tu nie ma żadnej debaty. Po to Henry zatrudnił Edwardsa żeby wyciągnęli “królika z kapelusza” za pół darmo. Jak widać strategia z poprzedniej kadencji Miska nie sprawdza się już. Chyba że nie ma right playerów

Fani ugarte ukażcie się xddd

1 polubienie

Ugarte to pół biedy, ale Sulemana jeździ Yoro jak szmatą po podłodze :slight_smile:
Jeszcze Antony, co on zrobil, pudlo sezonu. Niezle jaja na Old Trafford.

4 polubienia

Zubimendi - Arsenal ?
Marmoush - City
Kvaratskhelia - PSG
Kerkez o którym mowa już przez dłuższy czas na pewno będzie czekał rok-dwa jak my się zdecydujemy, znając naszą politykę to pójdzie do jakiegoś United i tyle będzie z naszego zainteresowania.

Brak podpisania kontraktów naszych trzech najważniejszy graczy gdzie za kilka miesięcy im się kończą kontrakty. Serio ? Ja ogólnie broniłem FSG i uważałem ich politykę transferową może nie za wybitną ale za dobrą, ale ludzie kochani, jesteśmy w dobrym momencie sezonu to trzeba to wykorzystywać a nie czekać i patrzeć naokoło jak rywale się wzamiacniają. Zdobywasz mistrzostwo kraju to co robisz? Kupujesz 2-3 zawodników, wydajesz około 100 mln, uzupełniasz ten skład żeby był jeszcze bardziej kompletny. A my co możemy zrobić? Przypuścmy że odejdzie Salah, TAA i Virgil i znając politykę FSG to zaraz powiedzą że Bradley ma przed sobą świetlaną przyszłość, Quansah mimo gorszego sezonu to nadal wielki talent i mocno w niego wierzymy, a Chiesa mimo siedzenia na ławce przez cały sezon przywykł do życia w Anglii i w drugim sezonie chce pokazać swoją siłę w Liverpoolu.

Śmiech na sali, tylko trzeba się modlić żeby udało się zdobyć mistrzostwo w tym sezonie, bo z taką politykę to najbliższe lata raczej nie będą różowe.

12 polubień

Szkoda, że beniaminki na tle całej ligi takie słabe bo ManU broniłby się przed spadkiem… A tak raczej znani spadkowicze a ManU na luzaku 16-17 skończy…

2 polubienia

Czyli że co, bo nie kumam Fulham chce jakieś pieniadze za tego Robinsona, za darmo go nie odda? A to nie,nie my nie bedziemy płacić, bez przesady, takie opcje gdzie trzeba zapłacić to nie bardzo…

7 polubień

Panowie ale tak serio to wspaniała wiadomość te transfery city. Umówmy się ci zawodnicy to przeciętniacy/slabiacy. City się specjalnie nie wzmocni nimi.
Yoro też miałbyc kozakiem na lata a póki co każdy w lidze nim kręci. I jasne jest szansa że za 2 lata będzie top grajkiem, ale wtedy np Bruno będzie już za stary i będą mieć problem na 10 i tka w koło Macieju.

Natomiast brak ruchów u nas to skandal i co najmniej jeden zawodnik powinnien być kupiony w tym okienku.

2 polubienia

Marmush słabiak? Widziałeś go chociaż raz w tym sezonie? Pewnie nie, to nie pisz bzdur. Mega grajek, przekonasz sie jaki to słabiak już niedługo…

1 polubienie

pewnie taki jak Silva, Jovic, Kolo i ktos tam jeszcze

Ja przyznam przynajmniej szczerze, że żadnego w akcji nie widziałem, więc z osądami bym się wstrzymał. Dajmy im trochę pograć u nich :sweat_smile:

@Kajojojek13
Może planują jakąś wymianę pokoleniową, teraz prawdopodobnie KDB odejdzie, Kyle Walker, Ederson… Też może wiedzą już, że jakieś punkty będą odjęte i kary, więc też zbliża się sezon, dwa słabszy w których właśnie można młodych więcej ogrywać. Tylko moje gdybania. “Czas pokaże” :smiley:

Dla mnie niebywałe jest już to, że znów mamy szansę na coś wielkiego, a brak transferów może Nam to zabrać :face_exhaling:

Najgorsze, że jesteśmy bezradni i nic nie możemy zrobić, aby obserwować…

A potem powspominać co by było gdyby nie kontuzja tego, błąd tamtego :eyes:

1 polubienie

Tutaj :raised_hand: a o co cho bo nie oglądam meczów innych drużyn za bardzo? W dalszym ciągu sądzę, że pod Kloppem mógłby to być godny następca Fabinho.

3 polubienia

Nie ma Kloppa ani Fabinho, więc zbędna dyskusja :wink:

1 polubienie

A gdzie był ten marmoush w Wolfsburgu 2lata wczesniej? Jasne w tym sezonie w bundeslidze gra świetnie ale taki savinho grał w hiszpańskiej i co? Solidny grajek nic więcej. Taki timo Werner w niemieckiej przez kilka lat lądował gole a w pl zginął. O havertzie mówiono że to lepszy ballack.

@Loku64 masz rację że po za komplikacja z YT ich nie widziałem. Jednak czy nie zauważacie różnicy w zakupach city w ostatnim czasie. Dawniej brali oni największe talenty, ale takie już mocno zweryfikowane w Europie (David Silva, Aguero, de bruyne, haaland, bernardo Silva) lub Ameryce (Jesus, Alvarez). Takich którzy są młodzi lub bardzo mlodzi, ale już świadczą o sile naprawdę mocnych ekip.

Czy o którymś z tych graczy tak powiemy? Jasne te chłopaki mogą się mega rozwinąć, ale będą potrzebować czasu. Dla nas to dobra szansa aby im tego czasu nie dać.

Jeszcze bardziej zbędne jest wywoływanie niby fanów Ugarte do tablicy

@Kajojojek13 weź że koko daj już spokój. Ile będzie warte twoje zdzieranie klawiszy jeśli chłop wejdzie do City i zrobi z Premier League miazgę?

Słuchaj, nie chcę cię martwić ale Nostradamusem chyba nie zostaniesz bo tu większość raczej podchodziła na zasadzie “niby człowiek wiedział ale się łudził”. To samo jest z tytułami. Niby się człowiek łudzi, że na mega wąskiej kadrze jakościowych grajków dojedziemy do garnuszków ale jak się 3 raz zesramy w momencie ściągania gaci no to już nie będzie zabawne :upside_down_face:

Już pal licho ŚPD ale na lewej mamy autostradę. Jakby właścicielom i zarządowi zależało to już by tu popierda*ał Kerkez albo Robinson.

5 polubień

Pisałem tu kiedyś to mnie zjedli.
Zapomnijcie o transferach skoro jesteśmy liderem PL i LM. Co tam, że my się lubimy zesrać w drugiej części sezonu i lubimy wypuszczać puchary z rąk. Nie trzeba przynajmniej za to płacić.
Arne też złapał boga za nogi i nie będzie w mediach narzekać bo pewnie taka była umowa, że będzie jadł to co FSG ze stołu spadnie.

2 polubienia

Uczcie się amatorzy z fsg

8 polubień